Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

The month

Mars

Så var mars over, dagene begynner å bli lengre og våren har kommet (de fleste steder). Her har heldigvis regnet erstattet snøfall, selv om bakken fortsatt er hvit. 

Høydepunktet denne måneden må være fisketuren jeg hadde på onsdagen! Det var en fin tur selv med litt yr i luften og iskalde hender. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens reise må være helgen jeg tilbragte i Bergen by med min søster og niese. Det var utrolig koselig! 

Månedens tips er denne siden jeg kom over som har noen veldig gode tips til hvordan man lettere kan lære seg språk! 

Månedens opptur er dagene vi har hatt med solskinn og lengre lyse dager. Det er viktig å sette pris på de mindre tingene også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens nedtur er faktisk veldig vanskelig å komme på noe! Noen dager har vært litt lange med mye regn og kulde. Men vil ikke si det har vært noe nedtur denne måneden. 

Hva jeg har lært denne måneden. Etter å ha vært på noen webinarer og online kurs, så har jeg lært litt mer innenfor online marketing og detaljer som må til for å starte opp for seg selv. Ikke minst hvordan skaffe publikum, og ikke bare trafikk som renner igjennom! 

Månedens sang


 
Hva skjer nå? Nei si det! :D

Når jeg snakket om det å være et ja menneske sist jeg hadde #torsdagstanker , så mente jeg det! Og nå har en mulighet kommet! Jeg gleder meg til å kunne fortelle dere så snart jeg vet mer selv. Men det var happy day når jeg våknet i morges! Forandring fryder! Så da er det bare å embrace the opportunities som kommer din vei! Dagen har bare flydd avgårde mens regnet har pøst ned og fuglene synger. Endelig er det vår! 

Regner med de fleste er klar for helg nå, med bare en dag igjen. Men husk at vi lever i dag, akkurat nå. Tiden er noe vi aldri får igjen, og den kan ta slutt når som helst. Så gjør noe som gjør deg glad eller noen du er glad i glad. Gjør noe du har tenkt lenge på at du burde gjøre. Nyt øyeblikket her og nå. 

Vi snakkes snart! See ya! 
Et lyst øyeblikk

Vi hadde et lite øyeblikk hvor solen og blå himmel tittet frem mellom lange snøbyger. Litt hverdagsmagi. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Weekend i Bergen

Denne helgen har jeg vært i Bergen by hos min søster. Og vi har slappet av og nytt helgen til det fulle. Vært oppe halve natten, spist kake, sjokolade, store middagsporsjoner (okei, det er hovedsakelig jeg som har spist alt det, haha), lekt med Luna, min 3 år gammel niese som er full i energi hele tiden! Angret litt på å være oppe seint når hun våknet opp ikke lenge etter, klar for en ny dag. Men det har vært veldig koselig! Håper du har hatt en flott helg også :)

 
 
 
 


 
Er du et ja menneske?

Hvis en tenker over alle valgene vi tar her i livet - store og små - hvor mange av de sier du egentlig ja til? Alle valg vi tar har konsekvenser. Om du sier ja eller nei til en konsert, så har du knall tid eller ikke på den konserten, eller så ser du mest sannsynlig alle bildene etterpå om du ikke dro selv. 
Personlig er jeg glad jeg er ja menneske, selv om jeg kan si nei da jeg vet hvor grensen går for meg. Jeg har alltid vært glad i å få nye erfaringer, lære nye ting og se og oppleve nye steder. Og beste måten for å gjøre det er å si ja, flytte grensen til komfortsonen. 

Det er så utrolig mange muligheter i denne verden, man må bare åpne øynene for å se det. Sier du ja?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Ute i kjole med snø på leggene

Etter en hel dag med snøvær så tittet endelig solen frem neste dag! Og til tider så får jeg så mye ideer og inspirasjon, så da er det artig å gjøre noe med det! Så jeg tok på en av mine pene kjoler (som jeg aldri har fått brukt før nå) og gikk ut i snøen med snø oppover bare legger og smilte til sola. Tenkte det var på tide å prøve tripoden mer og se om jeg kunne klare å ha en shoot helt alene, men fikk hjelp etter hvert. (Da jeg nesten gikk på trynet noen ganger i kjolen mens jeg løp i snø og lang kjole. Sannsynligvis litt av et syn.) Blir ikke mer morro enn hva man lager selv! Men her har dere altså litt av resultatet! Ha en flott mandag og uke! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Soaked in gold

Og vipps så var enda en uke over - nesten. De siste dagene har jeg merket veldig godt at hvis det ikke hadde vært for postene her med musikk i dag og bilder i morgen (og det skal komme noe mer til uka også), så hadde absolutt alle dager gått i ett. Jeg glemmer så fort hvilken dag det er da jeg bare fokuserer på å få gjort noe ut av dagen. Vil helle fylle dagene enn å fokusere på hvilken dag det er. Så yay, er ikke så mye blåmandag her (den kan komme på hvilken som helst dag, haha!) 
 

 
 
  
Haunted house and melting ice

I det siste har jeg ikke hatt så mye på hjertet å si. Utenfor pøser regnet i dag, og jeg kikker på og redigerer på bilder jeg tok mens solen enda skinte. Mens jeg drømmer meg bort mot nye destinasjoner. I dag fant jeg flybillett til Thailand for 2999kr. Jeg tror noen prøver å friste meg, haha. Det funker da! På mine bilder her er det blå himmel og blåaktig farge på snøen. Jeg kan nesten ikke vente til det er blått turkist varmt hav og strålende sol med smilende mennesker rundt! Gotta dream, and then make it a reality! haha! Ha en flott uke alle sammen :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Grab the moment

 
 
 
 


 
Mandagsbilder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Our Demons

Så var vi allerede godt i gang med mars. På en måte så føles det som om vi akkurat begynte på nyåret, selv om vinteren endelig begynner å gi litt slipp. Det er mer fuglesang og lengre dager, noe som er utrolig deilig. Og at det føles som det var søndag i går. Vel, tiden flyr når man har det morro! I går feiret vi 3 års dagen til niesen min Luna. Hun blir så stor så fort den lille prinsessa! Men i dag er det litt musikk inspirasjon. Håper alle har hatt en flott helg!

 
 
 
 
  

Design laget av Julie Viktoria
hits