Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Reiseklar

I dag har det vært en litt slapp dag for meg. Når jeg våknet var jeg allerede da nesten tom for energi. Det var sol når jeg våknet,  men skyet mer og mer til med høy luftfuktighet.
Fikk ræva mi i gang litt ved å koste grus i veien og fortsette planleggingen til backpacker turen før jeg ordnet litt mer pynt på soverommet. Er så glad i å ha det pent og pyntelig rundt meg med masse inspirasjon!

En ting jeg lurte på! Er det interessant for dere å se noe av planleggingen,  hva jeg skal pakke,  hvilke utstyr jeg skal ha med meg på backpacking turen?  Gjerne gi tilbakemeldinger!
Og tusen takk for masse gode tips til steder jeg kan se og utstyrsløsninger! Setter masse pris på det:)

Jeg er så klar for å reise nå at jeg kunne hoppet på første fly! Men må holde meg tålmodig litt til! Så i mellomtiden får jeg ta å nyte den nye utsikten på rommet mitt med kart, lys og drømme meg bort med nye destinasjoner i tankene!

Må alle ha en flott helg!
Skrapekart

Dette har jeg ønsket meg kjempelenge nå. Og endelig kom det i posten. Er kjøpt på ebay.
Romantic night

I går laget eg en liten romantisk velkomst til kjære Espen når han kom hjem. Det er fint å gjøre sånn av og til. Så alt var nyvasket, masse god mat og godteri og ikke minst fin musikk på. Vi spiste oss gode og mette før vi sovnet og sov som to steiner til i dag. Senere i kveld får vi middagsbesøk, så nå er det avgårde og handle inn ingredienser. Fikk også pakket inn julegaver. Gleder meg faktisk til desember. Spesielt til julekalenderen min! God lørdag videre : )
Be cool, be green.

Mathandling og besøk av Knirk er hovedattraksjonen denne dagen. Og så får eg endelig tatt i bruk mitt nye handlenett mustache!
Lørdag og middag

I dag har vi fått hentet ved. Masse ved. Ganske greit siden det er den eneste oppvarmingen vi bruker nå:)
Ellers har vi laget vår første pizza her i leiligheten! Noe som heldigvis ble suksess grunnet ferdigkjøpt bunn.
Recipe for love

Innflyttningsgave fra verdens beste og kuleste kusine. Kan kjøpes på søstrene grene.
movietime

Her er en film eg laget fra turen i dyreparken i Kristiansand med familien.


Jewlerytree

I dag er det ikke mye spennende. Ren vaskedag etter å hatt besøk i en uke. Må gjøres! Og er veldig deilig etterpå.
I går fikk eg også satt på plass litt av smykkene mine.
Ellers må alle ha en god mandag, og gjøre det beste de kan ut av den. See ya.
Visit

Nå har kjære vært her hele helgen. Vi har sett film og slappet av med pusen til de over oss. Hun er så søt når dådyrøynene kommer frem når hun vil inn.
Bildedryss fra dyreparken

 
Light in the night

Duftlys, iste, nudler og film. Livet alene.
Clean

I dag så har eg sett den amerikanske versjonen av millennium "the girl with the dragon tattoo". Først tenkte eg at hjelpe meg, den varer i 2,5 timer! Og, de er veldig dårlig på å si enkelte svenske navn. Så Sverige sin er fortsatt favoritt.
I går så eg også ferdig californication. Det er bare til sesong tre på netflix, det var jo litt nedtur. Men begynte på white collar. Håper den serien er bra!

Ellers siden eg klarte å røyke ut hele stua. Eller om det var peisen. Er ikke sikker. Så måtte vaske hele stua. Vegger og alt. Deilig å være ferdig med det.
Nå skal eg late meg videre etter eg har hentet posten! (Dagens høydepunkt) See ya!
Californication

Noen andre som ser/ har sett det?:-)
Change

Nå har vi fortsatt styrt litt på. Holdt på til sent i går å sette opp nytt klesskap, noe som var lettere sagt enn gjort. Så har bare fått satt opp det ene så langt. Så har vi fått oss stumtjener! Klarte selvsagt å smelle i ene delen av stumtjeneren midt i ansiktet mitt, så hadde vært typisk min flaks å få en fin blåveis der også:P
White

Vi har endelig fått gjort det litt mer til "våres sted". Og hengt opp litt pynt på veggen. Gir litt mer hjemmefølelse enn en stor hvit vegg.
Todays action

I dag har vi endelig fått fatt i tørketrommel! Så første vask er allerede i gang! Svigers og familien kom akkurat inn for å de hvordan leiligheten ser ut. Er koselig med besøk :)
270913

Når dette er det eneste du vet om du kan gjøre på en fredag. Kjære fantasi, kom tilbake!
Fra leiligheten

Hvordan det egentlig ser ut:

Vil ikke tro det er mer spennende her enn alle andre leiligheter. Men det er ganske fint her. Selvom vi flyttet inn mandagen, så har vi fått ganske mye i orden og ting er litt på stell:)
Eneste praktiske vi mangler nå er tørketrommel og klesskap. Så alle klærne mine er fortsatt i kofferten. Og så har vi ti kasser eller mer med ting vi har kjøpt og pakker ut. Er helt utrolig hvor mye søppel det er rundt en ting når man kjøper noe!

Og det er egentlig ganske kjedelig å bo alene. Når Espen har dratt på jobb, så prøver eg å dra tiden lengst mulig på diverse ting. Og eg vasker hele tiden. Helt til det ikke er mer å vaske.
Er det noen av dere som har tips til hva eg kan finne på? Og hva liker dere å fylle tiden med?:)
Dolce Gusto

Aldri hatt en sånn maskin før, men den er ganske artig. Kan til og med få iste på den, noe som er et must. Peach da selvsagt:)
Nå har vi laget chips og dip og ser på film på tv. Lov med litt kos av og til:)
Til mamma og pappa

Ja, eg kan visst lage mat likevel.
Todays work

I dag hadde vi storhandling del 2. Nå har det gått penger både øst og vest, men satser på at vi har alt nå:)
Senere på dagen var vi på Peppes og feiret bestekompisen til typen sin bursdag. (Gratulerer med dagen Ole!)
Nå, endelig etter en lang dag er vi komt oss i seng. Typen syk, og eg på god vei.
Natta!

(Valgets kvale, hva skal man velge, av og til er det for mye)
Clean

Etter å ha pakket ut store deler av 3 kofferter, så blir det faktisk fort kjedelig alene. Så har vasket halve kjøkkenet fordi det ikke var annet å gjøre. De som kjenner meg, vet at eg må ha noe å styre på med, eller noe fornuftig å gjøre.
Men etter det gikk tomt for ting, så ble det netflix med Poirot og skittles.
Håper alle har en fin tirsdag høstdag:)
Dag en

Nå har vi hatt ca vår første dag i vår nye leilighet:-D
Utrolig deilig å ha sitt eget sted! Nå lager Espen middag, litt sen etter all handlingen og pakke ut igjen.
Interiør inspo
Ny start

Nå har eg begynt å pakke smått og gjøre meg flytteklar. Men fytti katta! Eg har mer ting enn eg har trodd i utgangspunktet, og begynner å lure litt på hvordan eg skal få alt med meg:P
Ønsk meg lykke til! Så snakkes vi snart folkens:-)
Første leilighet

Endelig har vi fått oss leilighet! Greit nok det at vi bare leier, men blir første gang vi, vertfall eg er helt skikkelig flyttet hjemmefra og skal gjøre alt selv: ) 
Gleder meg som en unge! Flytter inn på mandag! Og for min del, så flytter eg jo fra "Bergen" til Kristiansand! Så et lite stykke. Blir litt flyturer for å flytte pakkenellikene mine. Hvis det er noen som har tips, så er det bare å skrike ut! Er alltid greit å få høre tips og triks fra andre.


bildet er fra annonsen på finn.no
 

Design laget av Julie Viktoria
hits