Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Reiseklar

I dag har det vært en litt slapp dag for meg. Når jeg våknet var jeg allerede da nesten tom for energi. Det var sol når jeg våknet,  men skyet mer og mer til med høy luftfuktighet.
Fikk ræva mi i gang litt ved å koste grus i veien og fortsette planleggingen til backpacker turen før jeg ordnet litt mer pynt på soverommet. Er så glad i å ha det pent og pyntelig rundt meg med masse inspirasjon!

En ting jeg lurte på! Er det interessant for dere å se noe av planleggingen,  hva jeg skal pakke,  hvilke utstyr jeg skal ha med meg på backpacking turen?  Gjerne gi tilbakemeldinger!
Og tusen takk for masse gode tips til steder jeg kan se og utstyrsløsninger! Setter masse pris på det:)

Jeg er så klar for å reise nå at jeg kunne hoppet på første fly! Men må holde meg tålmodig litt til! Så i mellomtiden får jeg ta å nyte den nye utsikten på rommet mitt med kart, lys og drømme meg bort med nye destinasjoner i tankene!

Må alle ha en flott helg!
Skrapekart

Dette har jeg ønsket meg kjempelenge nå. Og endelig kom det i posten. Er kjøpt på ebay.
Romantic night

I gr laget eg en liten romantisk velkomst til kjre Espen nr han kom hjem. Det er fint gjre snn av og til. S alt var nyvasket, masse god mat og godteri og ikke minst fin musikk p. Vi spiste oss gode og mette fr vi sovnet og sov som to steiner til i dag. Senere i kveld fr vi middagsbesk, s n er det avgrde og handle inn ingredienser. Fikk ogs pakket inn julegaver. Gleder meg faktisk til desember. Spesielt til julekalenderen min! God lrdag videre : )
Be cool, be green.

Mathandling og besk av Knirk er hovedattraksjonen denne dagen. Og s fr eg endelig tatt i bruk mitt nye handlenett mustache!
Lrdag og middag

I dag har vi ftt hentet ved. Masse ved. Ganske greit siden det er den eneste oppvarmingen vi bruker n:)
Ellers har vi laget vr frste pizza her i leiligheten! Noe som heldigvis ble suksess grunnet ferdigkjpt bunn.
Recipe for love

Innflyttningsgave fra verdens beste og kuleste kusine. Kan kjpes p sstrene grene.
movietime

Her er en film eg laget fra turen i dyreparken i Kristiansand med familien.


Jewlerytree

I dag er det ikke mye spennende. Ren vaskedag etter hatt besk i en uke. M gjres! Og er veldig deilig etterp.
I gr fikk eg ogs satt p plass litt av smykkene mine.
Ellers m alle ha en god mandag, og gjre det beste de kan ut av den. See ya.
Visit

N har kjre vrt her hele helgen. Vi har sett film og slappet av med pusen til de over oss. Hun er s st nr ddyrynene kommer frem nr hun vil inn.
Bildedryss fra dyreparken
Light in the night

Duftlys, iste, nudler og film. Livet alene.
Clean

I dag s har eg sett den amerikanske versjonen av millennium "the girl with the dragon tattoo". Frst tenkte eg at hjelpe meg, den varer i 2,5 timer! Og, de er veldig drlig p si enkelte svenske navn. S Sverige sin er fortsatt favoritt.
I gr s eg ogs ferdig californication. Det er bare til sesong tre p netflix, det var jo litt nedtur. Men begynte p white collar. Hper den serien er bra!

Ellers siden eg klarte ryke ut hele stua. Eller om det var peisen. Er ikke sikker. S mtte vaske hele stua. Vegger og alt. Deilig vre ferdig med det.
N skal eg late meg videre etter eg har hentet posten! (Dagens hydepunkt) See ya!
Californication

Noen andre som ser/ har sett det?:-)
Change

N har vi fortsatt styrt litt p. Holdt p til sent i gr sette opp nytt klesskap, noe som var lettere sagt enn gjort. S har bare ftt satt opp det ene s langt. S har vi ftt oss stumtjener! Klarte selvsagt smelle i ene delen av stumtjeneren midt i ansiktet mitt, s hadde vrt typisk min flaks f en fin blveis der ogs:P
White

Vi har endelig ftt gjort det litt mer til "vres sted". Og hengt opp litt pynt p veggen. Gir litt mer hjemmeflelse enn en stor hvit vegg.
Todays action

I dag har vi endelig ftt fatt i trketrommel! S frste vask er allerede i gang! Svigers og familien kom akkurat inn for de hvordan leiligheten ser ut. Er koselig med besk :)
270913

Nr dette er det eneste du vet om du kan gjre p en fredag. Kjre fantasi, kom tilbake!
Fra leiligheten

Hvordan det egentlig ser ut:

Vil ikke tro det er mer spennende her enn alle andre leiligheter. Men det er ganske fint her. Selvom vi flyttet inn mandagen, s har vi ftt ganske mye i orden og ting er litt p stell:)
Eneste praktiske vi mangler n er trketrommel og klesskap. S alle klrne mine er fortsatt i kofferten. Og s har vi ti kasser eller mer med ting vi har kjpt og pakker ut. Er helt utrolig hvor mye sppel det er rundt en ting nr man kjper noe!

Og det er egentlig ganske kjedelig bo alene. Nr Espen har dratt p jobb, s prver eg dra tiden lengst mulig p diverse ting. Og eg vasker hele tiden. Helt til det ikke er mer vaske.
Er det noen av dere som har tips til hva eg kan finne p? Og hva liker dere fylle tiden med?:)
Dolce Gusto

Aldri hatt en snn maskin fr, men den er ganske artig. Kan til og med f iste p den, noe som er et must. Peach da selvsagt:)
N har vi laget chips og dip og ser p film p tv. Lov med litt kos av og til:)
Til mamma og pappa

Ja, eg kan visst lage mat likevel.
Todays work

I dag hadde vi storhandling del 2. N har det gtt penger bde st og vest, men satser p at vi har alt n:)
Senere p dagen var vi p Peppes og feiret bestekompisen til typen sin bursdag. (Gratulerer med dagen Ole!)
N, endelig etter en lang dag er vi komt oss i seng. Typen syk, og eg p god vei.
Natta!

(Valgets kvale, hva skal man velge, av og til er det for mye)
Clean

Etter ha pakket ut store deler av 3 kofferter, s blir det faktisk fort kjedelig alene. S har vasket halve kjkkenet fordi det ikke var annet gjre. De som kjenner meg, vet at eg m ha noe styre p med, eller noe fornuftig gjre.
Men etter det gikk tomt for ting, s ble det netflix med Poirot og skittles.
Hper alle har en fin tirsdag hstdag:)
Dag en

N har vi hatt ca vr frste dag i vr nye leilighet:-D
Utrolig deilig ha sitt eget sted! N lager Espen middag, litt sen etter all handlingen og pakke ut igjen.
Interir inspo
Ny start

N har eg begynt pakke smtt og gjre meg flytteklar. Men fytti katta! Eg har mer ting enn eg har trodd i utgangspunktet, og begynner lure litt p hvordan eg skal f alt med meg:P
nsk meg lykke til! S snakkes vi snart folkens:-)
Frste leilighet

Endelig har vi ftt oss leilighet! Greit nok det at vi bare leier, men blir frste gang vi, vertfall eg er helt skikkelig flyttet hjemmefra og skal gjre alt selv: )
Gleder meg som en unge! Flytter inn p mandag! Og for min del, s flytter eg jo fra "Bergen" til Kristiansand! S et lite stykke. Blir litt flyturer for flytte pakkenellikene mine. Hvis det er noen som har tips, s er det bare skrike ut! Er alltid greit f hre tips og triks fra andre.


bildet er fra annonsen p finn.no

Design laget av Julie Viktoria
hits