Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Søndagsmusikk

Jeg tok meg friheten til å lage dette innlegget på forhånd. I tilfelle det blir travle tider når jeg ankommer Island med ny jobb og flytte inn og det. Men litt søndagsmusikk trenger vi. Håper alle har hatt en flott helg! 

Btw. Digger musikkvideoen i Born to be Wild. 

 
 
  
Music inspo

Så er det tid for litt søndags musikk. Elsker å samle litt ny inspirasjon til musikk å høre på. En uke er over, og en ny er rett rundt svingen. Og vi alle håper at det ikke blir noe blåmandag i morgen. Det har, for min del, vært en god uke med sol og mye på planen, og har begynt nedtelling til flyet setter snuten mot Island. Ellers har jeg kanskje fått vite hvem jeg skal jobbe med og dele rom med på Island. Hun er svensk og vi deler akkurat de samme interessene. Så det blir spennende!

Ha en flott uke!

 
 
 
 

#søndagsmusikk
 
The one

Hele denne uken har flydd avgårde. Men tiden går fort når man har det morro! Det har gått fint så langt på kurset. Jeg har hørt at veldig mange er negative til kurs som nav sender deg på, og jeg føler det er et slags tabu over det. For det er generelt ikke noe folk snakker om. Men Treider Fagskole har så langt bare vært fantastisk. Og jeg velger å se på dette som en mulighet hvor jeg kan utnytte situasjonen og lære meg nye ting og utfordre meg selv hvor jeg føler det er litt ukomfortabelt. Det er slik man vokser, når man er utenfor komfortsonen. 
Men nå er det på tide med søndags musikk. Litt avslapping for uken som har vært og motivasjon for uken som kommer.

 
 
  
Sleep on the floor

Nå er påsken øyeblikkelig over og vi er faktisk over halvveis i april. Jeg har fått gått fjelltur som jeg vill på en nydelig solskinnsdag og ble solbrent i ansiktet. Eller som jeg tenkte når jeg så det, Rudolf er rød på nesen. Siste snøflekkene forsvant nesten helt bort i går, men i dag var alt dekket i hvitt igjen når jeg våknet. Litt senere i dag blir det å ture til Bergen by igjen for å fortsette på kurset til uken. Ha en flott første påskedag!


Og her er del 2. Bare fordi jeg elsker musikkvideoene.

RzuXZfKg2YM
 
E4povfmX144
 
AL8pbQBhwO0
  
Søndagsmusikk

Det har vært en utrolig koselig uke der jeg har vært på kurs i Bergen og fått møte mange nye mennesker. Jeg har alltid vært glad i å lære nye ting og få nye opplevelser. Og en av de var mer eller mindre å bli dratt med ut på byen fredagskveld. Noe som var veldig artig. Nå er det snart ny uke og masse å glede seg til! Håper du også har hatt en fin helg :)

 
 
 
  
Music sunday

Hooh, nå har det ramlet inn mye bra musikk i det siste! Ha en flott søndag alle sammen!
 
PS: Hvis du vil se hele spillelisten for 2017 så langt så finner du den her.
 
 
 
 
 
 


 
Weekend i Bergen

Denne helgen har jeg vært i Bergen by hos min søster. Og vi har slappet av og nytt helgen til det fulle. Vært oppe halve natten, spist kake, sjokolade, store middagsporsjoner (okei, det er hovedsakelig jeg som har spist alt det, haha), lekt med Luna, min 3 år gammel niese som er full i energi hele tiden! Angret litt på å være oppe seint når hun våknet opp ikke lenge etter, klar for en ny dag. Men det har vært veldig koselig! Håper du har hatt en flott helg også :)

 
 
 
 


 
Soaked in gold

Og vipps så var enda en uke over - nesten. De siste dagene har jeg merket veldig godt at hvis det ikke hadde vært for postene her med musikk i dag og bilder i morgen (og det skal komme noe mer til uka også), så hadde absolutt alle dager gått i ett. Jeg glemmer så fort hvilken dag det er da jeg bare fokuserer på å få gjort noe ut av dagen. Vil helle fylle dagene enn å fokusere på hvilken dag det er. Så yay, er ikke så mye blåmandag her (den kan komme på hvilken som helst dag, haha!) 
 

 
 
  
Grab the moment

 
 
 
 


 
Our Demons

Så var vi allerede godt i gang med mars. På en måte så føles det som om vi akkurat begynte på nyåret, selv om vinteren endelig begynner å gi litt slipp. Det er mer fuglesang og lengre dager, noe som er utrolig deilig. Og at det føles som det var søndag i går. Vel, tiden flyr når man har det morro! I går feiret vi 3 års dagen til niesen min Luna. Hun blir så stor så fort den lille prinsessa! Men i dag er det litt musikk inspirasjon. Håper alle har hatt en flott helg!

 
 
 
 
  
Don´t kill my vibe

Poh, i dag ble det en passe sen musikksøndag! Dagen har gått unna. Hadde en lengre fin tur med Jeltsin, før jeg fikk melding om at middagen var klar og at vi skulle kjøre kl 15. Da var jeg nesten halvveis tilbake på turen, så peiste avgårde oppover og hjem igjen. Slukte litt middag før jeg okkuperte badet og måtte hive meg rundt og gjøre meg klar. Hadde 20 min på meg fra jeg kom inn døra, til jeg var klar til å dra kl 15. Da var det ut for å besøke besto og besten. Hadde en koselig tid der ute med kaffe, saft og fastelavensboller. Kvelden kom, vi dro hjem igjen og så stod andre gjøremål på listen. (Jepp, jeg lager lister på alt, hehe) Så rommet ble rent og pent! Og nå er det tid for å slappe av litt. Håper alle har hatt en flott uke og en god helg! 

 
 
 
 
 
 


 
MusikkSøndag

Tiden går så himla fort. Formen er heldigvis mye bedre, og mens jeg ble bedre, så forsvant solen, og tåka og regnet kom tilbake. Så kanskje jeg får noen gode tåke bilder! Men jeg har fått hørt på mye god (og merkelig av og til) musikk i det siste. Håper alle har hatt en fantastisk helg :)

 
 
 
  
Slapp av inspirasjon

Så var søndag her igjen og en ny uke er rett rundt hjørnet. Og det er på tide med litt musikk inspirasjon! Jeg kom nylig over et nytt band som har fantastisk mye bra musikk, så jeg setter det på toppen av lista her. Enjoy!

 
 
 
  
Into the wild

Så var søndagen her igjen! Har du fått gjort alt du tenkte å gjøre denne uken? Jeg syns det er fint ting å skrive ned alt av mål jeg har, for å så krysse det av når det er gjort. Og når uken er omme, så er det gjort! Og en ting til jeg har begynt med. Å skrive ned en positiv ting som har skjedd i uken som var, hver helg. Det får en til å fokusere enda mer på det positive! Men, her er litt søndagsmusikk inspo til dere! Ha en flott dag videre!

 
 
 
 
 


#Søndagsmusikk
 
R U Mine?

Så var søndagen her og det er snart tid for en ny uke! En uke som blir veldig spennende og artig for min del! Darren lander på tirsdag, og jeg har planlagt litt forskjellige eventyr som vi har foran oss! Så gleder meg masse til det! Men akkurat nå er det tid for litt musikk inspirasjon! Ha en fantastisk kommende uke ♥

 
 
 
 
 
 


 


 


 


 
Avsløring + søndagschill

Så var enda en søndag her, og en ny uke med nye muligheter venter. Jeg jobber for øyeblikket med et spennende oppdrag, så får se om jeg kommer videre. Jeg skal fortelle mer om det senere. Først må jeg se om jeg blir en av de utvalgte!

Ellers har jeg en spennende nyhet! Darren, som jeg bodde hos i California, kommer på besøk hit nå i januar! Så nå holder jeg på å planlegge en tur rundt om i Norge. Må jo vise frem dette vakre landet! Eneste jeg ikke klarer å finne ut av er en aktivitet som inneholder adrenalin. Vi hoppet i fallskjerm når jeg var der borte. Men hva kan vi gjøre her Norge? Gjerne gi en lyd om du kommer på noe! 

Så er mye som skjer for tiden. Og spennende er det! Håper alle har hatt en god uke og en flott helg så langt. Jeg har samlet litt sanger for deg. Fint å slappe av og lade opp til ny uke. Enjoy!

bYBLt_1HcQE
 
zp9iEvUs-BM
 
TBuC8216snA
 
 
Og hvis dere vil høre hva musikk jeg har hørt på gjennom 2016 på Spotify. 
 
 


 


 


 
Søndagsmood

Så var første januar 2017 her! Tiden flyr! Her er litt musikkinspirasjon så dere kan slappe av denne søndagen, etter en hektisk jul og nyttårsfeiring. Så blir du kanskje 100% klar for uka der det mest sannsynlig venter jobb eller skole. 

 

 
 
 
 


 
 Musikkinspirasjon som hjelper å beherske sinne mot kommunen

I dag når jeg våknet var det lyst, fint og hvitt ute. Så utrolig deilig å våkne av seg selv. Om en uke så har vi entret et nytt år. Ting blir det samme, men likevel store forandringer. Det gikk ikke så lang tid før snøen ble til regn, og det hvite på trærne forsvant. Jeg hadde en flott fresh tur i skogen i regnværet. Det er alltid ekstra deilig å komme inn etterpå da også. Slappe litt av før de vanlige søndags gjøremålene må gjennomføres. Nå er det bare spørsmål om tid på hvor lenge jeg får gjort det her. 

Vi skal nemlig flytte. Vi kan ikke vedlikeholde en kilometer lang vei som ikke er blitt skikkelig vedlikeholdt fra før. Og så langt er det lagt et omslag på at det må brukes 2,6 millioner på å få den nærmere mot normal vegstandard. Men jeg ser for meg at det blir vesentlig mer enn det. Når man ikke holder ting ved like underveis, så får en alt på en gang, sånn er det bare.  Ta grøfter for eksempel. Når de ikke blir tatt, så renner vannet ut i vegen. På vinteren så har det vært varierende vær i det siste. Regn først, det legger seg i sprekker og hull, renner som en elv i veien før det blir kaldere, vannet utvider seg når det blir kaldt og vegen sprekker mer. Og før du vet ordet av det er vegstandaren dårligere. Ikke minst at det blir klink is på vinteren når vannet i veien fryser. 

Men nå ble det mye snakk om veien her. Jobben som kommunen hadde, men som de ikke klarte å gjøre. Så nå lemper de ansvaret over på private for å slippe å ordne opp for seg. Det jeg egentlig ville var å ha litt musikk inspirasjon. I disse tider hjelper musikk mye for min del. So here we go! Håper alle har hatt en flott julaften og får en flott romjul!

 
 
 
 
(og yes, det har gått veldig mye i slightly stoopid i det siste)

#Søndagsmusikk
 


 

 

 
Hvordan uka har vært + litt stemning

Den siste uka har flydd unna i en fei. Har vært på jobb mandag til fredag og lørdag var det avgårde og satt barnevakt for niesen min. Dette er en veldig kort oppsummering på uka. Ellers så står jo juleuka for tur, og jeg ser for meg at hverdagen kommer til å bli enda mer travel enn hva den har vært så langt. Folk skal handle blomster, begravelse, lage ting på jobb. Så er det min egen jobb her hjemme der jeg prøver å få gjort litt hver dag for å bli bedre og lære mer. Og ikke minst at folk kommer til å handle som en gal før julaften på lørdag igjen. Eneste jeg bør prioritere er søvn. Jeg er en ekspert på å nedprioritere søvn når jeg har en lang liste med ting å gjøre, selv om jeg elsker å heller ha litt for mye å gjøre enn for lite. Og det er i grunn aldri for lite å gjøre hvis en bare bruker fantasien. 

I dag blir det en effektiv dag igjen. Rydding og bytting på seng og alle andre faste søndagsrutiner før det er ut på øya for å besøke familie. Ellers så kan jeg si at 2017 får nok en god start og nye planer er allerede godt i gang med å bli oppfyllt! Holder for øyeblikket på å planlegge enda mer, så dere får vente i spenning litt til før jeg sier noe! 

Men siden juleuka er på vei, så har jeg litt julemusikk til dere! Jeg er enda ikke i julestemning, men kanskje det hjelper dere =)

 
 
 
 
 


#Søndagsmusikk
  


 
Søndags inspo

Søndagene er den mest travle dagen i uken for min del. Bytte på sengen, støvsuge, rydde, legge en plan og lage nye mål for uka som kommer. Er det noe jeg vil endre på, så kan jeg gjøre det nå. Nå er det å gjøre ferdig de siste tingene før jeg får litt mat i magen og så er det avgårde en tur. 

Det jeg egentlig ville vise dere er litt musikk inspirasjon. Når man rydder og vasker hjelper det på å ha litt musikk i mellomtiden. Eller hele tiden. *musikkavhengig*

Håper alle har hatt en flott uke, og at alle har nådd sine mål!

  


 
Søndags musikk

Hver måned så mekker jeg sammen de sangene jeg liker. Og når den måneden er over så legger jeg de over i 2016 spillelisten min på Spotify. Nå har jeg akkurat begynt på Desember 16 spillelista. Men legger ved de samme sangene jeg har så langt her hvis du ikke har spotify. 

Har du noen sanger du liker godt akkurat nå?

 

Never Fall - Thosebricks

 
Learn how to love -  Tedeschi Trucks Band
 
 
Zeds Dead - Too Young ft. Rivers Cuomo & Pusha T
 
 
Slightly Stoopid - Collie Man
 
 
Mellow Mood - Slightly Stoopid feat. G.Love
 


Ha en flott søndag videre!


 


 


 


 

Design laget av Julie Viktoria
hits