Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

The month

Mai

 

Tenkte det var på tide med en liten måneds oppdatering. Alltid fint med en liten oppsummering. 

Høydepunktet må være at jeg nå er på Island. Får jobbet, tjent penger, møtt nye folk og sett nye steder!

Månedens reise er da til Island! 

Månedens tips Uansett hvor du reiser, ha med en sarong, et par ullsokker og en tynn ullgenser. Eventuelt en tynn vindtett jakke. Det er priceless å ha, selv i varme land! (Var fantastisk å ha i Costa Rica også, spesielt i fjellene og når jeg ble syk) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Månedens opptur å få jobbe på Island!

Månedens nedtur Været er som Bergensvær bare enda mer ustabilt og kaldere. 

Hva jeg har lært denne måneden. Definitivt hvordan man vasker hotellrom. Har jobbet her såvidt over en uke og er allerede ute av tellinga på hvor mange rom jeg har vasket. 

Månedens sang. Har hatt denne på hjernen. 


 
The month

April

Nå har våren ankommet de fleste steder. Bare ikke der jeg bor, da snøen ligger der enda. Så venter fortsatt i spenning på skikkelig vår!

Høydepunktet denne måneden må være i dag! *Bursdagsbarn*

Månedens reise må bli alle turene frem og tilbake mellom Bergen og Samnanger nå mens jeg er på kurs i byen.

Månedens tips er denne fine listen over filmer som får reisefoten til å dirre. Jeg har ikke sett alle selv enda, men er på vei. Into the wild er favoritten definitivt. 

Månedens opptur er at jeg fikk jobb på Island! Gleder meg veldig!

Månedens nedtur, at det fortsatt er snø og veldig kaldt. Jeg gleder meg sånn til våren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hva jeg har lært denne måneden. Har lært nye ting fra kurset jeg går på. Mest om meg selv og hva jeg kan gjøre for å forbedre ting. Spesielt CV, søknad og intervju.) Jeg har møtt nye mennesker og lært mer om digital markedsføring. Kanskje det er den veien jeg vil gå? Det sammen med reise og språk? Funderer fortsatt på det. 

Månedens sang.

Bare elsker denne musikkvideoen!


 
The month

Mars

Så var mars over, dagene begynner å bli lengre og våren har kommet (de fleste steder). Her har heldigvis regnet erstattet snøfall, selv om bakken fortsatt er hvit. 

Høydepunktet denne måneden må være fisketuren jeg hadde på onsdagen! Det var en fin tur selv med litt yr i luften og iskalde hender. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens reise må være helgen jeg tilbragte i Bergen by med min søster og niese. Det var utrolig koselig! 

Månedens tips er denne siden jeg kom over som har noen veldig gode tips til hvordan man lettere kan lære seg språk! 

Månedens opptur er dagene vi har hatt med solskinn og lengre lyse dager. Det er viktig å sette pris på de mindre tingene også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens nedtur er faktisk veldig vanskelig å komme på noe! Noen dager har vært litt lange med mye regn og kulde. Men vil ikke si det har vært noe nedtur denne måneden. 

Hva jeg har lært denne måneden. Etter å ha vært på noen webinarer og online kurs, så har jeg lært litt mer innenfor online marketing og detaljer som må til for å starte opp for seg selv. Ikke minst hvordan skaffe publikum, og ikke bare trafikk som renner igjennom! 

Månedens sang


 
The month

Februar

Så var februar over også. Tiden har bare flydd avgårde. Selv om februar er en mye kortere måned, så føltes den enda kortere. 

Denne måneden må jeg si at høyepunktet er at vi har hatt en del sol og fint vær. Det er så mye bedre å kunne gå ut i solskinn og høre fuglesang mens jeg tar så mye bilder jeg bare kan! 

Jeg tenkte at jeg skulle ha månedens reise hver måned. Men nå tror jeg det må bli en flott tur jeg hadde over Dyrhovden. Siden jeg knapt nok har beveget meg ned fra fjellet her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens tips må være hvordan få flere instagram følgere. Like, kommentere (ærlige kommentarer) og være aktiv på instagram. Legge jevnlig ut bilder selv. Gjør research på hvilke hashtagger du vil bruke. Du kan bruke opp til 30 stykker. Og pass på hvor mange som bruker den enkelte hashtaggen. Har du ikke så mange følgere er det bedre om en hashtag blir brukt 10 000 - 50 000 ganger. Da er det lettere for andre å se ditt bildet. For hvis det er 1-3 millioner som bruker den, så forsvinner bildet ditt i mengden. Ellers er rundt 300 000 et bra tall også. Jo flere følgere og likes du får, jo høyere opp på tallene kan du gå. Men nå er dette sikkert bare for spesielt interesserte da, haha.

Månedens opptur må være at jeg rundet 1000 følgere på min instagram konto. Jeg har planer om å jobbe videre med sosiale medier i fremtiden, og da er det artig å få det til! Spesielt siden jeg startet med 250 følgere. 

Månedens nedtur er at jeg ble syk. Sikkert fordi det er så lenge mellom hver gang jeg blir syk, at da merkes det når man først blir det. Og så var det så fint vær ute samtidig, at jeg nærmest kravlet meg ut bare for å nyte det litt. 

Hva jeg har lært denne måneden. Det å sette pris på alt man har. Jeg har helsa i behold (nå når jeg er frisk igjen), jeg har familie og venner som er glade i meg, jeg har tak over hodet og mat på bordet. Det er utrolig viktig å sette pris på det man har i livet, og ikke bare se alt man ikke har. 

Månedens sang


 
The month

Januar

Første måneden i 2017 er nærmest over og det har vært en bra måned. Så jeg vil gjerne ha en oppsummering for måneden som har gått. 

Et av høydepunktene var definitivt å få lønn! Det høres kanskje litt fælt ut, men det å gå et halvt år uten noe inntekt er ikke bare bare. 

Månedens reise var crazy fun! Darren ankom hit 17 januar. Han hadde en dag på seg til å komme over jetlagen før jeg dro han over halve Norge. haha. Tidlige morninger og sene kvelder. Vi har møtt masse venner og familie, gått fjellturer og sett fantastiske utsikter. Vi har spist masse god mat og hatt det knall, rett og slett. Det kommer snart en post så dere kan se litt mer hva vi har styrt med!Månedens tips må være noe jeg lærte når vi skulle leie bil. Det var desverre ingen biler som skulle vår retning da. Men man kan spørre bilutleie firmaet om de har noen biler som skal dit du skal, så får du kjøre dit for en knallpris! Siden de må ha bilen tilbake uansett. Så neste gang du leier bil, så spør om det!

Månedens opptur var rundturen i Norge, få sett så mange igjen og gått fantastiske fjellturer og at det klaffet så bra med bra vær på mange av dagene.

Månedens nedtur... Det må være at jeg ikke får dratt videre på flere lengre turer med en gang. Alltid klar for en ny reise! *Reisefeber 24/7*

Hva jeg har lært denne måneden. Darren gir med mye inspirasjon og lærdom. Og det at jeg blir mer og mer selvstendig enn hva jeg allerede er, og flinkere til å tenke på hva jeg vil, er noe jeg har lært mer av han. Etter å ha vært i forhold i så mange år, så er det litt rart å være singel og kun tenke på seg selv. 

Månedens sang


 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits