Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Bryllupsbilder

Den lørdagen var bare nydelig med det fantastisk skjønne paret! Måtte de leve lykkelig for resten av deres liv! Og presse seg igjennom de dårlige dagene. For de har alle mennesker, så det kommer! 

Lørdagsmorgen ble jeg hentet, før vi kjørte avgårde til kirken. Vielsen ble kort og fin før vi dro videre til stedet hvor festen ble holdt. Der var det fruktfat, drikke, boller og litt knask mens brudeparet og forloverne var til fotografering. Vi preiket og koste oss. Så  kom brudeparet og middagen ble servert. Og himmel så godt det var! Blomkålsuppe til forrett, oksesteik med rødvinssaus og fløtegratinerte poteter, grønnsaker, sopp og salat til hovedrett. Og avsluttet fint med vaniljepannacotta med bringebær og bjørnebær til dessert. 

Etter det slappet vi maks av med litt godt i glasset og ventet på at maten skulle synke litt før det ble masse gode kaker senere. Innimellom der hadde vi også noen veldig artige leker. Blant annet en ballonglek hvor vi måtte knyte ballonger rundt livet hvor den hang bak, så måtte vi bruke kroppen våres på å sprekke ballongen til den foran oss. Jeg lo så hardt at jeg nesten ikke klarte å stå oppreist! Første gang jeg har sett og opplevd denne leken, men fanken så morro det var!

Resten av kvelden gikk til å slappe av, nyte vinen og preike skit med gode venner! Det slår aldri feil.
Ingen av bildene er redigerte. Noen er tatt med holga objektivet og andre med mitt vanlige objektiv. Enjoy!

Masse gratulerer til Ina og Stig!

Har du eller skal du i noe bryllup i år?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 
En overraskelse

Tiden har gått så utrolig fort, og det er en uke siden jeg hadde bursdag nå. Hele 23 år gammel! Jeg måtte tidlig opp da jeg skulle åpne butikken på jobb. Alltid typisk at en må jobbe når en har bursdag. Jeg stod opp for sent, så fikk ikke tid til å spise frokost før jeg måtte kaste meg i bilen og dra på morgenen. Heldigvis kom kollegaen min klokken 12, så fikk spist lunsjen min da. Som alltid er salat nå for tiden, eller knekkebrød i blant. Litt senere bestilte vi sushi fra Royal Sushi på senteret, de har utrolig mye godt der! Og før alt var borte fra de 4 brettene (vet, vi tok litt av), så var vi begge mett. Ikke nok med det, kollegaen min hadde med seg kake til meg også! Og hun er kjempeflink til å bake, så det var utrolig godt! Når jeg var ferdig på jobb 16.00, og var på vei hjem var det rett før jeg rulla hjem, altfor mett! 
Men da når jeg kom inn døra hjemme 16.50 lå en gul lapp med beskjed fra Espen om å dusje, gjøre meg klar og ta på en halvpen kjole, for vi skal ut å spise. Første tanken bare... mat?? Hvordan skal det gå ned? Men ingen tid å miste. Å vaske håret, dusje, ordne det etterpå, sminke seg og kle seg på 40 min, da er det bare å hive seg rundt! 

Vi ble litt forsinket, men endte opp på Big Horn Steak House. Jeg bestilte det minste kjøttstykket på menyen. Likevel måtte Espen hjelpe meg å spise det opp. Men det var utrolig godt! Veldig fint å bli tatt med ut å spise. Espen overrasker stadig. Det er ikke så mange x´ er som er så snille og gode venner etterpå tror jeg. Så det at han tok meg med ut på restaurant bare oss to var nesten en blanding av superfint og litt rart, siden vi ikke har vært ute sammen siden før det ble slutt. 
Men når vi kom hjem igjen skjedde det! Espen slapp meg først inn døra (noe som er uvanlig, men ikke ta feil, han er en gentleman). Og det henger en "Happy Birthday" "flagg" i døråpningen til stua. Espen spør om jeg ikke la merke til den når jeg var hjemme og gjorde meg klar. Begynte å lure på om jeg hadde vært helt ute i toppetasjen og ikke lagt merke til den alle de gangene jeg har gått inn og ut av stua. Men så gikk jeg inn i stua, og der er bordet dekket med kaker, godteri, chips og gaver! Ut fra kjøkkenet hopper flere mens de roper "SURPRISE". Jeg ble helt tatt på senga! Hadde aldri tenkt den tanken en gang. I tillegg hadde alle parkert bilene rundt forbi, så jeg ikke kunne se at det var noen der. En god gjeng gode venner samlet, og feiret bursdagen min sammen! Og all creds til Espen som har klart å holde alt hemmelig så lenge! 
Vi hadde en fantastisk kveld/natt. Spiste gode kaker, godteri og chips. Spilte ryktet går, et utrolig artig spill, spesielt med litt vin i glasset. Jeg fikk masse flotte gaver! Og tusen takk til alle som bidro til en så flott dag! Tusen takk for alle gratulasjoner! 

 

Vi snakkes snart! 

T.

 

 
It´s over

Nå er det tre uker siden. Og de fleste som kjenner meg vet om det. Espen og eg var sammen i tre år, forlovet i et. Det var Espen sitt ønske, men vi ble enige. Vi bor fortsatt sammen, og er gode venner. Selvsagt er det litt rart, men vi er fortsatt glade i hverandre. Selv om det føles litt rart. Og så endelig ha kommet seg til ro, med jobb og venner. For før eg vet ordet av det er eg i Bergen igjen. Det er fint det også. 

Plutselig kan eg oppfylle mange av mine drømmer. Spesielt reise. Oppleve, ta bilder, skrive. Føle friheten. Det er utrolig viktig med positiv tenking, for vi er alle vår egen lykkesmed :)

Så nå blir eg boende her på sørlandet frem til sommeren. Etter det er det hallo verden! Og kose meg i bryllup og gjøre akkurat det eg vil!

#StayPositive

Er du singel? 

Så nå gleder eg meg bare til å gå min egen vei! 

-Bilde hentet fra min instagram @tonjejuvik
Til min kjære

Gratulerer med dagen til min kjære som fyller 24 år I dag❤
The beauty outside

Nå har jeg akkurat vært ute å vandret nede ved båtene og havet. Nesten helt vindstille, hvor et og annet vindkast blåser håret hvileløst foran ansiktet mitt. Solen skinner og folk er ute og nyter det. Jeg møtte noen tyskere, de hadde fanget mye kilofisk og måtte være to for å bære en full stamp. Så avslappende det er å bare puste ut, nyte livet. Det å se rundt seg, og faktisk se det. 

I dag glemmer de fleste av oss å ta et pust i bakken, senke skuldrene som ofte er så anspent og spent at vi tror det er sånn det er, at det er slik de skal være. Vi glemmer å være til. Vi glemmer å se. Vi glemmer å være her akkurat

Vi står opp, drar på jobb, stresser som oftest med å få tiden til å gå opp med planen av hva en må gjennomføre. Stresser seg igjennom en arbeidsdag, eller er misfornøyd med noe. Det er det en tenker der og da. Selv om det er det vi glemmer i fremtiden. Det er da en tenker de gode tankene, i ettertid. Stresser med å hente barna i barnehagen og lage middag. 

Vi drikker, snuser, røyker. Vi heller nedpå med koffein for å holde oss våken lenger, selv om øyelokkene henger slapt over og prøver å fortelle at du har sovet dårlig i det siste. Vi legger oss alt for sent, og tenker at det blir et helvete å stå opp i morgen tidlig. Og at du burde ha lagt deg tidligere. Men det skjer ikke

Legg merke til de små detaljene. De små hverdagsgledene. Øyeblikkene. Det som gjør deg glad. Vit hva som gjør at det bruser på innsiden av brystet ditt. At hjertet pumper litt raskere. Det er viktig å beholde de øyeblikkene, selv om det kan virke ubetydelig akkurat der og da, i akkurat det øyeblikket. 

Frisk luft. Utsikt over naturen, fjell, hav, store enger. Blomster. Sommerfulger. Fugler som leker, synger og hviler på vinden. Bølger. Smil. Iveren etter godbit fra kjæledyrene. Når han sier han elsker meg. Hver gang han smiler til meg. Solnedgang. Lese. Ta ut strikken i håret og kjenne det blåse med vinden. Det er noen ting som jeg finner glede i. 

Hvilke øyeblikk husker du?

My loveNostalgic

Photo_priv
Gratulerer pappa!

Gratulerer med dagen pappa! 50 år, hipp hurra. Du sier kanskje ikke det og føler deg gammel, som du allerede snakket om når du var 45. I dag kom det sol og fint vær, vakre høstblader som daler ned og naturen sin gave til deg. Selvsagt glemte eg gaven min til deg i Kristiansand. Den ene tingen eg skulle huske. 
Uansett må du leve i minst 50 år til, og leve livet! 
Kjærleik
Gjett hvem

Som kom hjem i går kveld.
Enjoy life people
True

Det er nesten for dumt noen ganger. At man blir diskriminert for hvordan en ser ut. "For mye fett, for mye kviser, for bleik, for tynn" hvis det er noe som heter for tynn da... Det blir så feil. At man skal bruke det verdifulle livet du har fått utdelt, til å hige etter å bli tynnere, penere, bedre. I dag så blir alle satt i et skap, der nesten ingen tør å komme ut som den personen de virkelig er. Hvordan i alle dager har verden blitt sånn tenker eg. Det presset etter å fylle andres mål. Det viktigste vil eg si, er å kunne se deg selv i speilet, og være fornøyd med den DU er. Ikke se i speilet og tenke hva som du føler mangler i forhold til andre.

Hva syns du om dette?
We heart it

Her finner eg mye inspirasjon.
På gjensyn

Hvordan skal eg begynne.  1 desember 2012 gikk min tante bort. Og 11 desember 2012 - i dag, var det bisettelse. Vet ikke om noen av dere vet hvordan det er å miste noen man er glad i, eller om dere har blitt spart for det. Noe av det verste eg vet er å se andre ha det vondt, og da spesielt nær familie med tårvåte kinn med sorg og savn etter den som har gått bort. 
Først gikk det ikke opp for meg, og det har det heller enda ikke gjort. 
Noe av det vanskligste er - Hva skal en si?  I dag når det var over i kapellet, stod folk i kø for å si farvel før de går ut. De gir en klem. Rister hender, der blikkene møtes og en fortstår hva den andre tenker, med tårvåte kinn og lommetørkle i hånden. Først når alle har gått ut snur du deg, ser på kisten og alle blomstene rundt og tenker hvor utrolig fort det går. Livet er jo over på et knips, og en får det nesten travelt med å leve sitt eget. Før vi selv vandrer videre og det er vi som ligger i kisten. 
Nesten som du får et lite støt som sier at nå må du finne på ting og leve ditt liv som du vil. Det har vertfall mitt fått i dag.

Hvil i fred tante, du er elsket av alle<3 
Påskeferielykke

Hønsehuset er obligatorisk i påsken!

 

Fingeren min ble mishandlet av et plaster.

Elsker å få ting i posten! Spesielt fra Forsvaret! (og andre)

Vi har vært på tur.

Spist gode og ekstremt søte cupcakes!

 

 

Og fant de:-D

 

Og så har vi vært på kinodate og sett filmen "The hunger games". Eg likte den godt! (har du sett den?)

Før vi visste ordet av det var hele påskeferien over! Og permen hans var over og han måtte opp igjen i n(m)ord(or)!

 

Hva har du gjort på i påsken?:-D
Livet er for kort til å ikke være lykkelig

<3
Kaizers Orchestra signering i Bergen


Her har søte Vilde akkurat kidnappet to plakater fra veggen!
Og så var/er vi superlykkelige! : D

Var du i Bergen på signeringen?

 
TjueandreOktoberTotusenogelleve
Maule, momse, knaskeskål.


Melk er obligatorisk!Liker du hjemmelagde knekkebrød?

eg bare elsker den lilleBolt Edvard Juvik
(Han er glad i å leke bamse)

 

Lille gutten min<3

 

 
Ubeskrivelig

Thorgeir sin:Min sin:Og sammen blir vi:

 

Ps: Vil noen passe den kommende hamsteren min av og til ?

miss youHonny 5.10.10
vil ha
Å HERREGUD

Plutselig sa et pang i hodet mitt, jo IT på skolen! 
Eg holder på å lage(ferdig ca) en nettside om jenter i forsvaret.. Fordi eg nettopp liker (småforelsket) i forsvaret : D Så kommer eg og sier inspirasjonen er død (det var det en stund) men tror den er back!


Jeg har fått låne bilder av Supermarie.net. TUSEN TAKK! 

hehe.. hundefører..*hjarte1*

Ellers har det skjedd... prøver, øving, lekser og gøy med venner : D *Hjarte2*


Og dagen etter så var vi i 80 og 85 årsdag til Besto og Besten.*Hjarte3*


Til deg skatt

Siden eg ikke nesten får snakket med deg nå når du er i USA. Så vil eg gi ett innlegg til bare deg.
Fordi eg savner deg sånn nå.
Å kunne dele mine ord med dine. Høre dine opplevelser, og hvor mye du sier du savner meg.
Eg savner å kunne sitte på fanget ditt, slappe av, og være meg selv.
Eg savner å kunne kysse deg.
Eg savner å klemme deg, og høre stemmen din. At du visker meg noe gøy i øret. Eg savner å ligge i armkroken din når vi skal sove, og eg klarer aldri å være stille for eg har så mye eg plutselig må tenke på da, og du lytter.
Eg savner å fryse, slik at du kan varme meg opp igjen. For det gjør du alltid.

Eg savner deg.

Så derfor gleder eg meg sånn til  vi skal til syden sammen.
Og dra å handle mat sammen.
Bo sammen, bare vi to.
Eg gleder meg til du møter bestefar for første gang.
Eg gleder meg til å leie deg i hånden og føle meg fin.
Eg gleder meg til å dra på Benidorm Palace, dyreparken, markedet, stranden og sitte på fin restaurant med deg.
Og bare være lykkelig.

Eg elsker deg.

 

lørdagog
og<3

<3

 
søndag

Gratulerer med dagen mamma <3171010

Før høstferien kom frem bak skyene. så var finfine her hos meg. han, pappa og meg begravet Honny<3Finfine og eg har kost oss veldig mye. og slappet av sammen, og vært lykkelig. Vi har laget vafler, sett filmer, gått turer.

da torsdagen kom, så var eg med finfine hjem. og eg var med på tretimerstur fra Fløyen til Svartediket og ned igjen til byn. superfintvær og superfintur.
Verdens fineste<3


og alle er glade på tur.

Det eneste som var. var solen - sterk sol.

Her får eg holdt hånden foran, og sett noe.


Her får ikke hånden min være oppe å lage skygge. Nesten en nys.


og nys, borte vekk.


Etter turen. Så var det hjem, dusje, skifte og superfin resturant.De hadde supermye god mat. Potetkjelleren.
Bilde oppe er noe vi fikk før foretten. Så fikk vi sopp og litt grønt til forett og saus(nam), så til hovedrett: hjortekjøtt og poteter og supergodt sø(nam), og så til dessert: sjokolademoussekake med pæresorbé og karmel ++ ! (NAM)

stappmett, og reiste lykkelig hjem.

 

Hva har du gjort på i ferien ?
Hva er din favoritt mat?

 
Rip

Nå døde akkurat hunden min.

 

Masse kreft.

 

Ha det fint i himmelen<3

Eg er veldig glad i deg.

 


siste bildet av henne. tatt i dag.

 

.

Eg savner deg.

Savner deg så.

Eg reier opp sengen,

og venter på deg.

Hvor er du?
lørdag

tok eg 13.13 bussen til byn, og bybanen (for første gang i hele mitt liv) for å komme til Vilde (Virus) <3
Det var superfint! Vi laget knekkebrød.

(Kan eg få oppskriften? : D )

eg syns de er veldig gode! (eg spiser mitt andre knekkebrød i dag).
Vi tok ost på og hadde melk i glass. og satt sammen og såg på true blood sesong 3.

Så var vi ute og tok supermasse bilder, i regnet, med paraply.


du er så fin.Hva gjorde du på igår : ) ?
Eller skal du noe gøy i dag ?
verdens fineste skapning akkurat nåBabyen fant vesken min og ville bli med meg hjem. Verdens søteste.FINFINE

Gratulerer med 18 års dagen kjæreste♥Din Tonje, alltid♥side 20

<<Hvis det skjer noe interessant, tenker jeg bare på

at jeg skal fortelle det til deg så nøyaktig som mulig

senere. På vei til skolen i dag så jeg en meitemark

som hadde tørket inn på asfalten og klint seg fast.

Hadde jeg fortalt det til noen på skolen, hadde de

bare ledd. Men når jeg tenkte på meitemarken, så

visste jeg at du helt sikkert ville forstå. Det var bare

så slitsomt å vente hele dagen.>>

<<Hva tenkte du?>>

<<At den så lei seg ut.>>Jeg trenger deg mer enn jeg elsker deg og jeg elsker deg så himla høyt.

fredagen eg ikke nevnte

da fikk eg goodiebagen i posten: D tusen takk !


lykkelig i alle våre dager

Min Morgen

I dag så våknet eg opp ved siden av verdens fineste.
vi lå og slappet litt av før vi stod opp. og så kledde på oss.
og så pyntet eg meg litt. og da laget finfine maat til meg (tusen takk)
eg sa eg ikke trengte egentlig. men laget likevel^_^

så gikk vi opp til busstoppet sammen. hånd i hånd.
han er så snill som OG kler på seg ytterklær for å følge meg opp til bussen.
hånd i hånd. det var kaldt ute. sikkert sånn -1.  så han varmet meg.
og så kom bussen min. vi susset hade. og så fikk eg verdens fineste melding etterpå.
"eg gleder meg til vi kan gjøre dette hver dag"

Og da har han stått opp
laget mat til meg
og
fulgt meg opp til bussen.
selv om han kunne sovet mye lengre.


Bildet er tatt fra her.en to tre

en♥ eg er hos finfine.

to♥ eg sitter i verdens mykeste morgenkåpe.

tre♥ det er fortsatt helg. så har vi en fin bok, en brus og litt snop.

(fire♥ det er sol ute.)har du noe på hjertet? : -)
Geronimo

hei. eg ble sånn plutselig fasinert av denne karen.


ååå. eg liker det.
han ble født i 1829. og så var han en kjempestor  kriger og medisinmann!
En av de største apacheindianerne!! Eg liker indianere.
en kjempegammel kultur, som har skjedd så mye med gjennom årene.
Det er også så fasinerende med han her, de sier at han kunne se hva som kom til å skje,
og at han hadde blitt lovet av sin 'kraft' å aldri bli drept av noe våpen i krig.

Liker du indianere kanskje? : -)
0838

Hei.
Eg heter Tonje Juvik.
Eg er 16 år.
Eg blir 17 år den 30 april.
Eg har verdens beste kjæreste.
Eg går på allmen med formgivning.
Eg har en fin bok å lese i nå.
Eg savner kjæresten min, siden han er langt vekke.
Eg har rødt hår.
Eg er fin (hihi).
Eg er kjempetrøtt etter å stå opp 6 om morningen.
Eg har på meg fin kjole.
Eg er glad.

Din tur♥
kjærleik i solen

I dag har vi besøk av besto og besten.besto og mamma strikker.


vi er alle ute og koser oss i solen.


og Dolly ble så glad når hun såg det var sol. da hopper hun alltid. (neida)

mamma som tok bilde uten at eg visste det.

og i dag er eg lykkelig. eg fant dette:                            


smykket mitt.

hva har du gjort eller skal gjøre i dag? : )
min natt

eg sovnet 12. sov søtt til 3. helt til hun her vekket meg.

hun hadde tatt hele dynen min. vet ikke helt hvordan.

så sovnet eg søtt igjen til klokken 05.20. da våknet eg av han her.

han stod og bjeffet. leeeenge. så eg fikk ikke sove igjen.

og da oppdaget eg at jentepusen min hadde flyttet seg fra dynen. så eg løftet litt på den for å balle meg inn.
og da oppstod det voldsom dramatikk.

- Dolly flaug over pulten min. hun ble så skremt av den store dynen min.
så skled hun bortover gulvet, med klørne som skrapte i gulvet.
så snart hun fikk det som hun ville. tok hun full spurt under sengen min.
da hørte eg bare en masse ting som ble kastet til side. fordi hun brøytet seg gjennom av redsel.

beklager, Dolly. For eg begynte å le. masse. for det var så komisk. (eg må le litt nå og)

noe helt forferdelig

At mennesker kan ha samvittighet. eg forstår det ikke. Denne artikkelen viser og skriver noe av det dyr blir utsatt for.
Tenk den smerten dyrene gjennomgår. at folk bare kutter av kroppsdeler. trekker ut øyner. det er grusomt. og så kommer bare den lille straffen på noen tusen kroner. hvem vet om de bare går hen og kjøper seg et nytt dyr og behandler det likt, eller verre. at aggresjonen til mennesket går utover dyret.
Det skulle vært dyrepoliti her i Norge for lenge siden. og at menneskene hadde fått opplæring og behandling for det.
hadde vært veldig fint om du hadde kunnet skrive under på denne kampanjen. og så er det en gruppe på facebook her.

Deler av dette er hentet fra Nora. En person eg syns eier mye fornuft og støtter dyrene mye. tusen takk.

Hva syns du om dette?


s l i t e nOg nå har eg to fremføringer eg må øve på til imorgen.
men sover egentlig inni meg.
sånn som doffen, han er lykkelig.

røkelse

Eg har lekt meg litt med røkelse i dag.
kos.god natt

og sov godt.
nå skal eg opp på det fine rommet mitt.
legge meg i en myk og god seng.
sovne.
drømme søte drømmer.
og våkne enda mer lykkelig imorgen.

<3
Design laget av Julie Viktoria
hits