Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

The month

April

Nå har våren ankommet de fleste steder. Bare ikke der jeg bor, da snøen ligger der enda. Så venter fortsatt i spenning på skikkelig vår!

Høydepunktet denne måneden må være i dag! *Bursdagsbarn*

Månedens reise må bli alle turene frem og tilbake mellom Bergen og Samnanger nå mens jeg er på kurs i byen.

Månedens tips er denne fine listen over filmer som får reisefoten til å dirre. Jeg har ikke sett alle selv enda, men er på vei. Into the wild er favoritten definitivt. 

Månedens opptur er at jeg fikk jobb på Island! Gleder meg veldig!

Månedens nedtur, at det fortsatt er snø og veldig kaldt. Jeg gleder meg sånn til våren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hva jeg har lært denne måneden. Har lært nye ting fra kurset jeg går på. Mest om meg selv og hva jeg kan gjøre for å forbedre ting. Spesielt CV, søknad og intervju.) Jeg har møtt nye mennesker og lært mer om digital markedsføring. Kanskje det er den veien jeg vil gå? Det sammen med reise og språk? Funderer fortsatt på det. 

Månedens sang.

Bare elsker denne musikkvideoen!


 
NY JOBB!!

Siden jeg fikk vite det selv har jeg gledet meg til å si det! Det er fortsatt mye som må gjøres, for jobben er på Island! Så nå har jeg fått flybillett 19 mai, og begynner 20 mai i den nye jobben på et hotell i Höfn, som ligger sørøst på Island. Har ikke bestilt noe returbillett, men kommer tilbake til Norge igjen i oktober, siden det er en sesong jobb. 

Gleder meg masse til nye opplevelser og erfaringer! Og ikke minst å ha dere med på slep! Har nå også fått nytt redigeringsprogram på Mac´en, så nå skal det bli bra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tatt på fjelltur i påsken 17.

 

 
Filter shots part 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Filter shots part 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
The one

Hele denne uken har flydd avgårde. Men tiden går fort når man har det morro! Det har gått fint så langt på kurset. Jeg har hørt at veldig mange er negative til kurs som nav sender deg på, og jeg føler det er et slags tabu over det. For det er generelt ikke noe folk snakker om. Men Treider Fagskole har så langt bare vært fantastisk. Og jeg velger å se på dette som en mulighet hvor jeg kan utnytte situasjonen og lære meg nye ting og utfordre meg selv hvor jeg føler det er litt ukomfortabelt. Det er slik man vokser, når man er utenfor komfortsonen. 
Men nå er det på tide med søndags musikk. Litt avslapping for uken som har vært og motivasjon for uken som kommer.

 
 
  
Kjære Tålmodighet

 

Du tester meg atter igjen. Du var mye tilstede før i tiden. Men så er det som med katten, som får vann på føttene og piler avgårde, og jeg mister deg. Jeg er klar over samarbeidet ditt med andre familiemedlemmer, som tante Rød, Dårlig vær og For mye alkohol. Og at du har en tendens til å dra når de kommer. Men jeg hadde satt pris på litt støtte likevel. Hva skjedde egentlig? Du var sammen med meg så mye mer før. Men jo mer vann du fikk på beina dine, jo mer forsvant du og kusinen din Beherskelse og meg ble bedre kjent. Vi har øvd sammen mye mens du var borte, men det er deg jeg savner. 

Hvor var du når bilen som kjørte forbi splæsjet vann over meg, mens regnet høljet ned? Og hvor var du Tålmodighet, når den fremste bilen kjørte i 50 km/t i 70 sona? Det gikk heldigvis fint, selv om Beherskelse slet litt med å holde fingeren min tilbake. Hun klarte det da, men noen ganger sliter hun litt hun også. 
Men jeg vil gjerne takke deg for å være tilstede den gangen treåringen tømte tannkremtuben utover badet. Setter pris på det. 

Kjære Tålmodighet. Du tester meg atter igjen. Kom gjerne tilbake snarest, så kan vi samarbeide, du jeg og Beherskelse. 

 

Vennlig hilsen

Rødtoppen 
Hvordan det var før snøen kom

Nå er vi på siste påskedagen og de fleste begynner å klargjøre seg for morgendagen. I går dro vi tilbake til Bergen by, i håp om å få klargjort leiligheten litt. Badet har blitt pusset opp over lengre tid og når vi kom hit igjen, så var alle overflater dekket i pusse støv. Det ble vasket og ryddet før vi endte opp med å sette på en film. Men ting var blitt flyttet på og vi trodde vi hadde fått sykt dårlig WiFi dekning. Ikke før etter en time var gått og vi flyttet på en ting, så funket det å se filmen helt klart. Og filmen var lang, så vi var ikke i seng før i fire tiden. Men det var veldig koselig, selv om det var hardt å våkne i dag av treåringen.

Her har dere ihvertfall noen bilder fra en av påsketurene mine. Før snøen plutselig kom tilbake.
Sleep on the floor

Nå er påsken øyeblikkelig over og vi er faktisk over halvveis i april. Jeg har fått gått fjelltur som jeg vill på en nydelig solskinnsdag og ble solbrent i ansiktet. Eller som jeg tenkte når jeg så det, Rudolf er rød på nesen. Siste snøflekkene forsvant nesten helt bort i går, men i dag var alt dekket i hvitt igjen når jeg våknet. Litt senere i dag blir det å ture til Bergen by igjen for å fortsette på kurset til uken. Ha en flott første påskedag!


Og her er del 2. Bare fordi jeg elsker musikkvideoene.

RzuXZfKg2YM
 
E4povfmX144
 
AL8pbQBhwO0
  
Gå alene, eller gå glipp av?

Er det noe som definitivt fanger oppmerksomheten min, så er det hvor forskjellige vi mennesker er, hvordan vi tenker og hva som gjør at vi gjør det vi gjør. Vi er flokkdyr, men liker også å være alene. 

For ikke så lenge siden hørte jeg noen si at de ikke kunne gå på konsert til favorittartisten sin, fordi det ikke var noen andre som kunne være med. Det er jo selvsagt veldig individuelt, men hvis favorittartisten min hadde hatt konsert, så ville jeg gått uansett. Jeg skjønner den biten at det er gøy å gjøre ting sammen, men jeg vil ikke la opplevelser gå meg hus forbi fordi jeg ikke kan gjøre det alene. Så hvis det er noe du virkelig vil, så gjør det. Det er mitt perspektiv på ting da. 

For alle vi mennesker er så forskjellige. Hva syns du? Hadde du gått på den konserten? 
Bergens gater

Ny uke, og snart ferie for folk flest. Jeg har to kursdager denne uken før det blir å reise hjem igjen på fjellet og nyte påsken der. Men nå mens jeg er i byen, så har jeg tuslet litt rundt og blitt litt mer kjent her enn hva jeg var før. Det er mange små koselige gater her. Så her har dere litt #mandagsbilder fra Bergen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Søndagsmusikk

Det har vært en utrolig koselig uke der jeg har vært på kurs i Bergen og fått møte mange nye mennesker. Jeg har alltid vært glad i å lære nye ting og få nye opplevelser. Og en av de var mer eller mindre å bli dratt med ut på byen fredagskveld. Noe som var veldig artig. Nå er det snart ny uke og masse å glede seg til! Håper du også har hatt en fin helg :)

 
 
 
  
Sol på bryggen

Hey,

I går dro jeg inn til Bergen by til min søster og er her for et kurs i byen. Solen har strålt i dag og det var deilig å være ute. Jeg møtte Gill og vi tusla rundt og vindus-shoppet før jeg var med og hentet niesen min i barnehagen. Det var godt å kjenne litt på våren. 

 
Music sunday

Hooh, nå har det ramlet inn mye bra musikk i det siste! Ha en flott søndag alle sammen!
 
PS: Hvis du vil se hele spillelisten for 2017 så langt så finner du den her.
 
 
 
 
 
 


 

Design laget av Julie Viktoria
hits