Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Helga som var

Tiden går så himla fort. Det føles som om det er 1-2 mnd siden vi entret året 2016 og at vinteren ble plutselig over. På en måte er det veldig fint også, for jeg gleder meg til å bli ferdig med flyttingen, gleder meg masse til fjellturer med huskyen Jeltsin. Jeg gleder meg til å være mer med venner og familie, og gleder meg til å dra til Costa Rica. Akkurat nå har jeg veldig mye jeg gleder meg til og ser frem til, så det føles på samme tid at vi står litt stille når det ikke er så mye jeg kan gjøre nå annet enn å jobbe. Kanskje pakke ned litt ting. Aner ikke hvor jeg skal begynne med pakkingen!

Men uansett! I helga som var så fikk vi nytt litt av godværet her på sørlandet! Man må jo nesten det når man har mulighet til det. Så på lørdagen så var vi å grilla hos en kamerat og plaska litt i bassenget. Før vi gikk inn når knotten og myggen kom. Så da ble det filmtid og vi hadde litt godt i glasset. Det trengs av og til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Men søndagen derimot! Jizez så lenge jeg kommer til å leve på den følelsen! Da hadde vi langtur på motorsykkel. Vi var 5 motorsykler og 7 personer. Espen og jeg kjørte hjemmefra rundt halv 11 og vi kjørte oppover i landet. Kristiansand - Nodeland - Finsland - Bjelland - Et eller annet sted i Audnedal - Hadde ispause på Evje - Nedover igjennom Røyknes - Iveland - Vennesla og til Kristiansand igjen. Når vi var fremme hos foreldrene til Espen igjen var klokka rundt 16. Det kjentes ut som jeg hadde tresmak i ræva etter å sitte så lenge på mc, men likevel var jeg klar for en ny tur en halvtime senere. Får aldri nok av mc. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

hits