Mobilblogg: Flyttelasset fra IKEA

Nå er vi endelig i hus igjen, etter storhandling på Ikea. Vi fikk ikke med oss alt etter planen, men hadde likevel et sinnsykt lass med oss. Nå har vi fått stua det i hus og er slitne, så nå blir det rett i seng!

Håper dere har hatt en fin helg!

Travel

Nå er vi i Kristiansand en tur, når man flytter så drar de fleste en tur på IKEA, og det samme gjør vi nå. Så da blir det en fin storhandling etter planen! 

Ellers så gikk Espen og jeg en tur her om dagen når det var solnedgang, så tok med kameraet da, og her er resultatet.


Bilder av meg tatt av Espen

Har du noen planer i helgen? : )

 

The beauty outside

Nå har jeg akkurat vært ute å vandret nede ved båtene og havet. Nesten helt vindstille, hvor et og annet vindkast blåser håret hvileløst foran ansiktet mitt. Solen skinner og folk er ute og nyter det. Jeg møtte noen tyskere, de hadde fanget mye kilofisk og måtte være to for å bære en full stamp. Så avslappende det er å bare puste ut, nyte livet. Det å se rundt seg, og faktisk se det. 

I dag glemmer de fleste av oss å ta et pust i bakken, senke skuldrene som ofte er så anspent og spent at vi tror det er sånn det er, at det er slik de skal være. Vi glemmer å være til. Vi glemmer å se. Vi glemmer å være her akkurat

Vi står opp, drar på jobb, stresser som oftest med å få tiden til å gå opp med planen av hva en må gjennomføre. Stresser seg igjennom en arbeidsdag, eller er misfornøyd med noe. Det er det en tenker der og da. Selv om det er det vi glemmer i fremtiden. Det er da en tenker de gode tankene, i ettertid. Stresser med å hente barna i barnehagen og lage middag. 

Vi drikker, snuser, røyker. Vi heller nedpå med koffein for å holde oss våken lenger, selv om øyelokkene henger slapt over og prøver å fortelle at du har sovet dårlig i det siste. Vi legger oss alt for sent, og tenker at det blir et helvete å stå opp i morgen tidlig. Og at du burde ha lagt deg tidligere. Men det skjer ikke

Legg merke til de små detaljene. De små hverdagsgledene. Øyeblikkene. Det som gjør deg glad. Vit hva som gjør at det bruser på innsiden av brystet ditt. At hjertet pumper litt raskere. Det er viktig å beholde de øyeblikkene, selv om det kan virke ubetydelig akkurat der og da, i akkurat det øyeblikket. 

Frisk luft. Utsikt over naturen, fjell, hav, store enger. Blomster. Sommerfulger. Fugler som leker, synger og hviler på vinden. Bølger. Smil. Iveren etter godbit fra kjæledyrene. Når han sier han elsker meg. Hver gang han smiler til meg. Solnedgang. Lese. Ta ut strikken i håret og kjenne det blåse med vinden. Det er noen ting som jeg finner glede i. 

Hvilke øyeblikk husker du?



Fit&Smart

Tidligere nevnte jeg at jeg har bestilt i fra gymgrossisten. Jeg har aldri prøvd noe av dette før nå. Og det er for tidlig til at jeg kan si om noe funker eller ikke. (Bortsett fra drikkeflasken, den er helt knall!) Ellers tenkte jeg kunne vise hva jeg fikk med i pakken. 

15 femmesnack og 1 goodlife mint temptation. Jeg bestilte proteinpulveret i sjokoladesmak og vaniljesmak. Hittil har jeg kun drukket på den med sjokoladesmak. (supergodt med melk!) Egentlig så er jeg ikke så nøye med hva jeg spiser akkurat nå i starten av hele prosessen. Men femmesnack kommer godt med når jeg vil ha noe godt å knaske på om kvelden. Da tar jeg en slik i stedet for godteri. 

Fit&Smart vitamin kommer godt med for alle kvinner. Det inneholder alt mulig av vitaminer, så mye bra med den. ZMA Hardcore inneholder hovedsakelig zink, magnesium og vitamin B6. Man tar da to kapsler to timer før du skal legge, så skal det hjelpe deg å sove, og slik at du restituerer bedre over natten. 

Og shakeren/drikkeflaska er veldig praktisk bygget. Den består av flere deler. Helt i bunnen er det målebeger til pulver, så er det den delen hvor du kan faktisk legge piller oppi eller andre ting om du måtte ønske det. Man kan ta ut skilleveggene. Disse kan du skru fast i flasken og ha med deg overalt. På selve flasken er det også laget et hull så du kan henge skapnøkler på eller hva du måtte ønske. Oppi flasken er det også et nett, det er for å lettere unngå at pulveret klumper når du rister og blander det. I motsetning til andre flasker, så kan du enkelt hekte av/på nettet til lokket så lettere å vaske og mister ingenting heller. 

 

Har du prøvd noe proteinpulver før? Eller noen produkter du er veldig fornøyd med innen trening/kosthold?

 

IKKE Sponset.

Mannekjøtt #6 – Katheryn Winnick

Vel, denne gangen ble det damekjøtt etter lesertips fra Sol (link til hennes blogg). Jeg tenkte at det kommer ut nytt mannekjøtt/damekjøtt hver tirsdag. Og om det er noen som kommer med tips som har blogg og da, så linker jeg videre til dere. 

I dag ble det Katheryn Winnick.


Kilde// google

Bowling

 

Inspirasjons mandag

Weekend

I går hadde vi en god dag med trening og kino på kvelden med noen kollegaer av Espen. Vi så Expendables 3, og den var knall! Selv om det ikke er den beste av de 3 filmene, så var den god : )

Nå slapper vi av med godteri mens vi ser på serien Kyle XY, blitt nesten avhengig. Begynte på serien på tirsdag, og er på sesong tre episode ti nå… Det tilsier lite fritid ellers. (selv om jeg får gjort mye annet også) Ellers får vi kanskje besøk av noe venner fra Kristiansand i morgen, så får definitivt litt å rydde først. 


Kilde//google

 

Har du gjort noe artig i helgen eller har noen planer?


Mango og banan