Sånn er det bare

Spesielt de siste to ukene her på sørlandet så har alt gått i ett. Avtaler her og avtaler der, og det er helt fint det. Det er bare det at, jeg har ikke tid til alle. Jeg føler jeg bare må få sagt det da jeg ikke får vært med alle før jeg drar. Og slik har det vært når jeg var på ferie hjemme på vestlandet tidligere også. 

Det ser ikke alltid så mye ut ved første øyekast når man skal flytte. Men det er så himla mye småplukk. Feks alt av papirer, regninger osv har vi samlet i en mappe, så vi må gjennomgå alt det nå når vi skiller lag. Det blir bytte av lege, tannlege og adresse x antall steder. Oppi alt har jeg startet forberedelser til Costa Rica reisen her, med vaksiner og slike ting. 

Men takker ikke nei til litt utfordringer, og er glad for at jeg har en full timeplan enn en tom en og så mange fine venner som vil henge mest mulig før jeg drar! Dere alle er så skjønne! 

Akkurat nå har jeg endelig satt ræva ned og skal spise tomatsuppe med makaroni og egg! Lenge siden sist det. Har hatt full pakkerunde og walk in closet´et er nesten alt pakket ned. Før det blir kino med noen venninner senere i kveld! Gjett hvilken film vi skal se da! Den er basert på en veldig god bok! 

Så må dere alle ha en fantastisk dag videre : )

 

Sushi, sprøyter og tur

I går var det jobb på meg. Og siden jeg ikke får sett en av mine kjære kollegaer som jeg har pleid å ha sushidate med på veldig lenge!
Så da kom hun så vi kunne ha en siste sushidate sammen før jeg flytter!

Ellers har det vært en veldig flott dag i dag! Våknet opp til solskinn og fuglesang. (vel, våknet egentlig av Espen som startet MCen. Fin lyd det)
Ikke noe jobb i dag, så hadde all verdens tid. Helt til jeg dro avgårde for å farge vipper og bryn. Fint å friske seg opp og ta vare på seg selv i blant!
Etter det var det tid for flere vaksiner! Så nå kjenner jeg det gjør fortsatt vondt i begge armene etter en dobbel dose i venstre og enkel i høyre. Ventingen på vaksiner er nesten like ille som å faktisk ta dem!

Litt senere på dagen fikk jeg møtt igjen en god venninne. Er veldig lenge siden vi har sett hverandre. Jeg har blitt singel med nye livsplaner og hun gift med en baby på vei! Livet altså, det reser avgårde på full speed av og til!

Når jeg kom hjem igjen var det så nydelig vær ute at jeg måtte ut en tur. Og siden det ikke er så lenge til jeg flytter, så måtte jeg ha et lite farvel med en av mine favoritt rolige stille steder i skogen. Og det var veldig deilig med en liten frisk tur. Har begynt å bli altfor lenge mellom hver tur!

Nå er det bare å slappe av. For i morgen blir det pakking!

Talk later folkz:)

Kaos

Nå er det ikke lenge igjen før jeg skal flytte vestover. Og pakkingen er så vidt begynt med litt småting som vintertøy og dvd’er. Det må nesten bli sånn. Har blitt litt flere jobbdager på meg (heldigvis), men igjen, da er det ikke så mye tid til å pakke. Er jo fint å se venner før jeg drar avgårde også! Så nåværende situasjon er smålig kaos. I tillegg til at ene reima på bilen min falt av/røyk i går på vei hjem fra jobb. Kom et voldsomt babbel av noen lyder og så lyste batteriet rødt. Og der står jeg på E18 og hater litt. Heldigvis bor jeg med en veldig snill og omtenksom mann som lar meg låne bilen hans:)

Forresten, hvis det er noen på sørlandet som trenger to nye dvd hyller er det bare å komme å hente. Det blir nok litt forskjellige ting vi skal kvitte oss med nå fremover.

Så nå blir det litt mer nedpakking før jeg drar på jobb. I dag er det nattåpent med masse gode tilbud. Og siden det er overskyet blir det nok mye å gjøre!

Ønsk meg lykke til! Så må dere ha en videre god dag^.^

Ett år siden

I dag er det ett år siden kjære lille Pumba døde av kreft. De små søte er så utrolig lett å bli glad i og supertrist når de dør. Kommer aldri til å glemme denne lille wolverine karen ♥

 

Utdrikningslag

Det er det jeg ikke kunne fortelle dere nå sist. Da jeg ikke vet om kjære Ina titter innom her av og til, så kunne jeg ikke si at vi skulle holde utdrikningslag for henne.

Det ble lite søvn. 4 timer fikk jeg på øyet før det var opp av senga og en ny dag starta. Vi henta henne på lørdagsmorgen. Slappet av litt først før vi kjørte avgårde til aquarama, og gikk inn på badestedet. Vi svømte rundt, hadde det gøy. Ina fikk også badering og svømmegreier på armene av de på aquarama og de åpnet surfestedet så hun fikk surfe. (Og stengte det ned igjen etterpå.) Og Matilda og jeg fikk gratulere henne over høyttaler annlegget på hele badestedet! haha. 

Etter det ble det klesskift på kjære Ina, litt alkohol og en artig plakat! Og vi gikk opp og ned markensgate noen ganger. Hun tjente over 500kr! God timelønn det. Etter hvert møtte vi på utdrikningslaget til hennes kommende mann. De danset litt og hadde det artig før vi skilte lag igjen. Så dro vi hjem til deres hus og hadde grilling og god fest utover kvelden, begge utdrikningslagene sammen:) Var kjempeartig! Selv om jeg var sjåfør og edru hele veien så storkoste jeg meg!:)

Og på søndagen! OMG! Sykt rå mc tur vi hadde! Flott vær, tørre veier. Og hello 100 sone. Skal ikke si hvor fort vi kjørte, men kan si jeg tror ikke jeg har sittet på med noen i den hastigheten før verken i bil eller på sykkel! Adrenalinkick uten like! Elsker det, føler meg så levende da! 

Akkurat nå er jeg på vei til aquarama igjen! Spadag med jentene^.^ Trengs det også! Håper dere har hatt en knall helg og har en god uke i vente:) 

 

Helg

Nå er helgen ankommet for min del og det skal bli godt å ha litt å gjøre! I løpet av uka har jeg jobbet, men også slappet av med litt godt i glasset, tatt vare på meg selv med ansiktsmaske og bare slappet av!

 

Når jeg rensket buret til marsvina nå sist så var de oppi reiseburet mens jeg vasket. Begge to satt der og bare stirret meg i senk. Så ut som jeg gravde i sparebørsa deres og det var like før jeg kom til å finne en nedfravd gullerot. That look!

Og så snart buret var klart og de var nyinnflytta igjen så fant Timon skyttergrop stillinga. Han er så søt den lille bolla♥

Det skjer litt av hvert nå i helga! Gleder meg til å fortelle dere! Kan ikke gjøre det enda da det er hysjhysj! So stay tuned:)

God helg alle sammen! 

 

 

En update

Hele denne uka føler jeg at jeg har vært veldig stille her og det har for det meste gått i jobb hele uka. Greit å kunne tjene inn litt monitos! Så det er fint å få jobbe mest mulig nå før jeg flytter. På lørdag var jeg i midagsbesøk hos noen venner etter jobb, det var kjempekoselig og dro ikke derfra før 1 tiden! Gleder meg allerede til neste gang!

Og i går var jeg på besøk hos en kamerat. Vi preiket, spiste sushi og så på netflix og før vi visste ordet av det var klokka 3 på natta! Så var jeg hjemme 03.30, men likevel kom jeg meg ikke i seng før en time senere. Men det var utrolig flott på vei hjem. Midt på natta synger fuglene, sola står snart opp så det lysner i horisonten, det ligger en dis over vann langs veien. Så jeg stoppet langs E39 for ut å nyte det litt, det er sånne øyeblikk man husker. Eller at man angrer på at man ikke stoppet. Viktig å leve i nuet! 

Hva har du gjort i helga?

 

Wanderlusting

Inspirasjon trenger vi i blant. Og nå når sommeren er her, selvom det er godt og varmt her i Norge, så har jeg lyst ut å reise. Så her er litt reiseinspo! 

Har du noen reiseplaner i sommer? Eller et sted du har veldig lyst å reise til?

 


Bilder hentet fra we♥it
 

Helga som var

Tiden går så himla fort. Det føles som om det er 1-2 mnd siden vi entret året 2016 og at vinteren ble plutselig over. På en måte er det veldig fint også, for jeg gleder meg til å bli ferdig med flyttingen, gleder meg masse til fjellturer med huskyen Jeltsin. Jeg gleder meg til å være mer med venner og familie, og gleder meg til å dra til Costa Rica. Akkurat nå har jeg veldig mye jeg gleder meg til og ser frem til, så det føles på samme tid at vi står litt stille når det ikke er så mye jeg kan gjøre nå annet enn å jobbe. Kanskje pakke ned litt ting. Aner ikke hvor jeg skal begynne med pakkingen!

Men uansett! I helga som var så fikk vi nytt litt av godværet her på sørlandet! Man må jo nesten det når man har mulighet til det. Så på lørdagen så var vi å grilla hos en kamerat og plaska litt i bassenget. Før vi gikk inn når knotten og myggen kom. Så da ble det filmtid og vi hadde litt godt i glasset. Det trengs av og til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Men søndagen derimot! Jizez så lenge jeg kommer til å leve på den følelsen! Da hadde vi langtur på motorsykkel. Vi var 5 motorsykler og 7 personer. Espen og jeg kjørte hjemmefra rundt halv 11 og vi kjørte oppover i landet. Kristiansand – Nodeland – Finsland – Bjelland – Et eller annet sted i Audnedal – Hadde ispause på Evje – Nedover igjennom Røyknes – Iveland – Vennesla og til Kristiansand igjen. Når vi var fremme hos foreldrene til Espen igjen var klokka rundt 16. Det kjentes ut som jeg hadde tresmak i ræva etter å sitte så lenge på mc, men likevel var jeg klar for en ny tur en halvtime senere. Får aldri nok av mc. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sånn er det bare av og til

I dag har vært en av de dagene. Lite søvn og har egentlig ikke hatt lyst til å gjøre noenting. Selv om det er knallfint vær ute. Menmen, man har slike dager også, man kan ikke alltid være på topp. Har likevel vært litt på verandaen og nytt sola litt, og fikk endelig tatt i bruk det nye skjørtet mitt:) 
Men det blir snart grillings hos noen venner og kanskje noen glass vin til maten! Gleder meg til det!

 

Hva er dine helgeplaner? 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA