Tonje Juvik - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Fit&Smart

Tidligere nevnte jeg at jeg har bestilt i fra gymgrossisten. Jeg har aldri prøvd noe av dette før nå. Og det er for tidlig til at jeg kan si om noe funker eller ikke. (Bortsett fra drikkeflasken, den er helt knall!) Ellers tenkte jeg kunne vise hva jeg fikk med i pakken. 15 femmesnack og 1 goodlife mint temptation. Jeg bestilte proteinpulveret i sjokoladesmak og vaniljesmak. Hittil har jeg kun drukket på den med sjokoladesmak. (supergodt med melk!) Egentlig så er jeg ikke så nøye med hva jeg spiser akkurat nå i starten av hele prosessen. Men femmesnack kommer godt med når jeg vil ha noe godt å knaske på om kvelden. Da tar jeg en slik i stedet for godteri. 
Fit&Smart vitamin kommer godt med for alle kvinner. Det inneholder alt mulig av vitaminer, så mye bra med den. ZMA Hardcore inneholder hovedsakelig zink, magnesium og vitamin B6. Man tar da to kapsler to timer før du skal legge, så skal det hjelpe deg å sove, og slik at du restituerer bedre over natten. Og shakeren/drikkeflaska er veldig praktisk bygget. Den består av flere deler. Helt i bunnen er det målebeger til pulver, så er det den delen hvor du kan faktisk legge piller oppi eller andre ting om du måtte ønske det. Man kan ta ut skilleveggene. Disse kan du skru fast i flasken og ha med deg overalt. På selve flasken er det også laget et hull så du kan henge skapnøkler på eller hva du måtte ønske. Oppi flasken er det også et nett, det er for å lettere unngå at pulveret klumper når du rister og blander det. I motsetning til andre flasker, så kan du enkelt hekte av/på nettet til lokket så lettere å vaske og mister ingenting heller. 

 

Har du prøvd noe proteinpulver før? Eller noen produkter du er veldig fornøyd med innen trening/kosthold?

 

IKKE Sponset.
Yesterday

Ikke at jeg er så fryktelig flink til å trene. Det begynner å bli lenge siden jeg hadde noe skikkelig rutine, så håper og satser det jeg har på at nå skal det bli knall! I går ble det bein, så i dag tok gangsperren meg ut av senga.

Hva trener du?
Bra trening som funker!

Fredag prøvde eg å trene etter ny "film". Denne gangen med Jillian Michaels fra the biggest looser. Hele lørdag klarte eg å så vidt å gå rundt for eg var så gangsper. Ikke funker det bare på mage, men veldig godt på rumpe også. Kan være eg følte det sånn siden eg hadde bra treningsøkt torsdag, og løp og hadde egen styrke før eg begynte på denne filmen. Lykke til om du tar utfordringen og prøver!

 
Antishake tights fra Rönisch test

Nå har eg endelig fått testet den nye tightsen! Eg trente tabata i den, og det fungerte bra. Den er litt tykkere enn andre tightser, men sitter utrolig bra på. Eg føler meg vel i den. Det går støtte lenger opp på magen, og "antishake" lever opp til navnet sitt. Gleder meg til å prøve å løpe ute med den. Eg har størrelse S. Den sitter som et skudd, selvom det kan være litt vanskelig å få den på seg første gangen. Sammenlagt får den definitivt tommel opp. For meg var det en helt ny opplevelse å ta denne på iforhold til min andre tights.Tabata

I går så skippet eg å løpe ute, og tok heller tabata i stua. Noe eg aldri skal gjøre igjen i 25 grader (hadde fyrt i peisen tidligere, var så kaldt inne). Vertfall, svetten rant og musklene skjelver. Så det må jo funke. Eg fant denne videoen på Asbjørnsdottir sin blogg. Klikk HER. Og tenkte med en gang eg så filmen at dette måtte eg prøve! Nå er det gjort, og eg anbefaler det videre. Kommer til å gjøre dette flere ganger selv vertfall! Lykke til : )

 
God treningsmusikk

Dette er mine tre favoritt løpesanger. Noen ganger merker eg nesten ikke selv at kroppen bare skyter litt hardere avgårde når sangen er på sitt beste. 
Hva sanger løper dere etter?

Eluveitie - Inis Mona

 Drowning Pool - Over my head

Nonpoint - Bullet with a name 
Rumpetrening tips som funker

 

Vil tro at egentlig vertfall alle jenter kunne tenke seg å ha en fun rumpe. Noe man ikke spør så mye om, men kunne ønsket seg. Her viser de bra øvelser med VS modeller. Tro meg når eg sier dette. Det ser lett ut, men det brenner innvendig. På ankelvekter så anbefales det å begynne med 0,5. Ellers blir det veldig tungt. Fitnessbloggen har også lagt ut et innlegg med mange bra øvelser som funker veldig bra. Klikk HER for å komme dit.

Lykke til!

 
Finally

Så for meg at det var skikkelig kaldt ute i dag. Så har rett og slett gruet meg mer til å ut å løpe. Men, det må gjøres! Så i dag tok det litt lenger tid enn vanlig å komme meg ut. Det hjalp mye at det var sol og lite vind, heldigvis. Og nå er eg veldig glad for det. Har forbedret hver kilometeter eg legger bak meg med et minutt! Og på styrken etterpå har det også gått riktig vei. Før ble eg sliten etter 20 situps, og magen døde av selg selv da, men med jevnlig trening av det nå, så har eg klart å komme meg opp i 70 situps på to-tre uker nå! Er stolt av meg selv. Det har eg lov å si nå.  
Det har gått fremover de siste ukene nå, så nå må eg bare gi alt eg har før julebordet! Målet er å se bra ut i kjolen eg skal ha på meg! Det blir den beige eg kjøpte på nelly nylig. 
 
Röhnisch Shape

God morgen sunshines! Nå har eg hatt lyst på ny treningstights lenge. Og da passet det bra at det var black friday i går. Så nå venter eg på at min nye Röhnisch Shape Doris Anti Shake tights kommer i posten! Har hørt så mye bra om den, så gleder meg til å trene med den! Det er denne og 2XU tights som har stått på ønskelisten. Kjøpte den fra Getinspired.no. Nå skal eg nyte dagen videre med kjære, som kom i går kveld! Ha en god helg :) 

Hva trener dere i?Today´s morning

I dag så våknet eg av meg selv før vekkerklokken! Det er ikke ofte skjer. Det første eg tenkte var at eg faktisk hadde lyst ut og løpe. Selv når det regnet ute. Så eg skyntet meg å ta på treningsklærne og komme meg ut før lysten forsvant. Og endte opp sliten og våt av regnet, men knallfornøyd! Etterpå ble det en liten styrkeøkt i stua. Man må ikke ha treningssenter alltid, selv om det er mye lettere noen ganger, så kan man bruke overraskende mye rundt seg. Ellers må alle ha en god fredag videre : )

Ps: Viktig å bruke refleks ute nå når det begynner å bli mørkere! 

Trenings inspirasjon quote

I går når eg snakket med Espen, så hadde han vært og trent bodybuilder treningsprogram tidligere på dagen. Noe som er relativt tungt. Så sliten at han nesten ikke klarte å holde telefonen stakkar. Så kom han med tidenes setning:

Måtte bare skrive det ned! Kanskje vi andre kan finne inspirasjon fra dette her og presse oss selv litt hardere! : )
Train like a beast, look like a beauty.

Litt morgen inspirasjon. Har allerede gjennomført dagens økt, så er veldig klar for en dusj nå! Ha en fin dag folkens:)

We heart it
Grow some balls

Når det gjelder å ta på seg de der treningsklærne og ta steget utfor inngangsdøra. Det er noe av det tyngste. En mental kamp mot døra. Som når det er varmere under dyna enn i rommet og du ikke vil stå opp. Men med en gang kroppen har komt seg over kneiken, så er alt plutselig bra. Og det bak deg glemt. Flere som har det sånn?

Men heldigvis klarte eg å komme meg ut og så ta en skikkelig styrkeøkt når eg kom meg inn igjen.
Gamle dager

Før så var eg mye flinkere til å løpe. Og trene generelt. Etter eg gikk ut av Forsvaret så hadde eg plutselig ingen rutiner mer! Noe eg prøver å få inn igjen. Så nå legger eg ut at planen min er at eg skal løpe hver mandag og torsdag. Så kanskje det kommer mer press! Dere må hjelpe meg med det!
Når det regner og blåser mye eller snør er det værst. Så kanskje eg får inn gode gamle rutiner etter hvert!
Dagens økt ble gjennomført hvertfall!

Noen av dere som trener?:)

Design laget av Julie Viktoria
hits