Søndagstider

I dag hadde vi personalmøte på Haandtverkeren restaurant I byen. Spiste god mat og preiket om jobb og litt av det meste ellers:) Og etterpå var det til svigers hvor de hadde laget middag av mye av fisken vi fanget I går etterfulgt av bord dekket med desserter:)

Eg hadde pulled pork,  var veldig godt!

Håper alle har hatt en god helg!

Makk på rømmen

Tydeligvis hadde eg ikke fått helt igjen makkaboksen når eg putta den i kjøleskapet. Så når vi stod opp I dag, var det fanken meg makk I hele kjøleskapet.. For å se det positive I det da, så fikk eg vasket hele kjøleskapet super rent igjen!

Og så ble det rent :

Ørret og røye

I dag var vi på fisketur igjen! Det er så deilig å komme seg ut litt. Vi var seks stykker og var god blanding på hvem som fisket med fluestang og vanlig fiskestang. Eg selv valgte vanlig I dag, med makk og dupp, som eg så og si har vokst opp med.

Der vi fisket var det mye fisk, og mye smått, så største ørreten eg fikk var ca 200gr. Men det er jo gøy å få fisk generelt, og så hjelper vi bestanden litt ned, det er jo bra. Så dere kan heller få noen uredigerte bilder servert fra dagen, og noen fra gårsdagen og vårt nye pack member som lærte å binde fluer!😀

Herregud så godt det er! Og det er faktisk første gang eg har fått røye! Veldig god smak på den også 🙂 PS: The newest pack member is of course Graham! And Graham, use google translate😛

Lag en flue

Det har jammen meg skjedd mye i det siste, så nå blir det en kort oppsummering!

Lørdag hadde vi venner over, vi laget masse hjemmelaget sushi, spilte spill og så på eurovision song contest:)

I dag har det vært å slappe av for våres del. Det har regnet, og det ble litt sent I går.. Ellers har vi vært på god middag hos svigers! Så fant svigerfar frem fluebinding utstyret for å vise det til han nyeste pack member 😛 Så da måtte Espen og eg finne det frem når vi kom hjem igjen.

Ellers er eg midlertidig kjendis I Fædrelandsvennen helgebladet!

Håper dere der ute har en god pinsehelg:) Så lurer eg på om, fisker noen av dere, eller har gjort fluebinding før?😀

    

#sushi #mat #eurovisionsongsontest #games #alkohol #friends #fluebinding #fvnhelg #fiske #norge #vestagder #søgne #kristiansand #fluefiske

Fisking og mote

Alle som kjenner meg vet at eg har to svært ulike sider som eg liker veldig godt. Ene er mote, høyhælte sko og stase meg litt opp (uten at det blir for mye) Og den andre er å Være I naturen, fiske, gå turer I skog og mark. Det varierer til tider hva eg har lyst til å gjøre mest, men eg må ha begge deler, ellers funker det ikke. Får eg ikke dratt på fisketur, eller høre fuglesang I ellers helt stille skog. Så tror eg det hadde klikka for meg. (Ikke like mye andre veien,  men liker å føles meg som en dame til tider, det gjør vel alle damer) Og når man vil så mye, så må man jo bare presse det inn I en ellers litt travel hverdag!
Så I går, da var det å stå opp,  kjøre avgårde, kom frem til en fremmed flott plass uten tlfdekning. Fikk gode fisketips fra en lokal hyggelig mann. Så en flott ørret som nektet å bite på. Måtte reise hjem igjen. Dra på treningssenteret, trente bein. Dro på jobb og kom hjem igjen i 22 tiden. Høres kanskje ikke så travelt ut, men når en skal bruke tid på å kjøre, spise og dusje. Ikke minst sminke seg og finne ut hvilke klær en skal ha på seg, så tar ting litt tid hos oss jenter! Men, man kan jo ikke annet en å nyte livet. Vi lever jo bare en gang:)

Og det superfine skjerfet eg har på meg, fikk eg av verdens beste sjef! Takk!

#fiske #njff #natur #friluftsliv #friluftsåret2015 #få15 #mote #klær #mappstore #klærforkvinner #klesbutikk #trender

Pust I bakken!

I dag fikk eg sovet ut. Tror eg. Hadde på vekking 09.30, kom meg ut av senga rundt 10. Typisk meg, klarer aldri å komme meg ut på et blunk lenger,  med mindre eg har forsovet meg. Det ble frokost, og klargjøring til jobb. Skulle et ærend I byen for jobben, så var ute døra 12. Det gikk litt raskere enn tenkt, så hadde 50 min til gode før eg skulle på min “vakt”. Da ble det innom XXL. Møtt en kjempehyggelig mann som ga meg gode tips og som lærte meg mye om ting eg trenger. Men endte opp med to sluker (til ørret) og en makkaboks!

Jobba fra 14-21.30, hjemme klokka 22, før det ble litt mat, støvsuge hele leiligheten, vaske,  tørke og brette klær. Ordne med marsvina og klø de litt på hue. Før eg fikk prøvd noe av de nye klærne butikken har fått inn! Superfine!

Så nå sitter eg her og er halvveis pest! Har jo gått en del I dag også. Og må nesten komme meg I seng og sove. Vil egentlig opp litt tidlig imorgen og fiske litt før jobb!

Noen andre der ute som liker å fiske?
 

 Innlegget inneholder annonselink.

 


#Friluftsliv “friluftslivåret2015 #fiske #mote #klær #mappstore #hverdag

Fisketur og blomster

Det er litt deilig å få komt seg ut. Det er som om alt annet bare forsvinner. Man tenker ikke på all klesvasken en må få unnagjort, eller at en håper det ikke kommer noe suprise regning, for man har så lite på konto. Når man er I skogen, når man står der med fiskestanga. Da er det bare deg og verden. Beste frihetsfølelsen. Det gjør ikke alltid noe at en ikke får fisk. Det er et veldig + såklart. Spesielt ørret. Så støtter definitivt Norges jeger og fiskeforbund (NJFF) som har friluftslivets år som tema i år 🙂 Når man er i naturen så er det som om eg blir ladet opp. Klar til alt. Man trenger ikke dra så langt heller.  Mange har flotte turområder I gåavstand fra hjemmene sine, men de tar seg aldri tid til å gå de turene. Ofte så tenker folk for stort og vil ikke gå med mindre det er opp til feks preikestolen. Det eg syns er viktigst er å ta tak I og gjøre det en vil. For før du vet ordet av det er dagen over og det er mørkt ute. Plutselig er mai måned over og I neste øyeblikk daler snøen ned og nyttårsaften er skremmende nærme med 2016 like rundt svingen. Og man tenker, hva fikk eg egentlig gjort I løpet av dette året.

Nå ble det nesten dype saker her. Så slenger med noen bilder fra dagen i dag. Vi snakkes folkens!

Ellers så har kjære Espen kjøpt masse fine blomster og et sitrus tre. Og så tatt oppi masse fine solcellegreier så det lyser på kvelden også. Superfint!

 

 


#friluftsliv #friluftsåret2015 #utno #fiske #fisketur #blomster #norge #natur #njff #norgesjegerogfiskeforening #SkogenOgFriheten

Værste veien

Her om dagen ville eg ut en tur. Har jo endelig fått kjøpt meg kart og greier og fant ut at det er et utsiktspunkt ikke langt fra der vi bor. Haheia heter det der. Men selvsagt var det ikke merka noe sti opp. Null stress tenker eg, og “finner vel ut av det.” Klarer selvsagt og velge en bratt fjellskråning opp:P 

Det ser ikke så ille ut på bilde. Bilder får aldri frem hele sannheten 😛 Men heldigvis gikk alt bra! Videre oppover gikk det, og det værste var overstått. Og på toppen var bare alt helt fantastisk! Utsikt er den beste følelsen! Det har en helt egen ro over seg når du står der og ser utover.

Så måtte eg jo finne en vei ned, for samme vei eg kom opp, skulle eg vertfall ikke ned. Så tutla eg litt rundt da, plutselig kom det en sti til syne. Som var på andre siden av der eg gikk opp. Helt perfekt sti som førte riktig vei ned. Da vet man det til neste gang da!

Turen til Smørheia

Ja, fredag natt til lørdag var det opp på en topp og sove ute I skogen. Et forsøk på å få med seg orrespillet nå på våren. Vi hørte de mye I 5 tiden på morraen, men var for langt unna til å se de. Vår vakre moder jord viste også jammen meg seg fra en av sine godsider også.  Fikk også prøvd det nye liggeunderlaget mitt i samme slengen på turen. Ellers så har eg litt av hvert I bilder. Uredigert hele gjengen!

Håper alle fikk nyte godværet som var. Eller ha nok tolmodighet til neste gang om du ikke liker regnvær 🙂


#Friluftslivåret2015 #Friluftsliv #FÅ15 #Hilleberg #stikkut #utno #Søgne #Vestagder