Lately

Lillesøster har laget cupcakes og på vei til mormor så strandet bilen et øde sted på Osterøy. Men vi fikk dratt på besøk likevel.

Christmas

Alle bilder tatt av meg, unntatt det siste, det er tatt av svigerfar.

Lillejulaften

Etter å ha vært på jobb til 4 i dag, så kom eg hjem til søteste kjæresten! Han hadde laget entrecote med fløtegratinerte poteter med vin til. Laget et hjerte av levende lys. Ga meg nissedrakt med lang nisselue, og han gikk i det allerede. Nå har vi sett en julefilm, før vi skal videre til en venn av Espen og se på julefilmer. Håper alle der ute har det bra og nyter livet 🙂

Dagen før fredag

I dag, som i går, var eg våken før vekkerklokken ringte, og som vanlig fant eg stillingen som var mest behagelig å sove i, akkurat i det vekkerklokken ringte. Eg hadde en bra dag på jobb, og kom hjem tidligere (klokka 5) fordi snille Ole kjørte meg hjem. Nå har eg vasket 2 sett med klær, støvsugd/ vasket leiligheten og laget muffins. Så er ganske fornøyd med dagen, men sliten. Imorgen kommer endelig Espen hjem! Gleder meg så masse at eg helt sikkert ikke får til å sove i natt (heller).

Working

Hittil av denne uken har det gått til handle mat, jobbe og rydde/vaske i leiligheten. Noe som også kommer til å fortsette resten av denne uka. Espen kommer hjem på fredag (endelig) på juleferie! Og siden eg da er på jobb prøver eg å få leiligheten ren og pen til da:) Lykke til til alle der ute som ikke er ferdig med eksamen enda, det er snart juleferie, så hold motet oppe!

Akkurat nå er eg på vei hjem på bussen! Bare nyt livet videre alle sammen:-) så sees vi om litt.

Mandag

I dag så har det vært en fin dag til tross for været. Handlet mat (da det ikke var noe mat her nesten når eg skulle spise frokost..) eg har fyrt godt i ovnen siden i går da det bare var 14 grader her når eg kom hjem:) plutselig var det 32 grader her, døde nesten. Det er nesten for varmt for selv meg nå. Ellers har eg fått hengt opp litt julelys og spiser nå grøt med melk. Namnam.

Lørdag og julebord

På lørdag så startet dagen ikke helt hvordan vi så det for oss. Espen og en kompis skrudde bil store deler av morgen/dagen før den ble solgt (yes!). Vi slappet av og så på film, før vi klargjorde oss til julebordet inne på stasjonen. Der var det sykt mye god mat, av alle slag, fra pinnekjøtt til sushi! Så spiste litt av hvert, og så god dessert. Helt til magen bulte ut på kjolen. Så var det god rødvin der. (Det ble bare to glass.) Når de andre var full, så gikk vi på rommet og så en film. Fin kjærestetid. Føler meg som verdens lykkeligste jente med Espen <3

Og noe eg syns er rart er at selv om ingen på julebordet syns akevitt er noe godt, så klarte de å tømme flaske etter flaske :p

I dag så har vi også slappet av. Tatt badstu, sett film. Fikk til og med mat på sengen:) vi kjørte også litt traktor og brøytet litt:) Og nå sitter eg på flyet og er klar for Kristiansand igjen. På fredag igjen kommer Espen hjem på juleferie, da blir det masse kjærestetid!
Alt i alt, har dette vært en kjempefin helg:) Håper dere der ute også har hatt det!

Gardermoen

Da var eg komt opp til Gardermoen militære flystasjon igjen. Kom meg opp og ut døra og rakk flyet med god margin. Snille svigermor kjørte meg til flyplassen! Vi har handlet litt mat og godteri, og nå står Espen og skrur på bilen, mens eg ser på:p gleder meg masse til julebord imorgen! Så det er vel hovedsakelig det som står i tankene mine nå. Ellers må alle ha en god helg!