Date

På mandag var Espen og eg ute på date og spiste på Lotus i Kristiansand by. Superfint. Vi ble mett, eg ga han et fint smykke (som han faktisk går med:D) før vi dro hjem og slokna.

Feiring

Søndag var vi ute og spiste på lille Istanbul i Kristiansand by:) Feiret svigerfar sin dag, der han hadde bursdag på onsdag som var. Og for å si det mildt så var det sykt god mat der og veldig god service. Fint sted i utgangspunktet og sentralt:) Eg koste meg veldig og kan anbefale det videre. Etterpå dro vi hjem til de, der det var kaffe og kaker + mer. (Og kreket) Håper alle hadde en bra helg:)

Lørdag

Når eg gikk til jobb på morgenen så eg plutselig blå himmel og litt sol igjen. Fuglekvitter og litt varme. Ble helt sikker på at nå kommer våren, men med en gang eg skulle hjem fra jobb høljet regnet ned, og ble klissvåt etter å ha gått 300m. Heldigvis hentet Espen meg på busstoppet:) Og så kom hjem til ferdig middag – pepperbiff og fløtegratinerte poteter med salat, nam! Må dere der ute ha en god helg:)

Og så handlet vi inn is for lang tid fremover. Det blir helgekosen her:)

Sushi

I går så var det jobb fra 11-19. Vi holder på å bygge om Europris nå, og allerede nå, tre dager etter vi stengte er det store forandringer. Etter jobb hentet Espen meg, vi og hans storesøster og mannen hennes gikk ut og spiste etter jobb. Det er 100kr tilbud på mange restauranter i byen nå. Vi endte opp med Food Asylum, en sushirestaurant. Noe som var sykt godt etter så lang tid!
Etter det gikk vi innom HT sushi og sammenlignet sushien. Det er jo egentlig “stamstedet” til Espen og meg når det gjelder sushi 🙂
Akkurat nå nærmer klokken seg 7, sitter på bussen på vei til jobb. I dag var det opp og hopp av sengen halv 6, så er passe trøtt siden eg ikke fikk somlet meg til å sove før halv 1 i natt. Håper likevel alle får en fin torsdag, er snart helg folkens:)