It´s over

Nå er det tre uker siden. Og de fleste som kjenner meg vet om det. Espen og eg var sammen i tre år, forlovet i et. Det var Espen sitt ønske, men vi ble enige. Vi bor fortsatt sammen, og er gode venner. Selvsagt er det litt rart, men vi er fortsatt glade i hverandre. Selv om det føles litt rart. Og så endelig ha kommet seg til ro, med jobb og venner. For før eg vet ordet av det er eg i Bergen igjen. Det er fint det også. 

Plutselig kan eg oppfylle mange av mine drømmer. Spesielt reise. Oppleve, ta bilder, skrive. Føle friheten. Det er utrolig viktig med positiv tenking, for vi er alle vår egen lykkesmed 🙂

Så nå blir eg boende her på sørlandet frem til sommeren. Etter det er det hallo verden! Og kose meg i bryllup og gjøre akkurat det eg vil!

#StayPositive

Er du singel? 

8NO-L-hEMh

Så nå gleder eg meg bare til å gå min egen vei! 

-Bilde hentet fra min instagram @tonjejuvik

I vest

Eg kom i grunn aldri så lang at eg fikk vist dere hvor fint det var på vestlandet over nyttår. Vi hadde en julaften del 2 med familien min. Eg fikk møtt igjen søteste tantebarnet mitt Luna. Og gått masse fine turer i nærområdet, veldig mange av de med Jeltsin, huskyen til mine foreldre. Så her har dere en liten fremvisning på hvor vakkert det er der!

Bare elsker fjellene! Alle disse bildene er uredigerte.
For flere bilder er eg også på instagram @tonjejuvik