Latskap lever ikke lenge

Noen sier latskap lenge leve. Det syns ikke eg er helt riktig. Det er viktig å være litt lat av og til. Så om du vil ligge på sofaen istedet for å gjøre alt annet du kanskje burde,  så syns eg du heller skal ta sofaen en stund. Det fins selvsagt grenser, og man kan ikke bli der for alltid. Men dere skjønner  nok poenget mitt.
Latskapen min har sneket litt inn akkurat nå. Eg har vært på jobb, vasket og ryddet det som har vært nødvendig I leiligheten og gjort det viktigste. Treningen har dabbet litt av og sofaen har lokket og serien Løgner har blitt satt på. Eg har nytt livet. På en litt annerledes måte, og fått kost enda mer med Timon. Han er litt inni sorg prosessen etter at Pumba døde på søndag. Så vi prøver så godt vi kan for at han ikke skal bli deprimert.

Ellers så var vi på sørlandssenteret I dag. Det var handelens dag I dag her på sørlandet, så da er det masse knall tilbud! Kanskje eg kan vise I et senere innlegg hva vi shoppet om det er noe dere vil se (?).
Ellers må dere alle nyte livet videre på deres måte 😊

Rip

Rest in peace kjære Pumba som i dag ble tatt av kreften. (Eller, egentlig av dyrelegen, for vi kunne ikke la han ha det vondt!) Han var et fantastisk kjæledyr som både min samboer og eg ble superglad i. Vi var heldige å få ha han i 2 år i vårt hjem, og han ble litt over 5 år gammel. Gamle gubben med wolverine skjegget sitt. Håper du får det fint i himmelen med masse paprika, gullerøtter og litt brokkoli<3

 

 

Middag på egon

I dag ble vi invitert ut på middag av brudeparet som gifter seg I morgen (senere I dag). Vi var en koselig liten gjeng og spiste god mat og hadde det superkoselig!

Utdrikningslag og fiske!

På lørdagen var det full sving med utdrikningslag for kjære Elisabeth spm gifter seg på lørdag! Hvor vi startet dagen med frokost sammen,  spilte lasertag, hadde rebus I byen, dro på spa og avsluttet dagen med en nydelig middag på slakter Sørensen!

Søndag ble det ut å fiske I ferskvann med min bedre halvdel! Vi prøvde Tronstadvannet først uten hell, da det blåste for mye for fluefiske for Espen sin del, og den lette sluken min blåste sidelengs før den landet i vannet. Vi dro videre til Mevann,  hvor Espen fikk en liten ørret og eg fikk to små abbor. Første gang eg har fått abbor I mitt liv! Men det var både artig og smakte veldig godt etterpå!

Turer

Både I går og I dag har det blitt litt turer, ikke supermye I skog og mark, men har vertfall komt oss ut 🙂 I går ble det en kjapp tur til Kjellandsvannet og I dag gikk eg til matbutikken først alene, så en gang til med Espen nå 🙂 Håper alle er klar for helg og nyte livet litt!

Man må jo ut og nyte dette fine været!

Majvor dredd

Her er litt outfit bilder fra både kollegaen min May og meg 🙂 


Sifka dress, spring coral fra Mapp(499.95) Shane denim jacket fra Marc Lauge (799,95) 


Majvor dread soft blue fra Mapp (499,95) Annabell w/pocket cardigan fra Marc Lauge (299,95)

 

Ellers har vi fått inn masse fine nye smykker fra Windfeld, og vi har klokker på 50%!


Langt smykke fra Windfeld (299,95) Nicole striped fra Marc Lauge (199,95)

 

 

 


#Mote #Mappstore #MarcLauge #Mapp #fashion #summerinspo #ilovefashion 

Fisketuren i går

I går ble vi 5 stk som tok med oss stanga for å fange litt fisk, og prøvde lykken i sjøen. Først var vi et sted langs Langenesveien. Siden vi fikk så sykt mye fisk der sist, så håpte vi det samme nå også. Men der var det helt dødt bortsett fra tang, maneter og bunnskrap. Så da reiste vi videre for å prøve lykken på Kroodden. Og der ble det tatt 3 lyr til sammen, 2 av de relativt små. Men det var knallfint vær, så hvordan kan man ikke nyte øyeblikket da? Det er hvertfall det viktigste for min del! 

ph//priv

 


#Fiske #fisktur #venner #friluftsliv #FÅ15 #utno #enjoylife #vestagder #søgne #kristiansand #Norge 

Kashmir til en billigere penge!

På mappstore har vi også fine kashmir gensere og cardiganer fra luxury by moondust på 30%! (Ordinære priser er 1499,95 og 1999,95) Utrolig deilige på! Vi har de i navy blått, lyse blå, sort, grå og rød.

Har du prøvd kashmir før?

Bukser fra Marc Lauge.

 

 

 

 


#mote #mappstore #kashmir #cashmere #fashion #klær #marclauge #luxurybymoondust 

Villmarksjenta

Nå har eg lest Villmarksjenta av Maria Grøntjernet. I all hovedsak så syns eg villmarksbøker og friluftsliv er spennende og artig. Men har sikkert mye med at eg liker det selv også, men aldri har lagt ut på lengre turer selv. Maria er 16 år da hun legger ut på sin lengste tur i sitt liv med malamuten Vega. 50 dager har hun på å gå fra svenskegrensen til Vestkapp i Norge. Altså, Norge på tvers. 

Boken inneholder bilder fra turen og tips og råd fra hva hun hadde med i sekken selv, men også hva en bør ha med seg på andre turer. (Alt fra dagtur i skog og mark, til lengre ekspedisjonsturer.) Selv om eg merker hun er ung, og hele skrivemåten er annerledes enn hva eg ellers leser, så er det likevel velskrevet. Så mye lykke, smerter, lengsler, utholdenhet, følelsen av mestring og å overvinne sine egne redsler. Så vil si boken også er en stor inspirasjon for alle som ønsker å komme seg mer ut. 

Jeg gir denne boken terningkast 5-. Det er en bra gjennomført bok, men den gir ikke helt på topp følelsen. Det er lett å drømme seg bort med å bare se på bildene i boken. Og eg vipper mellom 4 og 5, så blir det 5-. Hun er kåret til årets villmarking 2013. Og det står stor respekt i å utfordre seg selv i det en er mest redd for. I dette tilfellet mørket hovedsakelig. Liker veldig godt hvor ærlig hun er, og så modig til å legge ut på denne reisen. Der hun er mye alene og må stå på egne bein. 

Et helt halvt år

Nå har jeg lest Et helt halvt år av Jojo Moyes. Og for å være helt ærlig har denne boken virkelig tatt meg med storm. Bokens hovedpersoner er Lou Clark og Will Traynor. Lou har aldri reist noe sted enn der hun vokste opp, og har jobbet der hele sitt liv. Familien hennes sliter med penger og de trenger virkelig en jobb. Og så er det Will, eventyrlysten ung mann som har vokst opp med rike foreldre, hatt en god jobb selv, og mister livslysten etter en motorsykkelulykke. Så fører skjebnen til at disse to møtes og de lager sin egen historie.

Denne boken er så godt skrevet at frekkheten og humoren får deg til å sitte å flire for deg selv. Under triste omstendigheter sitter du med tåre i øyekroken. Alt er så godt skrevet at det føles som en står der med de. Man føler alt. Og føler med de.

Jeg gir boken terningkast 6. Boken er lettlest og vanskelig å legge fra seg når du først har begynt. Kan virkelig anbefales! Den er så godt formulert og gripende på så mange måter at denne skulle alle bokelskere hatt i bokhylla si!