Skitur

Espen kom hjem torsdag istedet for fredag. Vi har slappet av. Og på lørdag gikk vi på ski. Det var skikkelig godt å komme seg ut! Selv om det var veldig varmt å gå på ski i varmedress!
Håper alle har hatt en bra helg:)

Snow’y

Er det en ting eg kan si sikkert, så er det at vi har fått snø nå. I dag så måtte eg bruke kroppsvekta for å åpne døra ut. Inngangsdøra våres er så fint plassert med at det er en lite krok, og snøen blåser inn og oppetter sen kroken. Så når eg fikk opp døra i dag, så falt det snø NED på meg.
Da var det bare å sette i gang å spa før jobb, så eg vet at eg kan komme meg hjem og inn igjen også.
På gåveien til busstoppet var det faktisk mange hyggelige folk ute også. Eller, det var en. Han andre var for opptatt med å ikke få snøfnugg opp i nesa.
Håper alle dere der ute ellers har hatt en fantastisk dag!

Long days

Kort sagt. Klokka tikker seg nærmere ett på natta. Eg har jobbet en del, og vasket en del i leiligheten. (Siden eg har støv på hjernen.) Har hatt besøk av katten, og laget middag til meg selv, mens katten måtte se på selvsagt. Her deler vi ikke noe. Eg har sett på pretty little liars, noe som alle som følger med på vet er super spennende og bra serie! Og imorgen blir første dag å sove ut på. Noe som betyr at vekkerklokken står på 09.00.
Natta alle sammen!

Ps: et bilde som får meg til å le hver eneste gang eg ser det! Det er en husky (hunderase).

Colour your face

Nå har eg vært og jukset litt igjen. Vært hos fantastiske Aud’s hudpleie i Kristiansand by! Det ligger i markensgate og har så utrolig snille og flinke ansatte. Det har offisielt blitt mitt nye stamsted når det gjelder å farge og fikse:) Nå farget og formet eg brynene og farget vippene.

Før:

Etter:

Dette er ikke sponset.