Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Kortfilm fra siste fjellturen


Har du noe snø nå?

 
Before the snow
Foggy night

Noe som jeg synes er nok av her på vestlandet, så er det regn og skyer. Men noen ganger så blir stemningen litt magisk og mystisk når det er mye tåke rundt i fjellene her. Så da måtte jeg bare ut for å knipse litt bilder! Den følelsen når man går helt alene i skogen. Det er tåkete, det er høst og det begynner å bli rimelig mørkt. Halvdøde trær og brunt gress, og det eneste selskapet du har er noen fugler i grantrærne. Det er så dystert, men du føler deg likevel så levende. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wondrous to wander through mists!

Parted are bush and stone:

None to the other exists,

Each stands alone.

 

Many my friends came calling

then, when i lived in the light;

Now that the fogs are falling,

None is in sight.

 

In the Mists - Hermann Hesse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Naturlig fargerik

Jeg har alltid likt høsten. Alle de fargene som dukker opp, og når man går ute i naturen kan man kjenne på kroppen at det er forandringer. Så jeg må ut for å nyte solen litt! Og jeg tok litt bilder så dere kan se hvor nydelig det er her på en solskinnsdag på høsten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen av bildene er redigert på noen måte. De kommer rett fra kameraet mitt og rett hit! Er det ikke nydelig her?! Er så himla glad for at jeg får bo på et så nydelig sted!
Magi

Tiden har gått himla fort i det siste. Nå er det bare fem dager igjen før jeg setter meg på første fly. Det er ganske mange som stiller meg spørsmål om jeg skal dra alene, er det ikke farlig der nede, om jeg ikke gruer meg litt og kommenterer at det er tøft gjort. Helt ærlig, så skjønner jeg det ikke. Nå kjenner jeg hvor mine grenser går, og jeg har ikke problemer med å si nei. Jeg kan være ganske sta og jeg er en kløpper på å finne informasjon om steder før jeg drar dit. Ellers må en bare bruke sunn fornuft, det gjelder uansett hvor du drar. 

Uansett! Jeg gleder meg som en unge og til å ta dere med meg på en flott reise med nye opplevelser! Både positive og negative. Det jeg egentlig ville vise dere i dag er hvor flott moder jord viste seg i går! Først kom en kraftig flott regnbue med en svakere dobbeltgjenger. Og litt senere kom en nydelig solnedgang og lyste opp hele himmelen flammerød. Det føles som magi. Føler sjela mi lever når jeg ser vakre ting fra moder jord. Stjernehimmel, stjerneskudd, regnbuer, solnedganger, soloppganger, fjellutsikt, havet, dyreliv. Det er glede.

Enjoy. ​Ingen bilder er redigert. 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits