Born to be wild

En ting jeg ikke kan leve uten, det er musikk. På en vanlig dag hører jeg på musikk etter jeg har stått opp og er på badet (har egne høyttalere på badet), mens jeg er i dusjen og sminker meg. Jeg hører på musikk i bilen på vei til jobb. Jeg hører på musikk som jeg setter på i butikken på jobb. Og hører på musikk når jeg skal hjem fra jobb. Hvis jeg ikke får sove, så har jeg et eget headsett ved senga så jeg kan høre på musikk til jeg sovner også. 

Musikksmaken min er veldig bred, og kan høre på mye forskjellig. Unntatt contry  (selv om det finnes unntak her også) Det kommer veldig an på artist og sang til tider. 
Det siste halvåret har rock frelst meg og mange av de gode gamle (og nye) artistene blir spilt Jeg laget en egen spilleliste i vinter som var (Du kan se den HER), og den har blitt spilt av mange ganger! 

Ellers så kom jeg akkurat over en ny spilleliste nå som har utrolig mye bra! Skulle høre på musikk på en mc tur for litt siden og ville høre på noe nytt, men fant ikke noe som fristet der og da. Men nå endelig har jeg funnet den perfekte mc tur spillelista! De siste dagene har spesielt sangen “Born to be wild” av Steppenwolf vært på hjernen. Det er så mye god musikk ute i denne verden!

 

Hvilken type musikk liker du? Pleier du å få sanger på hjernen?

 


Bildet hentet fra google

 

Uka som var

Denne uka gikk fra å egentlig ikke ha spesielt mye å gjøre, til å få jobbe full uke. Fint å ha litt å gjøre på, men det har vært knallfint vær hele uka, så litt kjedelig å gå glipp av det! Ellers venter jeg gladelig på lønna! Har blitt vel mye knekkebrød og ost i det siste! 

Ellers merker jeg at insektene blir det flere og flere av. Må stadig vaske bort mer innsektsmos! Fint å få det rent da! Og det er verdt mcturene! 

 

Håper alle har hatt en bra helg! 

 

 

 

Ready for summer?

Vet ikke med dere, men jeg er veldig klar for sommer og varme! Og siden sommeren blir ekstra forlenget da jeg drar til Costa Rica til høsten, så da trenger jeg badetøy! Så her har jeg funnet meg noen favoritter hos Nelly🙂 De har så utrolig mye fint!

 


1. Øverst til venstre: Bikinioverdel 319kr 
2. Øverst til høyre: Sort bikini underdel 129kr
3. Nederst til venstre: Love swimsuit 499kr
4. Nede i midten: Strå hatt 149kr
5. Nederst til høyre: Runde solbriller 89kr


1. Øverst til venstre: Ruffle Bandeau bikini topp 179kr
2. Øverst til høyre: Off shoulder dress 459kr
3. Nederst til venstre: Bikini bottom 89kr
4. Nede i midten: Strandsinglet 299kr
5. Nederst til høyre: Triangle bikinitopp 149kr

 

Har du noen favoritter?

 

Innlegget inneholder annonselinker.
 

Details

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Endelig kan jeg fortelle dere

Det har vært mye endringer i det siste, og mer skal det bli! I januar i år ble det en forandring da rollene ble byttet fra forlovet til venninne/kompis. Fra forhold til singel. Vi har vært samboere, og er det fortsatt frem første uka i juli.
Når man blir singel begynner man å tenke på “hva vil jeg?”. Mitt svar var “for mye” og “vet ikke”. Det er så mye jeg vet jeg vil gjøre, men hva jeg vil bli? Ingen anelse. 

Så det jeg egentlig skulle si er: Jeg skal til Costa Rica

Noe må jeg gjøre. Først flytter jeg tilbake til vestlandet første uka i juli. Bor der, frem til september, så flytter jeg til Costa Rica og skal bo der i 6 måneder og studere spansk. 

Det blir selvsagt stor forandring. Men det er viktig å se på det positive. Dette er det lengste jeg har vært singel på 7 år. Og nå kommer alle slags muligheter til meg. Det gjelder bare å gripe tak, leve livet akkurat slik jeg vil! 

Så fremover er det godt mulig dere ser mer av bohemian stilen som jeg elsker, fjellturer jeg vil gå på og masse bilder, kanskje i litt mer vintage stil!

I´m gonna do my best and be my best! 
Talk later♥


Postkort jeg fikk til bursdagen fra EF.
 

 

 

Ting å gjøre på en regnværsdag

Her på sørlandet har det høljet ned de siste dagene. Og da kan det være greit å finne på forskjellige ting inne. Så jeg har samlet sammen noen tips til hva en kan gjøre på disse våte dagene! Håper alle har hatt en bra helg 🙂

Netflix chill
Det er mye bra som ligger på netflix, både serier og filmer. Disse har jeg sett i det siste og skal si det er god underholdning 🙂
– Serien White Collar
– Filmen The other guys
– Filmen Down to earth


Bilde hentet fra google

 

♦ Du kan ha hjemmespa. Det finnes masse oppskrifter på internett hvis en vil lage hjemmelagde ansiktsmasker blant annet. Selv har jeg tatt en god dusj, hårkur, fotbad og lakket negler. Det føles godt å ta vare på seg selv:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ph/priv

 

♦ Hvis du er glad i å lese, så er det veldig avslappende å lese mens regnet daler ned ute. Selv holder jeg på med min egen lille bucketlist i år med å lese en bok i måneden. Og akkurat nå holder jeg på med blomstenes hemmelige språk. Andre boktips, så kan jeg blant annet anbefale:
– Paulo Coelho sin seierherren står alene
– Cecilia Samartin sin drømmehjerte

 

♦ Vet ikke om dere husker når det ble kjempepopulært å fargelegge i fargeleggingsbøker for voksne. Men det er noe beroligende med det. Man blir ikke akkurat ferdig med en gang, det tar virkelig tid å fargelegge slik en vil ha det. 


Bilde hentet fra google

 

 Kanskje du kan strikke, eller hekle? Kanskje du har strikkepinner og garn, men kom aldri så langt som å lære det? Da er det jo kjempegreit tidsfordriv å lære seg det!

-M3hnVhENQ
ph/priv 
 
 
Ellers så er jo regnvær perfekt fiskevær. Så hvorfor ikke bare ta stanga fatt og komme seg ut i regnværet, få litt luft og kanskje komme hjem med middag!
 

ph/priv
 
 

Hva liker du å gjøre på en regnværsdag? Har du noen flere tips til meg?

 
 
 

Snap update

Har ikke vært så aktiv på snapchat i det siste, men noen blir det jo alltids! Det har vært sol, varmt og fint vær på sørlandet en stund nå. Var så heldig å ha knallvær på 17 mai! Så nå tenkte vel værgudene å helle bøtta med vann over oss. Akkurat nå er det opplett, så de fyller vel bøtta på nytt før det skal hølje ned i helga! 

Hva gjør du på når det regner ute?

 

 

17 mai

I går var en utrolig artig dag! Våknet av meg selv på morraen, slappet av, tok en god dusj og gjorde meg klar for dagen før vi dro til en kompis og møtte en god gjeng der. Vi nøt tiden i sola. Spise jordbær med fløte og sukker og hadde det artig. 

Senere dro vi inn til byen en tur, så litt på borgertoget. Var utrolig mye folk der. Det hele var passe varmt da vi gikk rundt i fullt mcutstyr. Men heller sol og varme enn regn!

Etter borgertoget dro vi ut til et vennepar og var en fin gjeng der også. Grillet, preiket skit og spilte spill. Vi spilte først et spill som heter pie face. Og for min del ble det veldig bokstavelig. (få krem midt i ansiktet) Men hadde en knall dag! Håper dere også hadde det 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tempogjengen

16 mai samles tempo glade mennesker og kjører en god gjeng sammen. Starter i Søgne, stikker innom Vågsbygd og plukker opp noen før de drar inn til byen. Til slutt endte opp i sørlandsparken. Jeg fikk bare sett de som kom i fra Søgne. Var først på oppmøtestedet for å se litt nærmere på alle de kule syklene, før jeg kjørte til Vågsbygd og ventet på at gjengen skulle komme. De plukket opp noen ekstra folk rett før de nådde der jeg stod. Så de var rundt 200 stk når jeg filmet. Men når de nådde endestoppet var de rundt 440 stk. Ny rekord det! 

Samboeren min var en av de som kjørte. Han har jobbet mye på tempoen sin og fikk den godkjent noen dager før de skulle kjøre. Så dette er nok et artig minne for han også! Nå er det bare å finne frem popcornet, humoren og la blårøyken fly! Enjoy 🙂

 

Har du sett eller kjørt tempo moped eller motosykkel før?

 

 

Boho love

Det er en nettside som jeg virkelig har falt pladask for. Det er som om de har lest tankene mine. De selger så mange klær som er akkurat den stilen jeg elsker! Nå har jo vi alle forskjellig smak, og heldigvis for det, så kanskje dere ikke liker det, kanskje dere liker det. Jeg føler uansett jeg må dele denne lille gleden med dere! Du kan komme til nettsiden HER.

Her er noen av mine favoritter:)

Innlegget inneholder annonselink.