Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Luft i trynet

I dag sov vi til vi våkna. Deilig å sove helt ut. Hvis du ser bort i fra ettersmaken av alkohol og super tørst etter vann når en våkner. Ikke for å snakke om morra ånden. Vi laget oss en god frokost og sett litt mer på supernatural før vi tok turen ut.

Det er helt utrolig hvor mye vann det er i elver og vann nå. Ikke så rart etter alt regnet som har dalt ned hele uka akkurat, men så mye hadde jeg ikke forventa. Så de vanlige fiskestedene var oversvømt med vann. Inkludert stier for å komme seg frem. Det ble noen kast på Mevann før vi tok turen videre mot Langenes og prøvde litt i Donevannet. Skal si det var stille. Vindstille, vakestille og ingen fiskelykke i dag. Men det er alltid like deilig å komme seg ut en tur! En føler seg litt mer kvikk og frisk til sinns :)
Så ble det jammen meg fisketur

Skal jo si at det ble litt mer på sparket enn det har vanligvis vært. Men var veldig godt å få tatt I bruk fiskestanga. Sist var jo hjemme hos mamma og pappa 4 juli. Så er en stund siden! Så da var det Espen, svigerfar og meg som var avgårde :)
Fisketuren i går

I går ble vi 5 stk som tok med oss stanga for å fange litt fisk, og prøvde lykken i sjøen. Først var vi et sted langs Langenesveien. Siden vi fikk så sykt mye fisk der sist, så håpte vi det samme nå også. Men der var det helt dødt bortsett fra tang, maneter og bunnskrap. Så da reiste vi videre for å prøve lykken på Kroodden. Og der ble det tatt 3 lyr til sammen, 2 av de relativt små. Men det var knallfint vær, så hvordan kan man ikke nyte øyeblikket da? Det er hvertfall det viktigste for min del! 

ph//priv

 


#Fiske #fisktur #venner #friluftsliv #FÅ15 #utno #enjoylife #vestagder #søgne #kristiansand #Norge 
Ørret og røye

I dag var vi på fisketur igjen! Det er så deilig å komme seg ut litt. Vi var seks stykker og var god blanding på hvem som fisket med fluestang og vanlig fiskestang. Eg selv valgte vanlig I dag, med makk og dupp, som eg så og si har vokst opp med.

Der vi fisket var det mye fisk, og mye smått, så største ørreten eg fikk var ca 200gr. Men det er jo gøy å få fisk generelt, og så hjelper vi bestanden litt ned, det er jo bra. Så dere kan heller få noen uredigerte bilder servert fra dagen, og noen fra gårsdagen og vårt nye pack member som lærte å binde fluer!😀

Herregud så godt det er! Og det er faktisk første gang eg har fått røye! Veldig god smak på den også :) PS: The newest pack member is of course Graham! And Graham, use google translate😛

Design laget av Julie Viktoria
hits