Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Helga som var

Tiden går så himla fort. Det føles som om det er 1-2 mnd siden vi entret året 2016 og at vinteren ble plutselig over. På en måte er det veldig fint også, for jeg gleder meg til å bli ferdig med flyttingen, gleder meg masse til fjellturer med huskyen Jeltsin. Jeg gleder meg til å være mer med venner og familie, og gleder meg til å dra til Costa Rica. Akkurat nå har jeg veldig mye jeg gleder meg til og ser frem til, så det føles på samme tid at vi står litt stille når det ikke er så mye jeg kan gjøre nå annet enn å jobbe. Kanskje pakke ned litt ting. Aner ikke hvor jeg skal begynne med pakkingen!

Men uansett! I helga som var så fikk vi nytt litt av godværet her på sørlandet! Man må jo nesten det når man har mulighet til det. Så på lørdagen så var vi å grilla hos en kamerat og plaska litt i bassenget. Før vi gikk inn når knotten og myggen kom. Så da ble det filmtid og vi hadde litt godt i glasset. Det trengs av og til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Men søndagen derimot! Jizez så lenge jeg kommer til å leve på den følelsen! Da hadde vi langtur på motorsykkel. Vi var 5 motorsykler og 7 personer. Espen og jeg kjørte hjemmefra rundt halv 11 og vi kjørte oppover i landet. Kristiansand - Nodeland - Finsland - Bjelland - Et eller annet sted i Audnedal - Hadde ispause på Evje - Nedover igjennom Røyknes - Iveland - Vennesla og til Kristiansand igjen. Når vi var fremme hos foreldrene til Espen igjen var klokka rundt 16. Det kjentes ut som jeg hadde tresmak i ræva etter å sitte så lenge på mc, men likevel var jeg klar for en ny tur en halvtime senere. Får aldri nok av mc. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Tempogjengen

16 mai samles tempo glade mennesker og kjører en god gjeng sammen. Starter i Søgne, stikker innom Vågsbygd og plukker opp noen før de drar inn til byen. Til slutt endte opp i sørlandsparken. Jeg fikk bare sett de som kom i fra Søgne. Var først på oppmøtestedet for å se litt nærmere på alle de kule syklene, før jeg kjørte til Vågsbygd og ventet på at gjengen skulle komme. De plukket opp noen ekstra folk rett før de nådde der jeg stod. Så de var rundt 200 stk når jeg filmet. Men når de nådde endestoppet var de rundt 440 stk. Ny rekord det! 

Samboeren min var en av de som kjørte. Han har jobbet mye på tempoen sin og fikk den godkjent noen dager før de skulle kjøre. Så dette er nok et artig minne for han også! Nå er det bare å finne frem popcornet, humoren og la blårøyken fly! Enjoy :)

 


Har du sett eller kjørt tempo moped eller motosykkel før?

 

 
MC tur filmVi hadde en fantastisk tur til Byglandsfjord i går. 3 timers kjøretur på sykkel t/r! Deilig at sola skinner og varmt og godt, men ikke for varmt når en har på mc utstyret i fart. Litt vel varmt når en har det på ellers! 

Enjoy : ) Gi gjerne en tilbakemld på hva du syns. Vil gjerne forbedre meg i filmlaging og få tips : ) 

 


 
Nytt innkjøp

I går dro Espen og jeg til sørlandsparken til motor-teknikken. Når vi har vært på mc turer har jeg lånt kjøreutstyr fra Espen, men det er alt for stort for lille meg. Nå trengtes det virkelig noe som passet meg! Av kjørebuksa til Espen mister jeg nesten blodtilførsel i beina og kjennes ut som jeg får blåveis på knærne. Skoene hans er 6 str større enn det jeg bruker, så ser ut som jeg er ei drukna rotte nesten. 

Men endelig ble det nytt! Og det måtte selvsagt testes ut! Espen kjøpte seg nytt også, en heldress. Veldig stilig! Håper alle har hatt en bra helg! :)


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du kjørt mc eller sittet på med noen før? 

 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits