New Zealand

Long time no see.

Mye har skjedd siden sist. Kom aldri så langt med Polen bilder etter at dataen kræsjet, og når jeg endelig hadde en ny data klar, så gikk det rett fra bhg tilvenning på lillemann til full kjør på første semester på mastergraden. Men nå er semesteret bestått, og med overraskende god karakter (pluss bestått på det som ikke har karakter), så nå er det “siste forberedelser” som har havnet litt bakpå etter julefeiring, bhg fri og ihvertfall nå som han har sluttet i bhg før vi reiser til New Zealand på mandag (9 januar).

For å klargjøre, så har jeg begynt på en mastergrad i sosialantropologi ved Universitetet i Bergen, og gjennom det skal jeg gjennomføre eget feltarbeid, hvor jeg lager mitt eget prosjekt som skal resultere i masteroppgaven. Da er det ett semester med innkjøring kan man vel kalle det, å lære seg å bli en forsker/researcher og hva det innbærer (kort fortalt). Dette etterfulgt av ett semester med feltarbeid (hvor jeg tar med meg Leon til New Zealand fra januar til juni), så kommer to semestre med skriving av selve masteroppgaven som baserer seg på data samlet inn under eget feltarbeid og knytte det opp til eksisterende litteratur til mine egne forskningsspørsmål.

Det har vært en innholdsrik dag. Småen hadde tannlegetime, så begynte jeg å pakke for begge oss. Vi var ute en tur i finværet. Etter middag laget vi brownies i langpanne og double chocolate cookies som vi tar med til middagsbesøk hos mine foreldre imorgen. Da skal vi først besøke gamle bhg til lillemann så han får si hei og hade til sine venner der før vi har en mini familiemiddag hos mine foreldre.

Håper alle har hatt en fin jul og nyttårsfeiring og er klare til ett nytt år med blanke ark.

Jeg gleder meg ihvertfall til det eventyret som venter (og hardt arbeid med å sjonglere morsrolle og forskerrolle)!

Vi sees!