Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Et bilde sier mer enn tusen ord. Her er min uke.
Ny dagstursekk på minitest tur

Nå er jeg tilbake fra enda en flott tur. Akkurat nå er familien min på ferie,  så jeg er hus og hundepasser.  Ekstra deilig at vi har hatt sol de siste dagene,  hovedsakelig. For ut i fra værmeldingen skal det begynne å regne i morgen,  så da må jeg nyte det mens jeg kan.
I dag fikk jeg prøvd ut den nye dagstursekken min som jeg har kjøpt for å ha på flyet og dagsturer i Amerika. En Osprey sirrus 36. Den har mange gode løsninger kan brukes i mange forskjellige anledninger. Sitter veldig bra på også, så langt.  Kan gi mer tilbakemelding på den når jeg har fått testet den skikkelig ut med både lengre turer og regnvær og slike ting.

Håper alle har en flott dag! Nå skal jeg knaske i meg noe mat og godsaker!
Reiseklar

I dag har det vært en litt slapp dag for meg. Når jeg våknet var jeg allerede da nesten tom for energi. Det var sol når jeg våknet,  men skyet mer og mer til med høy luftfuktighet.
Fikk ræva mi i gang litt ved å koste grus i veien og fortsette planleggingen til backpacker turen før jeg ordnet litt mer pynt på soverommet. Er så glad i å ha det pent og pyntelig rundt meg med masse inspirasjon!

En ting jeg lurte på! Er det interessant for dere å se noe av planleggingen,  hva jeg skal pakke,  hvilke utstyr jeg skal ha med meg på backpacking turen?  Gjerne gi tilbakemeldinger!
Og tusen takk for masse gode tips til steder jeg kan se og utstyrsløsninger! Setter masse pris på det:)

Jeg er så klar for å reise nå at jeg kunne hoppet på første fly! Men må holde meg tålmodig litt til! Så i mellomtiden får jeg ta å nyte den nye utsikten på rommet mitt med kart, lys og drømme meg bort med nye destinasjoner i tankene!

Må alle ha en flott helg!
Fjelltur

Da har jeg mekket sammen en liten film fra fjellturen jeg hadde her jeg bor nå. Det er så utrolig mye flott natur her! Alltid ekstra fint når sola skinner og man får sett litt dyreliv også. Viktig å legge merke til de små detaljene i livet og nyte det til det fulleste! Enjoy : )


 
Angående turen til Costa Rica

Det har blitt litt av hvert av endringer. Da staten har endret på diverse regler i forhold til lånekassen og lån, så tar det for lang tid med svar fra lånekassen, til jeg får søkt om lån til skole før avreisedato. Og det er jo selvsagt veldig kjipt! Billettene er jo bestilt og hadde det meste klart da jeg har styrt med forberedelser i det siste. 

Så istedet for å deppe å ikke dra, så hiver jeg meg avgårde likevel. Drar alene på en mini backpacker tur i mellom amerika istedet! Tenker i all hovedsak på Costa Rica, men forhåpentligvis innom Panama en tur også. Vil så gjerne se Bocas del Toro øyene der! 

Det er ikke alltid planene i livet går den veien du selv vil at de skal gå. Men det er en mening med alt. Så da var det ikke min tur nå i år å få gått på skole der. Jeg er veldig fleksibel som person og fant fort en plan b. Det er viktig å se positivt på ting. Jeg får reist, blitt enda mer selvstendig og høyst sannsynlig får jeg lært enda mer spansk også!

Så avreisedato er fra Bergen 16 september og lander på Costa Rica 18 september. Der blir jeg til 2 oktober før jeg flyr videre til Los Angeles og blir der til 19 oktober. Så nå holder jeg på med research på høyt nivå. Har verken ryggsekk eller ting (annet enn masse klær!!) Så hvis det er noen sjeler der ute som har pakketips eller reisetips til  amerika - fyr løs! Kanskje noen har en ryggsekk å anbefale? Eller hva småting en kan få bruk for på en slik reise (toalettpapir?) ?

Kommer til å kikke etter steder med Wifi på forhånd så jeg kan oppdatere dere så mye som jeg kan! Har også egen facebook side hvis det gjør det enklere å følge med om det er ønskelig. (Link oppe i meny)

Og lykke til til alle som begynner på skole nå!


Ph//google
Liten huskytur

Når det først er sol her, da er det jo bare nydelig! Er deilig å være ute av og til i regn også, men med disse mengdene som har vært i det siste her på vestlandet, så renner det nesten over (haha,wordplay). Er himla glad for at jeg har vokst opp her jeg har vokst opp. Naturen, stillheten, dyrene. Det er så fredlig og fint! Man får en indre fred av å være her!

 

Håper alle har hatt en bra helg, og lykke til til alle som begynner på skole til uka! 

  
Fjelltur

Hadde besøk av en kamerat på onsdagen. Da var vi klare for litt fjelluft og ta beina fatt så vi kunne få sett litt skog og mark. Vi hadde ikke noe spesifikt mål og turen ble til underveis. Er fint det også til tider! Vi gikk bare oppover og passet på at vi kunne komme oss tilbake mens det enda var lyst. Dette landet har så utrolig mange fantastiske steder og nydelig natur. Moder jord, du er så vakker! Så her har dere litt bilder fra turen vi var på!

Ps: Været var en god miks mellom regn, litt hagl, og noen ganger opplett, til og med blå himmel kom til syne. Og 7 grader selvsagt. Norsk sommer på sitt beste..

Har du vært på noen tur i sommer?

 

 
Fantastiske reisedestinasjoner

Nå er det bare 45 dager til jeg drar til Costa Rica. Tiden går både fort og seint føles det som. Juli måned har forsvunnet under føttene mine og vi er allerede i august. Men noen av dagene har likevel snirklet seg avgårde, da tenker jeg mest på alt regnværet her i vest. Det regner jo 95 % av dagene her nå. Selv om det er friskt med litt regn, så lengter jeg nå etter sol og varme. Det har vært fristende å bestille meg en tur før jeg drar i september, bare for å se sola igjen. Så det er ikke til å unngå å sitte å kikke på bilder av Costa Rica og hvor vakkert det er der! Gleder meg noe sinnsykt! 

Men mens jeg kikket på bilder i dag kom jeg over et fint innlegg. Det viser 83 utrolig vakre steder i hele verden. Steder som definitivt har havnet på min reise bucketlist. Du kan klikke HER for å se. Har du vært på noen av disse stedene før?


Bilder hentet fra pinterest. Location: Costa Rica

Design laget av Julie Viktoria
hits