Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Feirer siste jula i barndomshjemmet

Nå sitter jeg her og ser på tre nøtter til Askepott. Er nok min viktigste juletradisjon.
Er litt blandede følelser da dette blir min siste jul her i barndomshjemmet. Kommunen har privatisert veien,  så vi må flytte. Så nå er det bare å ta inn alle sanser og lage flere gode minner som jeg kan ta med videre fra hjemstedet her. Vi har fått en hvit jul,  da det snør ute og trærne er blitt hvite. Ha en god jul alle sammen!
Listen and feel it

En ting som jeg er avhengig av, det er musikk. Det gr ikke en eneste dag der jeg ikke hrer p noe musikk. Og noe som da er viktig forberede fr en lang reise er nettopp det. Jeg bruker mest spotify og har premium (har faktisk hatt det siden 2011!) da man kan hre p musikk selv nr man ikke har internett. Jeg har mange egne spillelister, men finner ofte mye bra inspirasjon fra spotify sine egne spillelister. S jeg tenkte jeg kunne dele med dere hva jeg har hrt p i det siste.

Spotifys Sunset Vibes

Spotifys Young & Free

Spotifys Boho + Chill

Mine spillelister:

Sanger jeg har hrt p gjennom 2016

September 16 (overfres til 2016 nr mnd er over)

Feel it

Willy B love

Ellers har jeg hrt veldig mye p Stick Figure de siste to mnedene ogs! Spesielt Fire on the Horizon og Sound of the Sea.

Har du noen musikktips eller favorittsanger? Det er alltid like fint med nye innspill! 

 

 
Mc tur og tatovering

Søndagen her på sørlandet var det bare helt fantastisk! Strålende fint vær,  nesten litt for varmt.  Nesten hele dagen hang jeg med Espen.  Fikk prøvd tempoen han sin noen runder frem og tilbake.  Superartig, men jeg syns det var litt vanskelig å gire! Så istedet for å kjøre lenge på den tok vi en knallfin tur på mc'en hans istedet.  Bare cruiset avgårde i rolig tempo og nøt været.  Hadde et pitstop på toppen av Odderøya med en fantastisk utsikt og spiste litt is før vi utforsket noen turstier.  Før vi tok en rolig tur tilbake igjen og så gikk en tur i skogen senere.  Klarte å bli solbrent på brystkassa selvsagt,  men redda tatoveringsarmen!

For akkurat nå sitter jeg i Mandal på en kafe og bare slapper av før jeg skal tatovere meg litt mer senere i dag! Så det kommer nok et lite innlegg senere som viser mer av det!

Hva syns du om jenter med tatoveringer?
Bryllup

I det siste har det skjedd veldig mye! På fredag tok jeg flyet fra Bergen til Kristiansand for å dra i bryllup til et vennepar.  Og har kost meg gløgg ihjel så langt denne helga! Bilder og sånt får komme senere da jeg har noen flere spennende planer og ting jeg skal nå.  Håper dere har hatt en like fin helg som meg!
Drlige greier

Fikk akkurat hre p nyhetene at sommeren her p vestlandet er den vrste sommeren her p 90 r! Ikke rart reisefoten min rister etter sol og varme. Vkne til noe litt annet enn tke og regn. Selv om det er veldig deilig hre p fuglekvitter og kjenne den friske fjelluften. Jeg trenger bde regn og sol. Slik som p turen i dag, det er bare friskt f regndusk i ansiktet en gang i blant. Hper alle har en fin uke s langt! 
Slappe av

Det er godt med et pust i bakken etter de siste par ukene hvor det har vrt mye gjre. Selv om det fortsatt er mye gjre med diverse forberedelser og ting. Men det er godt sove til jeg vkner og kunne vre oppe s lenge jeg vil uten tenke at jeg m legge meg for st opp tidlig neste morgen for rekke noe. Fint ha snne dager ogs. S prver nyte det s mye jeg kan fr de dagene er over.

 

Ellers er det veldig koselig komme tilbake til Jeltsin ogs (huskyen), og han har damebesk n av huskyjenta Tinka. S satser p noen fine turer fremover! Har i hvertfall store planer med ting jeg vil gjre fr avreise til Costa Rica! S n er det filmkveld med litt godt rdt i glasset. Hper alle fr en awsome helg!
Siste dagen

På lørdagen var det siste dagen min på jobb. Veldig rart å tenke at jeg ikke skal jobbe der igjen! All den tiden jeg har vært der! Men hadde en veldig fin siste dag! Kollegaen min kjøpte smoothie til meg, kake og gav meg gavekort! Så søt å snill!
Og så fikk jeg blomster av sjefen!
Og mot slutten av dagen så kom skjønn venninne inn for å si et siste hade!<3

Og på søndagen var siste dagen i Kristiansand og jeg var på middag hos min samboer sine foreldre! Alltid like koselig og alltid så mye god mat! Kommer til å savne den gode gjengen der!

Det ble en veldig sein natt den søndagen. Pakket før middag og enda mer etter middagen. Sovna rundt 3 på natten og forsov oss en time. Heldigvis våknet Espen av seg selv kl 7. Trøtt som fy opp av senga for å pakke de siste tingene før avreise!

Espen kjørte meg og flyttelasset hele veien til vestlandet før han kjørte tilbake til sørlandet! Han er en imponerende mann og fortjener all respekt! Og jeg er evig takknemlig for alt han har gjort for meg!

Så nå bor jeg på vestlandet folkens!
Bare m vise dere!

Den 30 juni hadde jeg time til å få tatovering! Og endelig fikk jeg det jeg har hatt lyst på så lenge!
Må si at fortsatt når jeg ser kunstverket i speilet blir jeg bare stående å se på. Elsker det!
Så her viser jeg dere litt av prosessen:)

Har du noen tatoveringer?

Det ligger også en kort film på instagram som filmer veien rundt:) @tonjejuvik

Så nå er der bare å glede seg til den er grodd!
Snn er det bare

Spesielt de siste to ukene her p srlandet s har alt gtt i ett. Avtaler her og avtaler der, og det er helt fint det. Det er bare det at, jeg har ikke tid til alle. Jeg fler jeg bare m f sagt det da jeg ikke fr vrt med alle fr jeg drar. Og slik har det vrt nr jeg var p ferie hjemme p vestlandet tidligere ogs. 

Det ser ikke alltid s mye ut ved frste yekast nr man skal flytte. Men det er s himla mye smplukk. Feks alt av papirer, regninger osv har vi samlet i en mappe, s vi m gjennomg alt det n nr vi skiller lag. Det blir bytte av lege, tannlege og adresse x antall steder. Oppi alt har jeg startet forberedelser til Costa Rica reisen her, med vaksiner og slike ting. 

Men takker ikke nei til litt utfordringer, og er glad for at jeg har en full timeplan enn en tom en og s mange fine venner som vil henge mest mulig fr jeg drar! Dere alle er s skjnne! 

Akkurat n har jeg endelig satt rva ned og skal spise tomatsuppe med makaroni og egg! Lenge siden sist det. Har hatt full pakkerunde og walk in closetet er nesten alt pakket ned. Fr det blir kino med noen venninner senere i kveld! Gjett hvilken film vi skal se da! Den er basert p en veldig god bok! 

S m dere alle ha en fantastisk dag videre : ) 
Sushi, spryter og tur

I går var det jobb på meg. Og siden jeg ikke får sett en av mine kjære kollegaer som jeg har pleid å ha sushidate med på veldig lenge!
Så da kom hun så vi kunne ha en siste sushidate sammen før jeg flytter!

Ellers har det vært en veldig flott dag i dag! Våknet opp til solskinn og fuglesang. (vel, våknet egentlig av Espen som startet MCen. Fin lyd det)
Ikke noe jobb i dag, så hadde all verdens tid. Helt til jeg dro avgårde for å farge vipper og bryn. Fint å friske seg opp og ta vare på seg selv i blant!
Etter det var det tid for flere vaksiner! Så nå kjenner jeg det gjør fortsatt vondt i begge armene etter en dobbel dose i venstre og enkel i høyre. Ventingen på vaksiner er nesten like ille som å faktisk ta dem!

Litt senere på dagen fikk jeg møtt igjen en god venninne. Er veldig lenge siden vi har sett hverandre. Jeg har blitt singel med nye livsplaner og hun gift med en baby på vei! Livet altså, det reser avgårde på full speed av og til!

Når jeg kom hjem igjen var det så nydelig vær ute at jeg måtte ut en tur. Og siden det ikke er så lenge til jeg flytter, så måtte jeg ha et lite farvel med en av mine favoritt rolige stille steder i skogen. Og det var veldig deilig med en liten frisk tur. Har begynt å bli altfor lenge mellom hver tur!

Nå er det bare å slappe av. For i morgen blir det pakking!

Talk later folkz:)
Kaos

Nå er det ikke lenge igjen før jeg skal flytte vestover. Og pakkingen er så vidt begynt med litt småting som vintertøy og dvd'er. Det må nesten bli sånn. Har blitt litt flere jobbdager på meg (heldigvis), men igjen, da er det ikke så mye tid til å pakke. Er jo fint å se venner før jeg drar avgårde også! Så nåværende situasjon er smålig kaos. I tillegg til at ene reima på bilen min falt av/røyk i går på vei hjem fra jobb. Kom et voldsomt babbel av noen lyder og så lyste batteriet rødt. Og der står jeg på E18 og hater litt. Heldigvis bor jeg med en veldig snill og omtenksom mann som lar meg låne bilen hans:)

Forresten, hvis det er noen på sørlandet som trenger to nye dvd hyller er det bare å komme å hente. Det blir nok litt forskjellige ting vi skal kvitte oss med nå fremover.

Så nå blir det litt mer nedpakking før jeg drar på jobb. I dag er det nattåpent med masse gode tilbud. Og siden det er overskyet blir det nok mye å gjøre!

Ønsk meg lykke til! Så må dere ha en videre god dag^.^
Utdrikningslag

Det er det jeg ikke kunne fortelle dere n sist. Da jeg ikke vet om kjre Ina titter innom her av og til, s kunne jeg ikke si at vi skulle holde utdrikningslag for henne.

Det ble lite svn. 4 timer fikk jeg p yet fr det var opp av senga og en ny dag starta. Vi henta henne p lrdagsmorgen. Slappet av litt frst fr vi kjrte avgrde til aquarama, og gikk inn p badestedet. Vi svmte rundt, hadde det gy. Ina fikk ogs badering og svmmegreier p armene av de p aquarama og de pnet surfestedet s hun fikk surfe. (Og stengte det ned igjen etterp.) Og Matilda og jeg fikk gratulere henne over hyttaler annlegget p hele badestedet! haha. 

Etter det ble det klesskift p kjre Ina, litt alkohol og en artig plakat! Og vi gikk opp og ned markensgate noen ganger. Hun tjente over 500kr! God timelnn det. Etter hvert mtte vi p utdrikningslaget til hennes kommende mann. De danset litt og hadde det artig fr vi skilte lag igjen. S dro vi hjem til deres hus og hadde grilling og god fest utover kvelden, begge utdrikningslagene sammen:) Var kjempeartig! Selv om jeg var sjfr og edru hele veien s storkoste jeg meg!:)Og p sndagen! OMG! Sykt r mc tur vi hadde! Flott vr, trre veier. Og hello 100 sone. Skal ikke si hvor fort vi kjrte, men kan si jeg tror ikke jeg har sittet p med noen i den hastigheten fr verken i bil eller p sykkel! Adrenalinkick uten like! Elsker det, fler meg s levende da! Akkurat n er jeg p vei til aquarama igjen! Spadag med jentene^.^ Trengs det ogs! Hper dere har hatt en knall helg og har en god uke i vente:) 

 
Helg

N er helgen ankommet for min del og det skal bli godt ha litt gjre! I lpet av uka har jeg jobbet, men ogs slappet av med litt godt i glasset, tatt vare p meg selv med ansiktsmaske og bare slappet av!

 Nr jeg rensket buret til marsvina n sist s var de oppi reiseburet mens jeg vasket. Begge to satt der og bare stirret meg i senk. S ut som jeg gravde i sparebrsa deres og det var like fr jeg kom til finne en nedfravd gullerot. That look!Og s snart buret var klart og de var nyinnflytta igjen s fant Timon skyttergrop stillinga. Han er s st den lille bolla♥Det skjer litt av hvert n i helga! Gleder meg til fortelle dere! Kan ikke gjre det enda da det er hysjhysj! So stay tuned:)

God helg alle sammen! 

 

 
Snn er det bare av og til

I dag har vrt en av de dagene. Lite svn og har egentlig ikke hatt lyst til gjre noenting. Selv om det er knallfint vr ute. Menmen, man har slike dager ogs, man kan ikke alltid vre p topp. Har likevel vrt litt p verandaen og nytt sola litt, og fikk endelig tatt i bruk det nye skjrtet mitt:) 
Men det blir snart grillings hos noen venner og kanskje noen glass vin til maten! Gleder meg til det!

 

Hva er dine helgeplaner? 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Boys and their bikes

I gr fikk jeg gjort noe for frste gang! Nemlig sitte p p en harley tur! Var p mc tur med Espen og Mark en liten rundttur i Kristiansand. Slutter aldri elske vre med p mc turer. Cant wait til ha mc lappen selv! 
Dagene som er n er utrolig varme og selv med vinduer og drer pne hadde vi 32 grader i stua. S kan tenke det var varmt med mc ty. Nr jeg sitter p verandaen og slapper av med en god bok mens fuglene kvittrer blir jeg dradd tilbake i minnene til Spania. Det fles jo veldig likt, til og med med temperaturen. 

Jo, ogs har jeg n enda en ting jeg jobber med. Fint med litt hemmeligheter. Denne kan jeg fortelle i starten av juli til dere, s hang on! Gleder meg til vise dere! For min del er det viktig gjre nye ting og lre nye ting. Det er da jeg fler at jeg lever. Det og det st p en fjelltopp med en amazing utsikt. 

 

Hva gjr du for f flelsen av at du lever? 

  

 
Born to be wild

En ting jeg ikke kan leve uten, det er musikk. P en vanlig dag hrer jeg p musikk etter jeg har sttt opp og er p badet (har egne hyttalere p badet), mens jeg er i dusjen og sminker meg. Jeg hrer p musikk i bilen p vei til jobb. Jeg hrer p musikk som jeg setter p i butikken p jobb. Og hrer p musikk nr jeg skal hjem fra jobb. Hvis jeg ikke fr sove, s har jeg et eget headsett ved senga s jeg kan hre p musikk til jeg sovner ogs. 

Musikksmaken min er veldig bred, og kan hre p mye forskjellig. Unntatt contry  (selv om det finnes unntak her ogs) Det kommer veldig an p artist og sang til tider. 
Det siste halvret har rock frelst meg og mange av de gode gamle (og nye) artistene blir spilt Jeg laget en egen spilleliste i vinter som var (Du kan se den HER), og den har blitt spilt av mange ganger! 

Ellers s kom jeg akkurat over en ny spilleliste n som har utrolig mye bra! Skulle hre p musikk p en mc tur for litt siden og ville hre p noe nytt, men fant ikke noe som fristet der og da. Men n endelig har jeg funnet den perfekte mc tur spillelista! De siste dagene har spesielt sangen "Born to be wild" av Steppenwolf vrt p hjernen. Det er s mye god musikk ute i denne verden!

 

Hvilken type musikk liker du? Pleier du f sanger p hjernen?

 


Bildet hentet fra google

 
Endelig kan jeg fortelle dere

Det har vrt mye endringer i det siste, og mer skal det bli! I januar i r ble det en forandring da rollene ble byttet fra forlovet til venninne/kompis. Fra forhold til singel. Vi har vrt samboere, og er det fortsatt frem frste uka i juli.
Nr man blir singel begynner man tenke p "hva vil jeg?". Mitt svar var "for mye" og "vet ikke". Det er s mye jeg vet jeg vil gjre, men hva jeg vil bli? Ingen anelse. 

S det jeg egentlig skulle si er: Jeg skal til Costa Rica

Noe m jeg gjre. Frst flytter jeg tilbake til vestlandet frste uka i juli. Bor der, frem til september, s flytter jeg til Costa Rica og skal bo der i 6 mneder og studere spansk. 

Det blir selvsagt stor forandring. Men det er viktig se p det positive. Dette er det lengste jeg har vrt singel p 7 r. Og n kommer alle slags muligheter til meg. Det gjelder bare gripe tak, leve livet akkurat slik jeg vil! 

S fremover er det godt mulig dere ser mer av bohemian stilen som jeg elsker, fjellturer jeg vil g p og masse bilder, kanskje i litt mer vintage stil!

Im gonna do my best and be my best! 
Talk later♥


Postkort jeg fikk til bursdagen fra EF.
 

 

 
Ting gjre p en regnvrsdag

Her p srlandet har det hljet ned de siste dagene. Og da kan det vre greit finne p forskjellige ting inne. S jeg har samlet sammen noen tips til hva en kan gjre p disse vte dagene! Hper alle har hatt en bra helg :)

Netflix chill
Det er mye bra som ligger p netflix, bde serier og filmer. Disse har jeg sett i det siste og skal si det er god underholdning :)
- Serien White Collar
- Filmen The other guys
- Filmen Down to earth


Bilde hentet fra google

 

♦ Du kan ha hjemmespa. Det finnes masse oppskrifter p internett hvis en vil lage hjemmelagde ansiktsmasker blant annet. Selv har jeg tatt en god dusj, hrkur, fotbad og lakket negler. Det fles godt ta vare p seg selv:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ph/priv

 

♦ Hvis du er glad i lese, s er det veldig avslappende lese mens regnet daler ned ute. Selv holder jeg p med min egen lille bucketlist i r med lese en bok i mneden. Og akkurat n holder jeg p med blomstenes hemmelige sprk. Andre boktips, s kan jeg blant annet anbefale:
- Paulo Coelho sin seierherren str alene
- Cecilia Samartin sin drmmehjerte

 

♦ Vet ikke om dere husker nr det ble kjempepopulrt fargelegge i fargeleggingsbker for voksne. Men det er noe beroligende med det. Man blir ikke akkurat ferdig med en gang, det tar virkelig tid fargelegge slik en vil ha det. 


Bilde hentet fra google

 

 Kanskje du kan strikke, eller hekle? Kanskje du har strikkepinner og garn, men kom aldri s langt som lre det? Da er det jo kjempegreit tidsfordriv lre seg det!

-M3hnVhENQ
ph/priv 
 
 
Ellers s er jo regnvr perfekt fiskevr. S hvorfor ikke bare ta stanga fatt og komme seg ut i regnvret, f litt luft og kanskje komme hjem med middag!
 

ph/priv
 
 
Hva liker du gjre p en regnvrsdag? Har du noen flere tips til meg?
 
 
 Sndagen som var

Det var en fin dag. Strålende sol, og mc tur! Espen og eg kjørte 25 mil på sykkelen, og 18 av de med en veldig kul gjeng. Vi var 7 sykler og 9 folk. Vi kjørte sammen gamleveien til Lindesnes, og så ut til fyret. Så spiste vi sammen i Lindesnes før vi tok hovedveien tilbake til Søgne igjen. Skal si det er annerledes å sitte bakpå med noen og ikke ha noe ryggstø å støtte seg til, men det gikk veldig greit. Har håndtak bak og kan holde meg fast rundt fører også. Espen kjører veldig bra også syns eg, og tar hensyn til meg bakpå :)
Skulle litt ønske eg kunne fylt 24 istedet for 23 til april nå. Har så lyst til å ta mc lappen selv, men da er det like greit å ta på tung. Ser på det litt det samme som hvis en tar lappen på bil, så er det greiest å ta manuell og ikke bare automat. Men har noe å glede meg til da! Elsker motorsykler!
Ukesturen og mlet

Det gikk veldig greit å kjøre tilbake til Søgne. Ble selvsagt sliten, men var heldig å ha en god venn på tlf deler av veien, og masse god musikk! Og det er bare å ta pause når en føler for det, ikke stresse:) Det er aldri bra i trafikken! Og til alle som fulgte meg på snap, vet ikke om noen la merke til det, men ikke snap og kjør! Legg bort telefonen når du skal kjøre:)

Ellers så ble soverommet jeg pusset opp veldig bra! Mye bedre enn hvordan det var. Fikk tatt noen før bilder før jeg begynte å male, men de ble tatt etter jeg begynte å sparkle veggene og hadde allerede ryddet litt.
Men dere ser vertfall forskjell!

Før:

Etter:

Rotete, men det er fordi jeg ikke er ferdig enda :) Skal bli enda bedre!

Men målet med turen var å få malt! Ble nesten helt ferdig. Tok mye lenger tid enn eg først trodde!

Har du pusset opp rom før? Hva syns du om fargevalget?:)
Power-walk

Den siste uka har det ikke vrt noe jobb for min del. S eg har tustet p med masse fritid. Regnet har st ned som en elv fra himmelen og den store stygge ulven blser vinden - de kaller den Tor visstnok. Selv om Tor ikke kom p besk til srlandet noe srlig, s er det drittvr her .

S eg har hatt mye god tid. Lest i bok, sett masse p netflix (det er vel noe mange p min alder gjr i dag), vasket og ryddet i leilighet og snne ting som m gjres. Eg har vrt p kino og sett filmene the revenant og daddy's home. Begge to er knall gode filmer! S har eg har vrt p bowling. Tapte s det suste!
Og s har eg funnet masse gode quotes som eg kan dele med dere :) Viktig med litt motivasjon og inspirasjon!

Hper alle har en bra tirsdag!
Fly, baby fly

Så var man på vestlandet. Fire timer søvn, stod opp klokken fire. Og til slutt fremme hos foreldrene mine for å feire nyttår.
Men skal si flyturen var fin. Fantastisk soloppgang, fikk servert frokost, vann og kaffe hos widerøe og hørte på god gammeldags rock. En morgenen etter min smak!
Håper alle har en god romjul:)
Under treet

Julaften var en fin dag. Hvis en ser bort i fra en veldig treg dag p jobb, da butikken hadde pent fra 10-13. Og det var kun 3 kunder p den tiden. Ellers litt artig se mannfolk stresse i siste liten for finne gaver.

S var det hjem, stelle seg og dra til svigers, hvor vi feiret resten av dagen. Det var god mat (pinnekjtt), masse fine gaver og god stemning.
Trtt og sliten, s det var deilig til slutt komme hjem og i seng.

Har litt snap-updates her:)
Ps: Vi smakte p smalahove og. Vanlige kjttet og tunga. Det holdt med smake det en gang.

N i dag har vi vrt p restemiddag og spist mer god pinnekjtt! Har vrt mer familie p kaffe og kaker her. Og i skrivende stund sitter vi og ser p hjemme alene, mens det er masse godt knask p bordet!:)
God jul alle sammen!
0410

I det siste har så og si kun vært jobbing. Innimellom litt klesvask, eller titte innom og si hei for noen timer hos venner. Så det sosiale livet mitt har holdt seg til jobb og sosiale medier. Det blir en endring på det fra neste uke.
Ellers så slapper vi av, man må nyte livet når man har tid. Og lørdagskvelden ble det kjærestetid med film på tven og godteri etter en utrolig god middag min kjære laget! Og i dag skal vi på middag til svigers, alltid like koselig:)
Håper alle har hatt en fin uke, og at alle tar vare på seg selv.
Senk skuldrene

Dagene har alltid en liste fullt med gjøremål som bør bli gjort i løpet av dagen. I dag er intet unntak. Selv om det noen dager har en litt lang liste med gjøremål, så går dagen bare enda fortere. Noen dager har det gått flere timer før jeg kommer på at jeg har glemt å spise, og kanskje noen timer for lite søvn på øyet. Det er på bedringens vei, for det er viktig å ta vare på seg selv. Men oppi alle gjøremål og listekryssing er jeg lykkelig. Og jeg har noe å glede meg til hver dag. Vi må nyte det livet vi har, og glemme bort stress litt og senke skuldrene. Ta et godt pust og kjenn hvor tilstede du er.

Jeg slenger med et bilde fra jobb, hvor vi har dagens outfit :)

Hva gleder du deg til? Og har du mye å gjøre nå på høsten?:)
Saturday

Min dag startet klokka 7 av vekkerklokka for å dra på jobb. Og da var det bare å forberede de siste tingene før moteshowet. Var litt artig å være med backstage og se litt mer hvordan det er. Mitt ansvar var å passe på at våre klær så bra ut og at ingen merkelapper syntes. Og å samle klærne sammen igjen etterpå såklart.

Så kom jeg hjem, fikk dusja og stelt meg litt før vi til slutt endte opp hos naboen med noe godt i glasset og ikke minst noen glade bikkjer. Så vi kom oss ikke i seng før 4 i natt. Med andre ord, en veldig lang dag!

Hva har du gjort i helga? :)
Alt

Sitter og funderer litt over alt mulig i livet. Hva jeg vil. Hva jeg bør gjøre. Hva er mine valg alternativer. Da har jeg vertfall nok å tenke på.
Tirsdag

I dag har jeg fridag fra jobb, men måtte derimot opp tidlig likevel til legetime. Det gikk som smurt og så var det hjem og spise frokost. Meg og tid går ikke alltid like godt overrens, så fikk ikke spist frokost før etter legetimen. Klarte ikke å dra meg tidsnok opp av senga. Laget en god frokost med egg og tomat, slappet av, vasket klær, laget middag og ryddet litt.

Innimellom det har jeg begynt å se på ny serie "warehouse 13". Så får se hva jeg syns om den når jeg har sett litt mer. Og gutta her, maser supermye etter godt. De er så bortskjemte! Men nå har Baktus og begynt å bli flink til å gi labb når han skal få godt, og det er jo fint :)

Hvordan ser din dag ut?:)
Party tonight

Ikke noe hardcore party her, men har venner over med litt chips, godteri og alkohol p bordet. Litt musikk i bakgrunnen og slappe av! Hper dere har en bra helg!
Latest news

Her p srlandet har regnet meldt sin ankomst denne uken. En skulle ikke tro det stopper en vestlending, men skal innrmme at jeg har blitt bortskjemt med srlandsvr. Denne uka har det vrt lite jobb, og masse serie titting. Slappet av p morraen med instagram i sengen (og andre sosiale medier) og smoothie til frokost. Jeg har en tendens til bli hekta p noe. S m jeg ha akkurat det s lenge som det varer fr jeg bytter det ut med noe nytt. For eksempel det siste ret har jeg spist nestquik med helmelk hver morgen til frokost. Og det var nesten krise hvis det var tomt for melk eller nestquik. N forrige uke gikk jeg lei av nestquik, og smoothie sniker seg inn som neste kandidat, med noen knekkebrd p slep. Helst med norvegia ost! Meg i et ntteskall.

Lnna har komt og lnna gr. Jeg har kjpt meg ny telefon, en Huawei P8. Aldri hrt noe srlig om dette merket og enda mindre har noe erfaring med det. Tenkte jeg skulle gi det en sjanse, og s lang har den ikke skuffet. Er egentlig ganske avhengig av den lille saken med alle appene sine. Liker ogs veldig godt redigeringsmulighetene som flger med kamera.Og appropo kamera. Jeg har komt over (egentlig for lenge siden) et Olympus PEN E-PL7. Et stt lite kamera som gjr den jobben jeg trenger den til gjre. Hadde ogs vrt s mye lettere f inn bedre bilder hit! Har et speilreflekskamera fra fr, men det er mange r gammelt og selv om det er bra, gir det ikke meg helt det jeg vil ha. S fr spare litt til. Kanskje neste lnning, hvem vet.
Det har ogs blitt handlet inn mer sminke, bare minerals og nye sminkekoster. Og til alle menn, det er fanken ikke billig! I tillegg har vi ftt inn masse nye klr p jobb. S holde fingrene unna fatet er lettere sagt enn gjort.Hva syns du om mobil og kamera? Hrt noe positivt/negativt om de?

Bilder er hentet fra google.
Latest update

N er det en liten oppdatering I designet p bloggen. S nr det er unnagjort og ferdig, s kommer det ut flere bilder fra konserten eg var med p. Hper alle har hatt s langt en god helg.
Litt fra dagen

Eg har hatt en ganske bra dag i dag, og håper enda mer at Espen har hatt en bra dag! Han måtte jobbe litt før vi dro på en burmensk restaurant og hadde det kjempekoselig med familien han sin :) Så har litt bildedryss fra dagen!
P luftetur

Luftetur og luftetur. Vi sitter på terassen og nyter varmen og sola. Akkurat spist opp grillmaten og har nå Timon på fanget. Han nyter livet I skyggen, hvor det er 25 grader. Alt er jo mer luftig enn de stillestående 31 gradene I stua.
Snap update

Skjrt fra Marc Lauge og topp fra Mapp.
Latskap lever ikke lenge

Noen sier latskap lenge leve. Det syns ikke eg er helt riktig. Det er viktig å være litt lat av og til. Så om du vil ligge på sofaen istedet for å gjøre alt annet du kanskje burde,  så syns eg du heller skal ta sofaen en stund. Det fins selvsagt grenser, og man kan ikke bli der for alltid. Men dere skjønner  nok poenget mitt.
Latskapen min har sneket litt inn akkurat nå. Eg har vært på jobb, vasket og ryddet det som har vært nødvendig I leiligheten og gjort det viktigste. Treningen har dabbet litt av og sofaen har lokket og serien Løgner har blitt satt på. Eg har nytt livet. På en litt annerledes måte, og fått kost enda mer med Timon. Han er litt inni sorg prosessen etter at Pumba døde på søndag. Så vi prøver så godt vi kan for at han ikke skal bli deprimert.

Ellers så var vi på sørlandssenteret I dag. Det var handelens dag I dag her på sørlandet, så da er det masse knall tilbud! Kanskje eg kan vise I et senere innlegg hva vi shoppet om det er noe dere vil se (?).
Ellers må dere alle nyte livet videre på deres måte 😊
Middag p egon

I dag ble vi invitert ut p middag av brudeparet som gifter seg I morgen (senere I dag). Vi var en koselig liten gjeng og spiste god mat og hadde det superkoselig!
Utdrikningslag og fiske!

På lørdagen var det full sving med utdrikningslag for kjære Elisabeth spm gifter seg på lørdag! Hvor vi startet dagen med frokost sammen,  spilte lasertag, hadde rebus I byen, dro på spa og avsluttet dagen med en nydelig middag på slakter Sørensen!

Søndag ble det ut å fiske I ferskvann med min bedre halvdel! Vi prøvde Tronstadvannet først uten hell, da det blåste for mye for fluefiske for Espen sin del, og den lette sluken min blåste sidelengs før den landet i vannet. Vi dro videre til Mevann,  hvor Espen fikk en liten ørret og eg fikk to små abbor. Første gang eg har fått abbor I mitt liv! Men det var både artig og smakte veldig godt etterpå!
Turer

Både I går og I dag har det blitt litt turer, ikke supermye I skog og mark, men har vertfall komt oss ut :) I går ble det en kjapp tur til Kjellandsvannet og I dag gikk eg til matbutikken først alene, så en gang til med Espen nå :) Håper alle er klar for helg og nyte livet litt!

Man må jo ut og nyte dette fine været!
Søndagstider

I dag hadde vi personalmøte på Haandtverkeren restaurant I byen. Spiste god mat og preiket om jobb og litt av det meste ellers:) Og etterpå var det til svigers hvor de hadde laget middag av mye av fisken vi fanget I går etterfulgt av bord dekket med desserter:)

Eg hadde pulled pork,  var veldig godt!

Håper alle har hatt en god helg!
Makk på rømmen

Tydeligvis hadde eg ikke fått helt igjen makkaboksen når eg putta den i kjøleskapet. Så når vi stod opp I dag, var det fanken meg makk I hele kjøleskapet.. For å se det positive I det da, så fikk eg vasket hele kjøleskapet super rent igjen!

Og så ble det rent :
Lag en flue

Det har jammen meg skjedd mye i det siste, så nå blir det en kort oppsummering!

Lørdag hadde vi venner over, vi laget masse hjemmelaget sushi, spilte spill og så på eurovision song contest:)

I dag har det vært å slappe av for våres del. Det har regnet, og det ble litt sent I går.. Ellers har vi vært på god middag hos svigers! Så fant svigerfar frem fluebinding utstyret for å vise det til han nyeste pack member :P Så da måtte Espen og eg finne det frem når vi kom hjem igjen.

Ellers er eg midlertidig kjendis I Fædrelandsvennen helgebladet!

Håper dere der ute har en god pinsehelg:) Så lurer eg på om, fisker noen av dere, eller har gjort fluebinding før?😀

    

#sushi #mat #eurovisionsongsontest #games #alkohol #friends #fluebinding #fvnhelg #fiske #norge #vestagder #søgne #kristiansand #fluefiske
Fisking og mote

Alle som kjenner meg vet at eg har to svært ulike sider som eg liker veldig godt. Ene er mote, høyhælte sko og stase meg litt opp (uten at det blir for mye) Og den andre er å Være I naturen, fiske, gå turer I skog og mark. Det varierer til tider hva eg har lyst til å gjøre mest, men eg må ha begge deler, ellers funker det ikke. Får eg ikke dratt på fisketur, eller høre fuglesang I ellers helt stille skog. Så tror eg det hadde klikka for meg. (Ikke like mye andre veien,  men liker å føles meg som en dame til tider, det gjør vel alle damer) Og når man vil så mye, så må man jo bare presse det inn I en ellers litt travel hverdag!
Så I går, da var det å stå opp,  kjøre avgårde, kom frem til en fremmed flott plass uten tlfdekning. Fikk gode fisketips fra en lokal hyggelig mann. Så en flott ørret som nektet å bite på. Måtte reise hjem igjen. Dra på treningssenteret, trente bein. Dro på jobb og kom hjem igjen i 22 tiden. Høres kanskje ikke så travelt ut, men når en skal bruke tid på å kjøre, spise og dusje. Ikke minst sminke seg og finne ut hvilke klær en skal ha på seg, så tar ting litt tid hos oss jenter! Men, man kan jo ikke annet en å nyte livet. Vi lever jo bare en gang:)

Og det superfine skjerfet eg har på meg, fikk eg av verdens beste sjef! Takk!

#fiske #njff #natur #friluftsliv #friluftsåret2015 #få15 #mote #klær #mappstore #klærforkvinner #klesbutikk #trender
Pust I bakken!

I dag fikk eg sovet ut. Tror eg. Hadde p vekking 09.30, kom meg ut av senga rundt 10. Typisk meg, klarer aldri komme meg ut p et blunk lenger, med mindre eg har forsovet meg. Det ble frokost, og klargjring til jobb. Skulle et rend I byen for jobben, s var ute dra 12. Det gikk litt raskere enn tenkt, s hadde 50 min til gode fr eg skulle p min "vakt". Da ble det innom XXL. Mtt en kjempehyggelig mann som ga meg gode tips og som lrte meg mye om ting eg trenger. Men endte opp med to sluker (til rret) og en makkaboks!

Jobba fra 14-21.30, hjemme klokka 22, fr det ble litt mat, stvsuge hele leiligheten, vaske, trke og brette klr. Ordne med marsvina og kl de litt p hue. Fr eg fikk prvd noe av de nye klrne butikken har ftt inn! Superfine!

S n sitter eg her og er halvveis pest! Har jo gtt en del I dag ogs. Og m nesten komme meg I seng og sove. Vil egentlig opp litt tidlig imorgen og fiske litt fr jobb!

Noen andre der ute som liker fiske?

Innlegget inneholder annonselink.


#Friluftsliv "friluftslivret2015 #fiske #mote #klr #mappstore #hverdag
Fisketur og blomster

Det er litt deilig f komt seg ut. Det er som om alt annet bare forsvinner. Man tenker ikke p all klesvasken en m f unnagjort, eller at en hper det ikke kommer noe suprise regning, for man har s lite p konto. Nr man er I skogen, nr man str der med fiskestanga. Da er det bare deg og verden. Beste frihetsflelsen. Det gjr ikke alltid noe at en ikke fr fisk. Det er et veldig + sklart. Spesielt rret. S sttter definitivt Norges jeger og fiskeforbund (NJFF) som har friluftslivets r som tema i r :) Nr man er i naturen s er det som om eg blir ladet opp. Klar til alt. Man trenger ikke dra s langt heller. Mange har flotte turomrder I gavstand fra hjemmene sine, men de tar seg aldri tid til g de turene. Ofte s tenker folk for stort og vil ikke g med mindre det er opp til feks preikestolen. Det eg syns er viktigst er ta tak I og gjre det en vil. For fr du vet ordet av det er dagen over og det er mrkt ute. Plutselig er mai mned over og I neste yeblikk daler snen ned og nyttrsaften er skremmende nrme med 2016 like rundt svingen. Og man tenker, hva fikk eg egentlig gjort I lpet av dette ret.

N ble det nesten dype saker her. S slenger med noen bilder fra dagen i dag. Vi snakkes folkens!

Ellers s har kjre Espen kjpt masse fine blomster og et sitrus tre. Og s tatt oppi masse fine solcellegreier s det lyser p kvelden ogs. Superfint!


#friluftsliv #friluftsret2015 #utno #fiske #fisketur #blomster #norge #natur #njff #norgesjegerogfiskeforening #SkogenOgFriheten
Film fra 17 mai

Design laget av Julie Viktoria
hits