Stay positive people

Det skjer ikke allverdens her ute. Vi har fått ny leilighet, så det blir flytting slutten av februar/1 mars. Så det er hovedsakelig hverdagsting vi finner på. Vi får nye drømmer, ting vi vil gjøre, og røft planlegge fremtiden. Det er fint. Det er viktig å ha drømmer:) Så nå er det kaffe og Ink Master på tv og slappe av med beste samboer 🙂 Måtte alle dere der ute ha en god helg!

Vi tok en fin spasertur ut til lista fyr.

2601

Fint å ta seg en luftetur i dag. Må lufte vetet av og til. Og sånn ellers, hvis noen har tips til hva man kan finne på når man begynner å gå tom for ting å gjøre (utenom film, lese og gå tur eller vaske hus), så er tips veldig velkomne.

Stormen

10 Januar var det storm her. Og jeg var ute og tok noen bilder i dette uværet. Senere fikk jeg vite at det blåste 45,7 m/s og at det var 12 m høye bølger på havet. Det er første gang jeg har opplevd så sterk vind og naturkrefter så tett på kroppen på det feltet. Men det var magisk og en øyeåpner for hva naturen kan være i stand til. Jeg sa også tidligere at jeg skulle vise dere bilder fra stormen, men jeg føler at bildene ikke viser helt hvordan det egentlig var. Og de er tatt med speilreflekskamera mitt, så at de er så “uklare” kommer av alt regnet, vinden som gjorde at jeg ikke kunne stå i ro og resten av omgivelsene. Enjoy.

 

Forandring fryder

Nå har det komt litt snø her på Sørlandet også.  Heldigvis ikke så mye da. Ellers så skal vi flytte igjen,  så nå har vi bestemt oss for å flytte til Søgne. Det er rett utenfor Kristiansand for de som ikke vet det 🙂 I dag var vi på visning på en veldig fin leilighet, så håper vi får den. Ellers blir det ny runde med jobbsøking for min del vertfall nå. Vi flytter i slutten av februar/1 mars,  uansett, så det blir mye å gjøre. Håper dere er å nyter finværet ute nå!

Bildene ble tatt rett før snøen kom.

Storm

Jeg må bare få dette av hjertet. Jeg har væt ute nå, i stormen helt ute ytterst ved havgapet. Først måtte jeg ut for mer melk. Men så kom de sterke vindkastene, som surret så hardt i mot at de lekte med beina mine og bestemte litt hvor jeg skulle sette de ned. Så jeg bestemte meg for å dra ut å utforske mer.

Når du går i mot, med sterk vind i ansiktet, ubeskrivelig. Kaster opp små dråper og regn så hardt i ansiktet at det føles som steinkuler som smelter inn i huden din. Så rå naturkrefter når du står sidelengs for å kunne hele tatt stå oppreist og få med seg de mange meter bølgene som braker. Så majestetisk og store bølger. Du trenger ikke å snakke, for ingen kan høre deg i suset fra vinden og bølgebraket på havet. Det er nesten magisk. Adrenalinet kicker litt inn, da du faktisk ikke har helt kontroll på din egen kropp som følger med der vindretningen går. Det var mange som samlet seg der, store og små. Var en del barn som falt med vinden. 

 

Alt er så hjerterått. Naturen gir og naturen tar. Akkurat nå sitter jeg endelig trygt inne i stuen. Det blåser så kraftig at lyset har gått alle steder i huset bortsett fra gangen, og det er så vidt det lyser. Mobilen er tom for strøm, og det eneste jeg har er wifi, så lenge den holder. En kan aldri bli nok forbauset over naturen, hvor hjerterått det kan være.

0
0
1
11
66
tonjejuvik
1
1
76
14.0

Normal
0

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Jeg har tatt noen bilder, men jeg får vise dere senere. Prøver å spare mest mulig strøm på dataen så jeg vertfall kan få ladet mobilen på den måten 🙂 Ha en god helg alle sammen!

PS: Skrev dette og idet jeg skulle poste det forsvant internett også.. Håper dere har hatt en bra helg 🙂