Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Feirer siste jula i barndomshjemmet

Nå sitter jeg her og ser på tre nøtter til Askepott. Er nok min viktigste juletradisjon.
Er litt blandede følelser da dette blir min siste jul her i barndomshjemmet. Kommunen har privatisert veien,  så vi må flytte. Så nå er det bare å ta inn alle sanser og lage flere gode minner som jeg kan ta med videre fra hjemstedet her. Vi har fått en hvit jul,  da det snør ute og trærne er blitt hvite. Ha en god jul alle sammen!
Listen and feel it

En ting som jeg er avhengig av, det er musikk. Det går ikke en eneste dag der jeg ikke hører på noe musikk. Og noe som da er viktig å forberede før en lang reise er nettopp det. Jeg bruker mest spotify og har premium (har faktisk hatt det siden 2011!) da man kan høre på musikk selv når man ikke har internett. Jeg har mange egne spillelister, men finner ofte mye bra inspirasjon fra spotify sine egne spillelister. Så jeg tenkte jeg kunne dele med dere hva jeg har hørt på i det siste.

Spotify´s Sunset Vibes

Spotify´s Young & Free

Spotify´s Boho + Chill

Mine spillelister:

Sanger jeg har hørt på gjennom 2016

September 16 (overføres til 2016 når mnd er over)

Feel it

Willy B love

Ellers har jeg hørt veldig mye på Stick Figure de siste to månedene også! Spesielt Fire on the Horizon og Sound of the Sea.

Har du noen musikktips eller favorittsanger? Det er alltid like fint med nye innspill! 

 

 
Mc tur og tatovering

Søndagen her på sørlandet var det bare helt fantastisk! Strålende fint vær,  nesten litt for varmt.  Nesten hele dagen hang jeg med Espen.  Fikk prøvd tempoen han sin noen runder frem og tilbake.  Superartig, men jeg syns det var litt vanskelig å gire! Så istedet for å kjøre lenge på den tok vi en knallfin tur på mc'en hans istedet.  Bare cruiset avgårde i rolig tempo og nøt været.  Hadde et pitstop på toppen av Odderøya med en fantastisk utsikt og spiste litt is før vi utforsket noen turstier.  Før vi tok en rolig tur tilbake igjen og så gikk en tur i skogen senere.  Klarte å bli solbrent på brystkassa selvsagt,  men redda tatoveringsarmen!

For akkurat nå sitter jeg i Mandal på en kafe og bare slapper av før jeg skal tatovere meg litt mer senere i dag! Så det kommer nok et lite innlegg senere som viser mer av det!

Hva syns du om jenter med tatoveringer?
Bryllup

I det siste har det skjedd veldig mye! På fredag tok jeg flyet fra Bergen til Kristiansand for å dra i bryllup til et vennepar.  Og har kost meg gløgg ihjel så langt denne helga! Bilder og sånt får komme senere da jeg har noen flere spennende planer og ting jeg skal nå.  Håper dere har hatt en like fin helg som meg!
Dårlige greier

Fikk akkurat høre på nyhetene at sommeren her på vestlandet er den værste sommeren her på 90 år! Ikke rart reisefoten min rister etter sol og varme. Våkne til noe litt annet enn tåke og regn. Selv om det er veldig deilig å høre på fuglekvitter og kjenne den friske fjelluften. Jeg trenger både regn og sol. Slik som på turen i dag, det er bare friskt å få regndusk i ansiktet en gang i blant. Håper alle har en fin uke så langt! 
Slappe av

Det er godt med et pust i bakken etter de siste par ukene hvor det har vært mye å gjøre. Selv om det fortsatt er mye å gjøre med diverse forberedelser og ting. Men det er godt å sove til jeg våkner og kunne være oppe så lenge jeg vil uten å tenke at jeg må legge meg for å stå opp tidlig neste morgen for å rekke noe. Fint å ha sånne dager også. Så prøver å nyte det så mye jeg kan før de dagene er over.

 

Ellers er det veldig koselig å komme tilbake til Jeltsin også (huskyen), og han har damebesøk nå av huskyjenta Tinka. Så satser på noen fine turer fremover! Har i hvertfall store planer med ting jeg vil gjøre før avreise til Costa Rica! Så nå er det filmkveld med litt godt rødt i glasset. Håper alle får en awsome helg!
Siste dagen

På lørdagen var det siste dagen min på jobb. Veldig rart å tenke at jeg ikke skal jobbe der igjen! All den tiden jeg har vært der! Men hadde en veldig fin siste dag! Kollegaen min kjøpte smoothie til meg, kake og gav meg gavekort! Så søt å snill!
Og så fikk jeg blomster av sjefen!
Og mot slutten av dagen så kom skjønn venninne inn for å si et siste hade!<3

Og på søndagen var siste dagen i Kristiansand og jeg var på middag hos min samboer sine foreldre! Alltid like koselig og alltid så mye god mat! Kommer til å savne den gode gjengen der!

Det ble en veldig sein natt den søndagen. Pakket før middag og enda mer etter middagen. Sovna rundt 3 på natten og forsov oss en time. Heldigvis våknet Espen av seg selv kl 7. Trøtt som fy opp av senga for å pakke de siste tingene før avreise!

Espen kjørte meg og flyttelasset hele veien til vestlandet før han kjørte tilbake til sørlandet! Han er en imponerende mann og fortjener all respekt! Og jeg er evig takknemlig for alt han har gjort for meg!

Så nå bor jeg på vestlandet folkens!
Bare må vise dere!

Den 30 juni hadde jeg time til å få tatovering! Og endelig fikk jeg det jeg har hatt lyst på så lenge!
Må si at fortsatt når jeg ser kunstverket i speilet blir jeg bare stående å se på. Elsker det!
Så her viser jeg dere litt av prosessen:)

Har du noen tatoveringer?

Det ligger også en kort film på instagram som filmer veien rundt:) @tonjejuvik

Så nå er der bare å glede seg til den er grodd!
Sånn er det bare

Spesielt de siste to ukene her på sørlandet så har alt gått i ett. Avtaler her og avtaler der, og det er helt fint det. Det er bare det at, jeg har ikke tid til alle. Jeg føler jeg bare må få sagt det da jeg ikke får vært med alle før jeg drar. Og slik har det vært når jeg var på ferie hjemme på vestlandet tidligere også. 

Det ser ikke alltid så mye ut ved første øyekast når man skal flytte. Men det er så himla mye småplukk. Feks alt av papirer, regninger osv har vi samlet i en mappe, så vi må gjennomgå alt det nå når vi skiller lag. Det blir bytte av lege, tannlege og adresse x antall steder. Oppi alt har jeg startet forberedelser til Costa Rica reisen her, med vaksiner og slike ting. 

Men takker ikke nei til litt utfordringer, og er glad for at jeg har en full timeplan enn en tom en og så mange fine venner som vil henge mest mulig før jeg drar! Dere alle er så skjønne! 

Akkurat nå har jeg endelig satt ræva ned og skal spise tomatsuppe med makaroni og egg! Lenge siden sist det. Har hatt full pakkerunde og walk in closet´et er nesten alt pakket ned. Før det blir kino med noen venninner senere i kveld! Gjett hvilken film vi skal se da! Den er basert på en veldig god bok! 

Så må dere alle ha en fantastisk dag videre : ) 
Sushi, sprøyter og tur

I går var det jobb på meg. Og siden jeg ikke får sett en av mine kjære kollegaer som jeg har pleid å ha sushidate med på veldig lenge!
Så da kom hun så vi kunne ha en siste sushidate sammen før jeg flytter!

Ellers har det vært en veldig flott dag i dag! Våknet opp til solskinn og fuglesang. (vel, våknet egentlig av Espen som startet MCen. Fin lyd det)
Ikke noe jobb i dag, så hadde all verdens tid. Helt til jeg dro avgårde for å farge vipper og bryn. Fint å friske seg opp og ta vare på seg selv i blant!
Etter det var det tid for flere vaksiner! Så nå kjenner jeg det gjør fortsatt vondt i begge armene etter en dobbel dose i venstre og enkel i høyre. Ventingen på vaksiner er nesten like ille som å faktisk ta dem!

Litt senere på dagen fikk jeg møtt igjen en god venninne. Er veldig lenge siden vi har sett hverandre. Jeg har blitt singel med nye livsplaner og hun gift med en baby på vei! Livet altså, det reser avgårde på full speed av og til!

Når jeg kom hjem igjen var det så nydelig vær ute at jeg måtte ut en tur. Og siden det ikke er så lenge til jeg flytter, så måtte jeg ha et lite farvel med en av mine favoritt rolige stille steder i skogen. Og det var veldig deilig med en liten frisk tur. Har begynt å bli altfor lenge mellom hver tur!

Nå er det bare å slappe av. For i morgen blir det pakking!

Talk later folkz:)
Kaos

Nå er det ikke lenge igjen før jeg skal flytte vestover. Og pakkingen er så vidt begynt med litt småting som vintertøy og dvd'er. Det må nesten bli sånn. Har blitt litt flere jobbdager på meg (heldigvis), men igjen, da er det ikke så mye tid til å pakke. Er jo fint å se venner før jeg drar avgårde også! Så nåværende situasjon er smålig kaos. I tillegg til at ene reima på bilen min falt av/røyk i går på vei hjem fra jobb. Kom et voldsomt babbel av noen lyder og så lyste batteriet rødt. Og der står jeg på E18 og hater litt. Heldigvis bor jeg med en veldig snill og omtenksom mann som lar meg låne bilen hans:)

Forresten, hvis det er noen på sørlandet som trenger to nye dvd hyller er det bare å komme å hente. Det blir nok litt forskjellige ting vi skal kvitte oss med nå fremover.

Så nå blir det litt mer nedpakking før jeg drar på jobb. I dag er det nattåpent med masse gode tilbud. Og siden det er overskyet blir det nok mye å gjøre!

Ønsk meg lykke til! Så må dere ha en videre god dag^.^
Utdrikningslag

Det er det jeg ikke kunne fortelle dere nå sist. Da jeg ikke vet om kjære Ina titter innom her av og til, så kunne jeg ikke si at vi skulle holde utdrikningslag for henne.

Det ble lite søvn. 4 timer fikk jeg på øyet før det var opp av senga og en ny dag starta. Vi henta henne på lørdagsmorgen. Slappet av litt først før vi kjørte avgårde til aquarama, og gikk inn på badestedet. Vi svømte rundt, hadde det gøy. Ina fikk også badering og svømmegreier på armene av de på aquarama og de åpnet surfestedet så hun fikk surfe. (Og stengte det ned igjen etterpå.) Og Matilda og jeg fikk gratulere henne over høyttaler annlegget på hele badestedet! haha. 

Etter det ble det klesskift på kjære Ina, litt alkohol og en artig plakat! Og vi gikk opp og ned markensgate noen ganger. Hun tjente over 500kr! God timelønn det. Etter hvert møtte vi på utdrikningslaget til hennes kommende mann. De danset litt og hadde det artig før vi skilte lag igjen. Så dro vi hjem til deres hus og hadde grilling og god fest utover kvelden, begge utdrikningslagene sammen:) Var kjempeartig! Selv om jeg var sjåfør og edru hele veien så storkoste jeg meg!:)Og på søndagen! OMG! Sykt rå mc tur vi hadde! Flott vær, tørre veier. Og hello 100 sone. Skal ikke si hvor fort vi kjørte, men kan si jeg tror ikke jeg har sittet på med noen i den hastigheten før verken i bil eller på sykkel! Adrenalinkick uten like! Elsker det, føler meg så levende da! Akkurat nå er jeg på vei til aquarama igjen! Spadag med jentene^.^ Trengs det også! Håper dere har hatt en knall helg og har en god uke i vente:) 

 
Helg

Nå er helgen ankommet for min del og det skal bli godt å ha litt å gjøre! I løpet av uka har jeg jobbet, men også slappet av med litt godt i glasset, tatt vare på meg selv med ansiktsmaske og bare slappet av!

 Når jeg rensket buret til marsvina nå sist så var de oppi reiseburet mens jeg vasket. Begge to satt der og bare stirret meg i senk. Så ut som jeg gravde i sparebørsa deres og det var like før jeg kom til å finne en nedfravd gullerot. That look!Og så snart buret var klart og de var nyinnflytta igjen så fant Timon skyttergrop stillinga. Han er så søt den lille bolla♥Det skjer litt av hvert nå i helga! Gleder meg til å fortelle dere! Kan ikke gjøre det enda da det er hysjhysj! So stay tuned:)

God helg alle sammen! 

 

 
Sånn er det bare av og til

I dag har vært en av de dagene. Lite søvn og har egentlig ikke hatt lyst til å gjøre noenting. Selv om det er knallfint vær ute. Menmen, man har slike dager også, man kan ikke alltid være på topp. Har likevel vært litt på verandaen og nytt sola litt, og fikk endelig tatt i bruk det nye skjørtet mitt:) 
Men det blir snart grillings hos noen venner og kanskje noen glass vin til maten! Gleder meg til det!

 

Hva er dine helgeplaner? 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Boys and their bikes

I går fikk jeg gjort noe for første gang! Nemlig sitte på på en harley tur! Var på mc tur med Espen og Mark en liten rundttur i Kristiansand. Slutter aldri å elske å være med på mc turer. Can´t wait til å ha mc lappen selv! 
Dagene som er nå er utrolig varme og selv med vinduer og dører åpne hadde vi 32 grader i stua. Så kan tenke det var varmt med mc tøy. Når jeg sitter på verandaen og slapper av med en god bok mens fuglene kvittrer blir jeg dradd tilbake i minnene til Spania. Det føles jo veldig likt, til og med med temperaturen. 

Jo, også har jeg nå enda en ting jeg jobber med. Fint med litt hemmeligheter. Denne kan jeg fortelle i starten av juli til dere, så hang on! Gleder meg til å vise dere! For min del er det viktig å gjøre nye ting og lære nye ting. Det er da jeg føler at jeg lever. Det og det å stå på en fjelltopp med en amazing utsikt. 

 

Hva gjør du for å få følelsen av at du lever? 

  

 
Born to be wild

En ting jeg ikke kan leve uten, det er musikk. På en vanlig dag hører jeg på musikk etter jeg har stått opp og er på badet (har egne høyttalere på badet), mens jeg er i dusjen og sminker meg. Jeg hører på musikk i bilen på vei til jobb. Jeg hører på musikk som jeg setter på i butikken på jobb. Og hører på musikk når jeg skal hjem fra jobb. Hvis jeg ikke får sove, så har jeg et eget headsett ved senga så jeg kan høre på musikk til jeg sovner også. 

Musikksmaken min er veldig bred, og kan høre på mye forskjellig. Unntatt contry  (selv om det finnes unntak her også) Det kommer veldig an på artist og sang til tider. 
Det siste halvåret har rock frelst meg og mange av de gode gamle (og nye) artistene blir spilt Jeg laget en egen spilleliste i vinter som var (Du kan se den HER), og den har blitt spilt av mange ganger! 

Ellers så kom jeg akkurat over en ny spilleliste nå som har utrolig mye bra! Skulle høre på musikk på en mc tur for litt siden og ville høre på noe nytt, men fant ikke noe som fristet der og da. Men nå endelig har jeg funnet den perfekte mc tur spillelista! De siste dagene har spesielt sangen "Born to be wild" av Steppenwolf vært på hjernen. Det er så mye god musikk ute i denne verden!

 

Hvilken type musikk liker du? Pleier du å få sanger på hjernen?

 


Bildet hentet fra google

 
Endelig kan jeg fortelle dere

Det har vært mye endringer i det siste, og mer skal det bli! I januar i år ble det en forandring da rollene ble byttet fra forlovet til venninne/kompis. Fra forhold til singel. Vi har vært samboere, og er det fortsatt frem første uka i juli.
Når man blir singel begynner man å tenke på "hva vil jeg?". Mitt svar var "for mye" og "vet ikke". Det er så mye jeg vet jeg vil gjøre, men hva jeg vil bli? Ingen anelse. 

Så det jeg egentlig skulle si er: Jeg skal til Costa Rica

Noe må jeg gjøre. Først flytter jeg tilbake til vestlandet første uka i juli. Bor der, frem til september, så flytter jeg til Costa Rica og skal bo der i 6 måneder og studere spansk. 

Det blir selvsagt stor forandring. Men det er viktig å se på det positive. Dette er det lengste jeg har vært singel på 7 år. Og nå kommer alle slags muligheter til meg. Det gjelder bare å gripe tak, leve livet akkurat slik jeg vil! 

Så fremover er det godt mulig dere ser mer av bohemian stilen som jeg elsker, fjellturer jeg vil gå på og masse bilder, kanskje i litt mer vintage stil!

I´m gonna do my best and be my best! 
Talk later♥


Postkort jeg fikk til bursdagen fra EF.
 

 

 
Ting å gjøre på en regnværsdag

Her på sørlandet har det høljet ned de siste dagene. Og da kan det være greit å finne på forskjellige ting inne. Så jeg har samlet sammen noen tips til hva en kan gjøre på disse våte dagene! Håper alle har hatt en bra helg :)

Netflix chill
Det er mye bra som ligger på netflix, både serier og filmer. Disse har jeg sett i det siste og skal si det er god underholdning :)
- Serien White Collar
- Filmen The other guys
- Filmen Down to earth


Bilde hentet fra google

 

♦ Du kan ha hjemmespa. Det finnes masse oppskrifter på internett hvis en vil lage hjemmelagde ansiktsmasker blant annet. Selv har jeg tatt en god dusj, hårkur, fotbad og lakket negler. Det føles godt å ta vare på seg selv:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ph/priv

 

♦ Hvis du er glad i å lese, så er det veldig avslappende å lese mens regnet daler ned ute. Selv holder jeg på med min egen lille bucketlist i år med å lese en bok i måneden. Og akkurat nå holder jeg på med blomstenes hemmelige språk. Andre boktips, så kan jeg blant annet anbefale:
- Paulo Coelho sin seierherren står alene
- Cecilia Samartin sin drømmehjerte

 

♦ Vet ikke om dere husker når det ble kjempepopulært å fargelegge i fargeleggingsbøker for voksne. Men det er noe beroligende med det. Man blir ikke akkurat ferdig med en gang, det tar virkelig tid å fargelegge slik en vil ha det. 


Bilde hentet fra google

 

 Kanskje du kan strikke, eller hekle? Kanskje du har strikkepinner og garn, men kom aldri så langt som å lære det? Da er det jo kjempegreit tidsfordriv å lære seg det!

-M3hnVhENQ
ph/priv 
 
 
Ellers så er jo regnvær perfekt fiskevær. Så hvorfor ikke bare ta stanga fatt og komme seg ut i regnværet, få litt luft og kanskje komme hjem med middag!
 

ph/priv
 
 
Hva liker du å gjøre på en regnværsdag? Har du noen flere tips til meg?
 
 
 Søndagen som var

Det var en fin dag. Strålende sol, og mc tur! Espen og eg kjørte 25 mil på sykkelen, og 18 av de med en veldig kul gjeng. Vi var 7 sykler og 9 folk. Vi kjørte sammen gamleveien til Lindesnes, og så ut til fyret. Så spiste vi sammen i Lindesnes før vi tok hovedveien tilbake til Søgne igjen. Skal si det er annerledes å sitte bakpå med noen og ikke ha noe ryggstø å støtte seg til, men det gikk veldig greit. Har håndtak bak og kan holde meg fast rundt fører også. Espen kjører veldig bra også syns eg, og tar hensyn til meg bakpå :)
Skulle litt ønske eg kunne fylt 24 istedet for 23 til april nå. Har så lyst til å ta mc lappen selv, men da er det like greit å ta på tung. Ser på det litt det samme som hvis en tar lappen på bil, så er det greiest å ta manuell og ikke bare automat. Men har noe å glede meg til da! Elsker motorsykler!
Ukesturen og målet

Det gikk veldig greit å kjøre tilbake til Søgne. Ble selvsagt sliten, men var heldig å ha en god venn på tlf deler av veien, og masse god musikk! Og det er bare å ta pause når en føler for det, ikke stresse:) Det er aldri bra i trafikken! Og til alle som fulgte meg på snap, vet ikke om noen la merke til det, men ikke snap og kjør! Legg bort telefonen når du skal kjøre:)

Ellers så ble soverommet jeg pusset opp veldig bra! Mye bedre enn hvordan det var. Fikk tatt noen før bilder før jeg begynte å male, men de ble tatt etter jeg begynte å sparkle veggene og hadde allerede ryddet litt.
Men dere ser vertfall forskjell!

Før:

Etter:

Rotete, men det er fordi jeg ikke er ferdig enda :) Skal bli enda bedre!

Men målet med turen var å få malt! Ble nesten helt ferdig. Tok mye lenger tid enn eg først trodde!

Har du pusset opp rom før? Hva syns du om fargevalget?:)
Power-walk

Den siste uka har det ikke vært noe jobb for min del. Så eg har tustet på med masse fritid. Regnet har øst ned som en elv fra himmelen og den store stygge ulven blåser vinden - de kaller den Tor visstnok. Selv om Tor ikke kom på besøk til sørlandet noe særlig, så er det drittvær her å.

Så eg har hatt mye god tid. Lest i bok, sett masse på netflix (det er vel noe mange på min alder gjør i dag), vasket og ryddet i leilighet og sånne ting som må gjøres. Eg har vært på kino og sett filmene the revenant og daddy's home. Begge to er knall gode filmer! Så har eg har vært på bowling. Tapte så det suste!
Og så har eg funnet masse gode quotes som eg kan dele med dere :) Viktig med litt motivasjon og inspirasjon!

Håper alle har en bra tirsdag!
Fly, baby fly

Så var man på vestlandet. Fire timer søvn, stod opp klokken fire. Og til slutt fremme hos foreldrene mine for å feire nyttår.
Men skal si flyturen var fin. Fantastisk soloppgang, fikk servert frokost, vann og kaffe hos widerøe og hørte på god gammeldags rock. En morgenen etter min smak!
Håper alle har en god romjul:)
Under treet

Julaften var en fin dag. Hvis en ser bort i fra en veldig treg dag på jobb, da butikken hadde åpent fra 10-13. Og det var kun 3 kunder på den tiden. Ellers litt artig å se mannfolk stresse i siste liten for å finne gaver.

Så var det hjem, stelle seg og dra til svigers, hvor vi feiret resten av dagen.  Det var god mat (pinnekjøtt), masse fine gaver og god stemning.
Trøtt og sliten, så det var deilig å til slutt komme hjem og i seng.

Har litt snap-updates her:)
Ps: Vi smakte på smalahove og. Vanlige kjøttet og tunga. Det holdt med å smake det en gang.

Nå i dag har vi vært på restemiddag og spist mer god pinnekjøtt! Har vært mer familie på kaffe og kaker her. Og i skrivende stund sitter vi og ser på hjemme alene, mens det er masse godt knask på bordet!:)
God jul alle sammen!
0410

I det siste har så og si kun vært jobbing. Innimellom litt klesvask, eller titte innom og si hei for noen timer hos venner. Så det sosiale livet mitt har holdt seg til jobb og sosiale medier. Det blir en endring på det fra neste uke.
Ellers så slapper vi av, man må nyte livet når man har tid. Og lørdagskvelden ble det kjærestetid med film på tven og godteri etter en utrolig god middag min kjære laget! Og i dag skal vi på middag til svigers, alltid like koselig:)
Håper alle har hatt en fin uke, og at alle tar vare på seg selv.
Senk skuldrene

Dagene har alltid en liste fullt med gjøremål som bør bli gjort i løpet av dagen. I dag er intet unntak. Selv om det noen dager har en litt lang liste med gjøremål, så går dagen bare enda fortere. Noen dager har det gått flere timer før jeg kommer på at jeg har glemt å spise, og kanskje noen timer for lite søvn på øyet. Det er på bedringens vei, for det er viktig å ta vare på seg selv. Men oppi alle gjøremål og listekryssing er jeg lykkelig. Og jeg har noe å glede meg til hver dag. Vi må nyte det livet vi har, og glemme bort stress litt og senke skuldrene. Ta et godt pust og kjenn hvor tilstede du er.

Jeg slenger med et bilde fra jobb, hvor vi har dagens outfit :)

Hva gleder du deg til? Og har du mye å gjøre nå på høsten?:)
Saturday

Min dag startet klokka 7 av vekkerklokka for å dra på jobb. Og da var det bare å forberede de siste tingene før moteshowet. Var litt artig å være med backstage og se litt mer hvordan det er. Mitt ansvar var å passe på at våre klær så bra ut og at ingen merkelapper syntes. Og å samle klærne sammen igjen etterpå såklart.

Så kom jeg hjem, fikk dusja og stelt meg litt før vi til slutt endte opp hos naboen med noe godt i glasset og ikke minst noen glade bikkjer. Så vi kom oss ikke i seng før 4 i natt. Med andre ord, en veldig lang dag!

Hva har du gjort i helga? :)
Alt

Sitter og funderer litt over alt mulig i livet. Hva jeg vil. Hva jeg bør gjøre. Hva er mine valg alternativer. Da har jeg vertfall nok å tenke på.
Tirsdag

I dag har jeg fridag fra jobb, men måtte derimot opp tidlig likevel til legetime. Det gikk som smurt og så var det hjem og spise frokost. Meg og tid går ikke alltid like godt overrens, så fikk ikke spist frokost før etter legetimen. Klarte ikke å dra meg tidsnok opp av senga. Laget en god frokost med egg og tomat, slappet av, vasket klær, laget middag og ryddet litt.

Innimellom det har jeg begynt å se på ny serie "warehouse 13". Så får se hva jeg syns om den når jeg har sett litt mer. Og gutta her, maser supermye etter godt. De er så bortskjemte! Men nå har Baktus og begynt å bli flink til å gi labb når han skal få godt, og det er jo fint :)

Hvordan ser din dag ut?:)
Party tonight

Ikke noe hardcore party her, men har venner over med litt chips, godteri og alkohol på bordet. Litt musikk i bakgrunnen og slappe av! Håper dere har en bra helg!
Latest news

Her på sørlandet har regnet meldt sin ankomst denne uken. En skulle ikke tro det stopper en vestlending, men skal innrømme at jeg har blitt bortskjemt med sørlandsvær. Denne uka har det vært lite jobb, og masse serie titting. Slappet av på morraen med instagram i sengen (og andre sosiale medier) og smoothie til frokost. Jeg har en tendens til å bli hekta på noe. Så må jeg ha akkurat det så lenge som det varer før jeg bytter det ut med noe nytt. For eksempel det siste året har jeg spist nestquik med helmelk hver morgen til frokost. Og det var nesten krise hvis det var tomt for melk eller nestquik. Nå forrige uke gikk jeg lei av nestquik, og smoothie sniker seg inn som neste kandidat, med noen knekkebrød på slep. Helst med norvegia ost! Meg i et nøtteskall.

Lønna har komt og lønna går. Jeg har kjøpt meg ny telefon, en Huawei P8. Aldri hørt noe særlig om dette merket og enda mindre har noe erfaring med det. Tenkte jeg skulle gi det en sjanse, og så lang har den ikke skuffet. Er egentlig ganske avhengig av den lille saken med alle appene sine. Liker også veldig godt redigeringsmulighetene som følger med kamera.Og appropo kamera. Jeg har komt over (egentlig for lenge siden)  et Olympus PEN E-PL7. Et søtt lite kamera som gjør den jobben jeg trenger den til å gjøre. Hadde også vært så mye lettere å få inn bedre bilder hit! Har et speilreflekskamera fra før, men det er mange år gammelt og selv om det er bra, gir det ikke meg helt det jeg vil ha. Så får spare litt til. Kanskje neste lønning, hvem vet.
Det har også blitt handlet inn mer sminke, bare minerals og nye sminkekoster. Og til alle menn, det er fanken ikke billig! I tillegg har vi fått inn masse nye klær på jobb. Så å holde fingrene unna fatet er lettere sagt enn gjort. Hva syns du om mobil og kamera? Hørt noe positivt/negativt om de?

 

Bilder er hentet fra google.

 

 
Latest update

Nå er det en liten oppdatering I designet på bloggen. Så når det er unnagjort og ferdig, så kommer det ut flere bilder fra konserten eg var med på. Håper alle har hatt så langt en god helg.
Litt fra dagen

Eg har hatt en ganske bra dag i dag, og håper enda mer at Espen har hatt en bra dag! Han måtte jobbe litt før vi dro på en burmensk restaurant og hadde det kjempekoselig med familien han sin :) Så har litt bildedryss fra dagen!
På luftetur

Luftetur og luftetur. Vi sitter på terassen og nyter varmen og sola. Akkurat spist opp grillmaten og har nå Timon på fanget. Han nyter livet I skyggen, hvor det er 25 grader. Alt er jo mer luftig enn de stillestående 31 gradene I stua.
Snap update

Skjørt fra Marc Lauge og topp fra Mapp.
Latskap lever ikke lenge

Noen sier latskap lenge leve. Det syns ikke eg er helt riktig. Det er viktig å være litt lat av og til. Så om du vil ligge på sofaen istedet for å gjøre alt annet du kanskje burde,  så syns eg du heller skal ta sofaen en stund. Det fins selvsagt grenser, og man kan ikke bli der for alltid. Men dere skjønner  nok poenget mitt.
Latskapen min har sneket litt inn akkurat nå. Eg har vært på jobb, vasket og ryddet det som har vært nødvendig I leiligheten og gjort det viktigste. Treningen har dabbet litt av og sofaen har lokket og serien Løgner har blitt satt på. Eg har nytt livet. På en litt annerledes måte, og fått kost enda mer med Timon. Han er litt inni sorg prosessen etter at Pumba døde på søndag. Så vi prøver så godt vi kan for at han ikke skal bli deprimert.

Ellers så var vi på sørlandssenteret I dag. Det var handelens dag I dag her på sørlandet, så da er det masse knall tilbud! Kanskje eg kan vise I et senere innlegg hva vi shoppet om det er noe dere vil se (?).
Ellers må dere alle nyte livet videre på deres måte 😊
Middag på egon

I dag ble vi invitert ut på middag av brudeparet som gifter seg I morgen (senere I dag). Vi var en koselig liten gjeng og spiste god mat og hadde det superkoselig!
Utdrikningslag og fiske!

På lørdagen var det full sving med utdrikningslag for kjære Elisabeth spm gifter seg på lørdag! Hvor vi startet dagen med frokost sammen,  spilte lasertag, hadde rebus I byen, dro på spa og avsluttet dagen med en nydelig middag på slakter Sørensen!

Søndag ble det ut å fiske I ferskvann med min bedre halvdel! Vi prøvde Tronstadvannet først uten hell, da det blåste for mye for fluefiske for Espen sin del, og den lette sluken min blåste sidelengs før den landet i vannet. Vi dro videre til Mevann,  hvor Espen fikk en liten ørret og eg fikk to små abbor. Første gang eg har fått abbor I mitt liv! Men det var både artig og smakte veldig godt etterpå!
Turer

Både I går og I dag har det blitt litt turer, ikke supermye I skog og mark, men har vertfall komt oss ut :) I går ble det en kjapp tur til Kjellandsvannet og I dag gikk eg til matbutikken først alene, så en gang til med Espen nå :) Håper alle er klar for helg og nyte livet litt!

Man må jo ut og nyte dette fine været!
Søndagstider

I dag hadde vi personalmøte på Haandtverkeren restaurant I byen. Spiste god mat og preiket om jobb og litt av det meste ellers:) Og etterpå var det til svigers hvor de hadde laget middag av mye av fisken vi fanget I går etterfulgt av bord dekket med desserter:)

Eg hadde pulled pork,  var veldig godt!

Håper alle har hatt en god helg!
Makk på rømmen

Tydeligvis hadde eg ikke fått helt igjen makkaboksen når eg putta den i kjøleskapet. Så når vi stod opp I dag, var det fanken meg makk I hele kjøleskapet.. For å se det positive I det da, så fikk eg vasket hele kjøleskapet super rent igjen!

Og så ble det rent :
Lag en flue

Det har jammen meg skjedd mye i det siste, så nå blir det en kort oppsummering!

Lørdag hadde vi venner over, vi laget masse hjemmelaget sushi, spilte spill og så på eurovision song contest:)

I dag har det vært å slappe av for våres del. Det har regnet, og det ble litt sent I går.. Ellers har vi vært på god middag hos svigers! Så fant svigerfar frem fluebinding utstyret for å vise det til han nyeste pack member :P Så da måtte Espen og eg finne det frem når vi kom hjem igjen.

Ellers er eg midlertidig kjendis I Fædrelandsvennen helgebladet!

Håper dere der ute har en god pinsehelg:) Så lurer eg på om, fisker noen av dere, eller har gjort fluebinding før?😀

    

#sushi #mat #eurovisionsongsontest #games #alkohol #friends #fluebinding #fvnhelg #fiske #norge #vestagder #søgne #kristiansand #fluefiske
Fisking og mote

Alle som kjenner meg vet at eg har to svært ulike sider som eg liker veldig godt. Ene er mote, høyhælte sko og stase meg litt opp (uten at det blir for mye) Og den andre er å Være I naturen, fiske, gå turer I skog og mark. Det varierer til tider hva eg har lyst til å gjøre mest, men eg må ha begge deler, ellers funker det ikke. Får eg ikke dratt på fisketur, eller høre fuglesang I ellers helt stille skog. Så tror eg det hadde klikka for meg. (Ikke like mye andre veien,  men liker å føles meg som en dame til tider, det gjør vel alle damer) Og når man vil så mye, så må man jo bare presse det inn I en ellers litt travel hverdag!
Så I går, da var det å stå opp,  kjøre avgårde, kom frem til en fremmed flott plass uten tlfdekning. Fikk gode fisketips fra en lokal hyggelig mann. Så en flott ørret som nektet å bite på. Måtte reise hjem igjen. Dra på treningssenteret, trente bein. Dro på jobb og kom hjem igjen i 22 tiden. Høres kanskje ikke så travelt ut, men når en skal bruke tid på å kjøre, spise og dusje. Ikke minst sminke seg og finne ut hvilke klær en skal ha på seg, så tar ting litt tid hos oss jenter! Men, man kan jo ikke annet en å nyte livet. Vi lever jo bare en gang:)

Og det superfine skjerfet eg har på meg, fikk eg av verdens beste sjef! Takk!

#fiske #njff #natur #friluftsliv #friluftsåret2015 #få15 #mote #klær #mappstore #klærforkvinner #klesbutikk #trender
Pust I bakken!

I dag fikk eg sovet ut. Tror eg. Hadde på vekking 09.30, kom meg ut av senga rundt 10. Typisk meg, klarer aldri å komme meg ut på et blunk lenger,  med mindre eg har forsovet meg. Det ble frokost, og klargjøring til jobb. Skulle et ærend I byen for jobben, så var ute døra 12. Det gikk litt raskere enn tenkt, så hadde 50 min til gode før eg skulle på min "vakt". Da ble det innom XXL. Møtt en kjempehyggelig mann som ga meg gode tips og som lærte meg mye om ting eg trenger. Men endte opp med to sluker (til ørret) og en makkaboks!

Jobba fra 14-21.30, hjemme klokka 22, før det ble litt mat, støvsuge hele leiligheten, vaske,  tørke og brette klær. Ordne med marsvina og klø de litt på hue. Før eg fikk prøvd noe av de nye klærne butikken har fått inn! Superfine!

Så nå sitter eg her og er halvveis pest! Har jo gått en del I dag også. Og må nesten komme meg I seng og sove. Vil egentlig opp litt tidlig imorgen og fiske litt før jobb!

Noen andre der ute som liker å fiske?
 

 Innlegget inneholder annonselink.

 


#Friluftsliv "friluftslivåret2015 #fiske #mote #klær #mappstore #hverdag
Fisketur og blomster

Det er litt deilig å få komt seg ut. Det er som om alt annet bare forsvinner. Man tenker ikke på all klesvasken en må få unnagjort, eller at en håper det ikke kommer noe suprise regning, for man har så lite på konto. Når man er I skogen, når man står der med fiskestanga. Da er det bare deg og verden. Beste frihetsfølelsen. Det gjør ikke alltid noe at en ikke får fisk. Det er et veldig + såklart. Spesielt ørret. Så støtter definitivt Norges jeger og fiskeforbund (NJFF) som har friluftslivets år som tema i år :) Når man er i naturen så er det som om eg blir ladet opp. Klar til alt. Man trenger ikke dra så langt heller.  Mange har flotte turområder I gåavstand fra hjemmene sine, men de tar seg aldri tid til å gå de turene. Ofte så tenker folk for stort og vil ikke gå med mindre det er opp til feks preikestolen. Det eg syns er viktigst er å ta tak I og gjøre det en vil. For før du vet ordet av det er dagen over og det er mørkt ute. Plutselig er mai måned over og I neste øyeblikk daler snøen ned og nyttårsaften er skremmende nærme med 2016 like rundt svingen. Og man tenker, hva fikk eg egentlig gjort I løpet av dette året.

Nå ble det nesten dype saker her. Så slenger med noen bilder fra dagen i dag. Vi snakkes folkens!

Ellers så har kjære Espen kjøpt masse fine blomster og et sitrus tre. Og så tatt oppi masse fine solcellegreier så det lyser på kvelden også. Superfint!

 

 


#friluftsliv #friluftsåret2015 #utno #fiske #fisketur #blomster #norge #natur #njff #norgesjegerogfiskeforening #SkogenOgFriheten
Film fra 17 mai

Design laget av Julie Viktoria
hits