Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

En update

Hele denne uka føler jeg at jeg har vært veldig stille her og det har for det meste gått i jobb hele uka. Greit å kunne tjene inn litt monitos! Så det er fint å få jobbe mest mulig nå før jeg flytter. På lørdag var jeg i midagsbesøk hos noen venner etter jobb, det var kjempekoselig og dro ikke derfra før 1 tiden! Gleder meg allerede til neste gang!

Og i går var jeg på besøk hos en kamerat. Vi preiket, spiste sushi og så på netflix og før vi visste ordet av det var klokka 3 på natta! Så var jeg hjemme 03.30, men likevel kom jeg meg ikke i seng før en time senere. Men det var utrolig flott på vei hjem. Midt på natta synger fuglene, sola står snart opp så det lysner i horisonten, det ligger en dis over vann langs veien. Så jeg stoppet langs E39 for ut å nyte det litt, det er sånne øyeblikk man husker. Eller at man angrer på at man ikke stoppet. Viktig å leve i nuet! 

Hva har du gjort i helga? 
Uka som var

Denne uka gikk fra å egentlig ikke ha spesielt mye å gjøre, til å få jobbe full uke. Fint å ha litt å gjøre på, men det har vært knallfint vær hele uka, så litt kjedelig å gå glipp av det! Ellers venter jeg gladelig på lønna! Har blitt vel mye knekkebrød og ost i det siste! Ellers merker jeg at insektene blir det flere og flere av. Må stadig vaske bort mer innsektsmos! Fint å få det rent da! Og det er verdt mcturene!  

Håper alle har hatt en bra helg! 

 

 

 
Snap update

Har ikke vært så aktiv på snapchat i det siste, men noen blir det jo alltids! Det har vært sol, varmt og fint vær på sørlandet en stund nå. Var så heldig å ha knallvær på 17 mai! Så nå tenkte vel værgudene å helle bøtta med vann over oss. Akkurat nå er det opplett, så de fyller vel bøtta på nytt før det skal hølje ned i helga! 

Hva gjør du på når det regner ute?

 
 

Design laget av Julie Viktoria
hits