Besøk langveisfra

I nesten to uker har jeg og Espen hatt besøk av mamma, Helen (min søster), Marius (forloveden til min søster) og Luna (niesen min/lillejenta til Marius og Helen). Vi har styrt på med litt av hvert, så har ikke vært noe oppdateringer her da. Godt med familiebesøk og få vært litt sosial her ute ved havet. Spess når jeg sitter her lonely og marsvina blir min sosiale konktakt. Håper alle dere der ute har hatt good times og nytt livet det dere kan. Peace!


Photo//priv

Update i kaoset

I dag (lørdag) kl 15.00 skulle ylvis komme og avduke de nye rekordene i rekordparken i Farsund. Det er da en kjelke som er 7 m og en kompe/raspeball som er 600 kg.
Men midt under hele greien, med Magnus Devold og kjempekompen, så begynte det å hølje ned, lyne og tordne. Så kliss blaut, kravla folk tilbake til bilene sine. For det var kaos for å i det hele tatt komme seg ut i bilkøen. Så det var godt å komme seg hjem å få byttet til tørre klær. Nå er det total slapp av lørdagschilling med hawaii 5-0 på tven. Håper alle dere der ute har good times.

Good times

Det er ikke så ofte jeg er sosial i typen snakke med folk face2face. Ikke når jeg plutselig bor så langt unna alle jeg kjenner og har blitt kjent med. Men i kveld har vi vært på vors og nå byen. De fleste kollegaer av Espen.  Så koser meg mye. Håper alle dere får en fantastisk helg!