Dagens arbeid

Har puttet klær inn i klesskapet.

Change

Nå har vi fortsatt styrt litt på. Holdt på til sent i går å sette opp nytt klesskap, noe som var lettere sagt enn gjort. Så har bare fått satt opp det ene så langt. Så har vi fått oss stumtjener! Klarte selvsagt å smelle i ene delen av stumtjeneren midt i ansiktet mitt, så hadde vært typisk min flaks å få en fin blåveis der også:P

Food

Har vært på middag hos svigers i dag også. Like god mat som alltid! Så nyter livet litt sammen med kjære før han må reise opp til gardermoen igjen imorgen.

Haircut

Og så fikk eg klippet håret i dag. Endelig! Trengte virkelig en forandring. Og så er det mye lettere med kortere hår, både vaske, tørke, børste og ting når man gjør på noe 🙂
Det beste var jo at det kostet bare 350kr. Kristiansand overrasker stadig!

Før:

Etter:

Høst

Høsten er på god vei nå, merkes til og med på Sørlandet! I dag så har vi vært avgårde og kasta søppelet/boss:) Så har vi laget postkassestativ, så nå har det tak også:)

Så hvis noen vil sende pakke, versegod!

Todays action

I dag har vi endelig fått fatt i tørketrommel! Så første vask er allerede i gang! Svigers og familien kom akkurat inn for å de hvordan leiligheten ser ut. Er koselig med besøk 🙂

270913

Når dette er det eneste du vet om du kan gjøre på en fredag. Kjære fantasi, kom tilbake!

Dinnertime

I dag så var vi på middagsbesøk hos svigers:) Der fikk vi da supergod fårikål og etter det, dessert med boller og is!
Med så mye god mat er det ikke rart eg ikke liker den nye badevekta vår. Viser at eg har gått opp. Men, man skal jo nyte livet litt også!

Fra leiligheten

Hvordan det egentlig ser ut:

Vil ikke tro det er mer spennende her enn alle andre leiligheter. Men det er ganske fint her. Selvom vi flyttet inn mandagen, så har vi fått ganske mye i orden og ting er litt på stell:)
Eneste praktiske vi mangler nå er tørketrommel og klesskap. Så alle klærne mine er fortsatt i kofferten. Og så har vi ti kasser eller mer med ting vi har kjøpt og pakker ut. Er helt utrolig hvor mye søppel det er rundt en ting når man kjøper noe!

Og det er egentlig ganske kjedelig å bo alene. Når Espen har dratt på jobb, så prøver eg å dra tiden lengst mulig på diverse ting. Og eg vasker hele tiden. Helt til det ikke er mer å vaske.
Er det noen av dere som har tips til hva eg kan finne på? Og hva liker dere å fylle tiden med?:)