Fra turen – Preikestolen

Bucketlist, check!

I dag har vi dratt til Preikestolen! En av tingene som har vært på min bucketlist en stund. Vi stod opp 8 og kjørte 9. Det var en knallfin tur! Vi brukte halvannen time opp ca og 40 min ned. Så alt gikk igrunn veldig fort. Og det var mye tyngre bakker enn jeg hadde først forestilt meg! Har ikke trent bein på flere måneder, så i dag fikk de virkelig kjørt seg! Men alt i alt, det er helt nydelig utsikt, og har fått tatt noen bilder så dere også kan få en smakebit av det.

Dress up pretty

Noen av de nye kjolene våre på jobb. De er så fine! Og bolero og pelskragen. (All pels vi selger er av overskudsmateriale fra mat osv, det er ingen dyr som har lidd! Viktig å få sagt.)

Senk skuldrene

Dagene har alltid en liste fullt med gjøremål som bør bli gjort i løpet av dagen. I dag er intet unntak. Selv om det noen dager har en litt lang liste med gjøremål, så går dagen bare enda fortere. Noen dager har det gått flere timer før jeg kommer på at jeg har glemt å spise, og kanskje noen timer for lite søvn på øyet. Det er på bedringens vei, for det er viktig å ta vare på seg selv. Men oppi alle gjøremål og listekryssing er jeg lykkelig. Og jeg har noe å glede meg til hver dag. Vi må nyte det livet vi har, og glemme bort stress litt og senke skuldrene. Ta et godt pust og kjenn hvor tilstede du er.

Jeg slenger med et bilde fra jobb, hvor vi har dagens outfit 🙂

Hva gleder du deg til? Og har du mye å gjøre nå på høsten?:)

Saturday

Min dag startet klokka 7 av vekkerklokka for å dra på jobb. Og da var det bare å forberede de siste tingene før moteshowet. Var litt artig å være med backstage og se litt mer hvordan det er. Mitt ansvar var å passe på at våre klær så bra ut og at ingen merkelapper syntes. Og å samle klærne sammen igjen etterpå såklart.

Så kom jeg hjem, fikk dusja og stelt meg litt før vi til slutt endte opp hos naboen med noe godt i glasset og ikke minst noen glade bikkjer. Så vi kom oss ikke i seng før 4 i natt. Med andre ord, en veldig lang dag!

Hva har du gjort i helga? 🙂

Alt

Sitter og funderer litt over alt mulig i livet. Hva jeg vil. Hva jeg bør gjøre. Hva er mine valg alternativer. Da har jeg vertfall nok å tenke på.

Tirsdag

I dag er det tirsdag og ukens eneste fridag for min del 🙂 Ute høljer regnet ned, så her går det i rengjøring, sosiale medier og netflix. Selvsagt i mine beste daffe klær! Så her er litt innspill fra “dagens outfit” som vi har begynt med på mappstore sørlandsenteret sin facebookside. Håper alle får en god tirsdag!

3 gode grunner til å være inne en gråværsdag

Nå har gråværet inntatt sørnorge og på lista mi kommer husarbeid og koble av med litt serier i dag. Så jeg tenkte å gi dere litt serietips.

The Fall, en serie fra 2013 med 2 sesonger og har handlingssted i Belfast. Politiet står fast i etterforskningen etter en seriemorder, så de henter inn Stella Gibson for å lede etterforskningen. Serien viser fra både morderen og politiet sitt perspektiv. Og morderen og Stella utvikler et slags forhold som setter spenningen helt ut i fingerspissene. Jeg har sett den på netflix, hvor den har fått full pott med stjerner også!

The Glades, en serie fra 2010 med 4 sesonger. Drapsdetektiven flytter til Everglades i Florida som har flotte golfbaner og mye mord. Han er kjent for å drive partnerene sine til vannvidd og har god humor.  Dette er en av de seriene jeg ikke har sett med en gang hvem morderen faktisk er. Skal innrømme at jeg liker ikke slutten på siste episode, men det er verdt å se serien selv om. Det ligger 4 sesonger på Netflix med full pott med stjerner. 

The Blacklist, en serie fra 2013 med 2 sesonger (3 sesong kommer 1 oktober). Raymond ´Red´ Reddington er en kriminell og er på most wanted list hos FBI. Men han nekter å snakke med noen andre enn Liz Keen, en helt fersk profilekspert. Sammen jobber de med å ta forbrytere. Og spørsmålet Liz vil vite, hvorfor vil Red kun snakke med henne? Har kun sett en sesong siden det kun ligger en på netflix, og den har full pott med stjerner. 

Har du sett noen av disse?

Kanskje du har noen tips om flere serier? 🙂

Dress me up

Nå har det komt enda mer klær inn i butikken, blant annet denne fine kjolen! (den øverste)
Ellers har jeg kjøpt meg en flott kjole fra Luxury by Moondust (den nederste). Så er i grunn allerede klar for jul og nyttår med den kjolen!

Tirsdag

I dag har jeg fridag fra jobb, men måtte derimot opp tidlig likevel til legetime. Det gikk som smurt og så var det hjem og spise frokost. Meg og tid går ikke alltid like godt overrens, så fikk ikke spist frokost før etter legetimen. Klarte ikke å dra meg tidsnok opp av senga. Laget en god frokost med egg og tomat, slappet av, vasket klær, laget middag og ryddet litt.

Innimellom det har jeg begynt å se på ny serie “warehouse 13”. Så får se hva jeg syns om den når jeg har sett litt mer. Og gutta her, maser supermye etter godt. De er så bortskjemte! Men nå har Baktus og begynt å bli flink til å gi labb når han skal få godt, og det er jo fint 🙂

Hvordan ser din dag ut?:)