Hva ser du på?

Det er som er med blogg er at en kun ser øyeblikkene det skjer noe. Ellers er det bare kjedelige superhverdagslige innlegg om hvor mange ganger en har vært på do i løpet av dagen. Og fra min sin side er ikke livet rosa og perfekt, noe som eg syns er bra. Jeg jobber, vasker klær og leilighet. Koser med marsvin og sjekker opp nytt interiør eg vil ha i hjemmet, men som eg ikke har råd til å spandere på.

Eg går turer og fisker når eg har tid. Tar masse bilder og ser på de selv og lengter litt tilbake når det er en stund siden sist. Eg begynner ærlig talt å drømme om fjellet og fiske når det er lenge siden sist.

Nå hadde eg egentlig tenkt å skrive mer om serier enn noe annet. Tro det eller ei, den late ræva mi har sett hinsides mye serier. Spesielt i det siste. Og for øyeblikket ser eg på ca 9 serier, ja du hørte – leste riktig NI serier på en gang.

I dagens samfunn kommer det til stadig ut noe nytt av både filmer og serier, og veldig mange i min generasjon +  –   ser på tv og netflix.

Så da spør eg deg – hva ser du på? Eventuelt hva serier kan du anbefale meg?

Bilder hentet fra google.

Blue poncho

Dagens outfit er en blå poncho fra windfeld, new tonja pant fra mapp og sort singlet fra freequent.
Elsker at det kommer så masse nye varer. Høsten kommer sakte men sikkert nå, og eg venter nesten bare på at bladene skal bli gule og falle ned som konfetti!

Nora cardigan. Tjukk og god! Er i sort/offwhite/grå og blå/sort/grå.

Noe du kunne tenke deg å ha til høsten?:)

Red&Gold

 

I dag har det vært en kort dag på jobb. Det som derimot er mer å jobbe med er å finne ny mobil. Den eg har nå klikker I hytt og pine, så har vertfall begynt å kikke etter en ny en. Så ble det en matbit på Egon før nesen vendte hjemover og slapper nå av med supernatural på netflix. Håper alle hadde en god helg og så god start på mandagen som mulig.

Hvilken mobil er du fornøyd med? Noen du kan anbefale? 🙂

Latest update

Nå er det en liten oppdatering I designet på bloggen. Så når det er unnagjort og ferdig, så kommer det ut flere bilder fra konserten eg var med på. Håper alle har hatt så langt en god helg.

New in – Mappstore

Nå er høsten på vei, og da betyr det masse nye klær i butikken! Vi har allerede fått mye inn, og vi venter enda mer varer. Så vi har tatt noen bilder. Enjoy.

Takk til kollegaen min May som stod modell. Og dette er ikke sponset innlegg på noen måter.

 

Telttur på gutta

Vanligvis er gutta I stua, kanskje badet på en tur, men I går var begge to med på telttur på soverommet vårt I koseteltet til Baktus. Så der lå begge to inni som bestevenner. Kanskje Timon nyter det hakket med enn Baktus 😛

Linnåsen turen

.

Linnåsen er 234 moh. En knall fin topp med masse utsikt. Varden står midt på grensen mellom Songdalen kommune og Søgne kommune. Det er også en av toppene til “På topp” listen, hvor du finner en kode som du kan føre ned og etter 15 topper/koder er du kvalifisert til en premie. Det er midt-agder friluftsråd som har arrangert dette.

Turen eg tok var på 2,2 km. Den som går fra Repstad til Linnåsen. Det er også en egen dag som heter Linnåsdagen som alltid er første søndagen november arrangert av Søgne skiklubb som er veldig populær.

Noe informasjon er hentet fra ut.no
Og her er litt bildedryss fra turen min:)

Bildedryss fra Smørheia

Alene under åpen himmel

I natt har eg faktisk lagt ute alene på Smørheia. Det er første gang eg sover ute alene og under åpen himmel. Min største bekymring var selvsagt om eg kom til å fryse, for eg fryser så lett, og selv om det var litt kaldt til tider, så gikk det veldig greit 🙂
For I natt var det masse stjerneskudd, og det skal komme flere stjerneskudd I natt til torsdag (imorgen) også. Superfint å få med seg solnedgang,  så mange vakre stjerner og stjerneskudd og soloppgangen nå kl 6 😊I dag har eg jobbfri,  så får se hva dagen blir til etterhvert også! Ellers må dere ha en fortsatt fin uke!

Fin uke?

Heisann, håper alle har hatt en knall uke, og er nå midt inni en knall helg.  Har selv jobbet hele uka, så har ikke hatt tid til så mye annet ellers 🙂 Men det skal sies at det har komt masse spennende høstnyheter på jobb! Kanskje det kommer en smakebit senere til uka. På bildet er et av ukas outfit jeg hadde på jobb! Kos dere og vi snakkes!

Bukse – New Tonja fra Mapp.
Topp – fra Mapp.