Lately in photos

ph//priv

Søndagen som var

Det var en fin dag. Strålende sol, og mc tur! Espen og eg kjørte 25 mil på sykkelen, og 18 av de med en veldig kul gjeng. Vi var 7 sykler og 9 folk. Vi kjørte sammen gamleveien til Lindesnes, og så ut til fyret. Så spiste vi sammen i Lindesnes før vi tok hovedveien tilbake til Søgne igjen. Skal si det er annerledes å sitte bakpå med noen og ikke ha noe ryggstø å støtte seg til, men det gikk veldig greit. Har håndtak bak og kan holde meg fast rundt fører også. Espen kjører veldig bra også syns eg, og tar hensyn til meg bakpå 🙂
Skulle litt ønske eg kunne fylt 24 istedet for 23 til april nå. Har så lyst til å ta mc lappen selv, men da er det like greit å ta på tung. Ser på det litt det samme som hvis en tar lappen på bil, så er det greiest å ta manuell og ikke bare automat. Men har noe å glede meg til da! Elsker motorsykler!

When was the last time you did something for the first time?

Når var sist gang du satt deg ned, tok et pust i bakken og tenkte på hvor du er i livet. Er du der du vil være? Har du hatt noe fremgang det siste året? Eller er du på akkurat samme sted, uten å vite hva du egentlig vil videre? Dagene er slukt, og vært det samme hele veien. Hva er din drøm? For drømmene våre endrer seg hele tiden, men vi burde gjøre noe med de likevel. Ikke bare sitte der og tenke at du skal gjøre det når du pensjonerer deg.

Når var sist gang du gjorde noe for første gang?

Kanskje du husker en reise som var så himla artig, du fant på så mye nytt og opplevde nye ting. Kanskje du husker din første dag på ny skole eller universitet. Kanskje det er noe du har prøvd på lenge, men endelig så klarte du det. (løse rubikskube, hoppe i strikk, spørre den du er forelska i ut, få en ny venn osv.) Kanskje du husker første gang du var på telttur? Eller første gang du fikk en fisk på kroken? 

Hva er det du egentlig vil? Følger du egentlig dine drømmer? Eller bare går dagene, mens du tenker på hva du skulle ønske du kunne gjort, men som du egentlig ikke tørr gjøre?

«Den beste dagen i livet ditt er den hvor du bestemmer deg for at livet ditt er ditt eget. Ingen unnskyldninger eller bortforklaringer. Ingen å lene seg på, stole på, eller klandre. Gaven er din ? det er en fantastisk reise ? og du alene er ansvarlig for kvaliteten på det. Dette er dagen livet virkelig begynner. »

Bob Moawad

Kan du huske det?

 

 

Wishlist

Jeg har alltid en liste over ting jeg trenger og ønsker. Og forventer aldri å få noenting. Eller en klem og gratulerer med dagen på bursdagen er jo fint. Men ellers er jeg veldig enkel av meg. Glede og gode minner betyr mer for meg. 

 

– Bok med quotes

– Bok Mahatma Gandhi – Elsket og hatet (Link)

– Denne boken med reisemanual, informasjon og quotes  (Link)

– Litium-ion BLS-50 batteri til olympus kamera. (trenger et ekstra batteri.)  (Link)

– Trådløs fjernutløser til Olympus E PL-6  (Link)

Ekstern batterilader til å lade mobilen på reise (Link)

– Denne ranssikre vesken. I brun eller grønn. (Link

– Denne eksterne harddisken  (Link)

– Dette undervanshuset til min olympus E-PL6 (PT-EP10)  (Link)


Photo//priv

 

 

 

Be yourself – but how?

Hvorfor er så mange like? Hva gjør at vi ser noen og tenker, sånn vil jeg bli? Skal innrømme at jeg er der selv innenfor noen kategorier, og holder vel kanskje fortsatt på å finne min egen stil og look. Vi er alle unike, men likevel kopierer vi hverandre utrolig mye. Hver dag. Vi ser bilder, filmer, leser blogger og massevis av magasiner som viser oss hva vi må gjøre for å få idealkroppen, idealstilen, følge moten som er her og nå. Hva vi må kjøpe for at vi skal bli lykkelige. 

Men sannheten er jo at lykken kan vi kun finne i oss selv. Greit, penger kan kjøpe noe som gjør deg glad et lite øyeblikk, kortvarig glede. Men lykken er så mye større enn det. I hele dag har jeg hatt setningen “be yourself” på hjernen. Men hvordan er man egentlig seg selv. Hvordan er du du? Hva gjør at du skiller deg ut fra alle andre? Hva er det som gjør at du er unik, når “alle” følger moten. Det står overalt hvordan du kan trene, spise og hvordan kle seg bra. Det står hva du kan kjøpe for å bli bedre, være mer stilig, classy. 

Lenge har jeg syns at bohemian stilen er utrolig stilig, og har virkelig falt for den. Men liker også den klassiske looken med dressjakke og pent kledd. Så er litt mix i min garderobe. Ble veldig glad så fort jeg skjønte at 70 tallet og boho stilen kommer inn for fullt. Men likevel, så er jeg til tider litt minimalistisk. Splittet smak? Det kan du godt si! Men det at jeg er splittet i smak på så mange felt, er noe som gjør meg meg. Selv om jeg skal ærlig innrømme at jeg enda ikke helt har funnet ut denne singel greia. Det er første gang på syv år jeg har vært singel så lenge som nå. (og lenger skal det bli!!) For verden, her kommer jeg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo//priv
 

Latest snaps

God mat (er helt hekta på salat til lunsj!) Nye jobb klær, og mere klær på min wishlist. Var på besøk hos et vennepar i går og hadde det knall med spillkveld, vin og flere venner 🙂 #Enjoylife

Hvordan har din helg gått?:)

Ukesturen og målet

Det gikk veldig greit å kjøre tilbake til Søgne. Ble selvsagt sliten, men var heldig å ha en god venn på tlf deler av veien, og masse god musikk! Og det er bare å ta pause når en føler for det, ikke stresse:) Det er aldri bra i trafikken! Og til alle som fulgte meg på snap, vet ikke om noen la merke til det, men ikke snap og kjør! Legg bort telefonen når du skal kjøre:)

Ellers så ble soverommet jeg pusset opp veldig bra! Mye bedre enn hvordan det var. Fikk tatt noen før bilder før jeg begynte å male, men de ble tatt etter jeg begynte å sparkle veggene og hadde allerede ryddet litt.
Men dere ser vertfall forskjell!

Før:

Etter:

Rotete, men det er fordi jeg ikke er ferdig enda 🙂 Skal bli enda bedre!

Men målet med turen var å få malt! Ble nesten helt ferdig. Tok mye lenger tid enn eg først trodde!

Har du pusset opp rom før? Hva syns du om fargevalget?:)