Langhelg

Denne helgen har vært ekstra lang grunnet himmelspretten torsdagen og planleggingsdag på fredagen. Med dette har vi fått besøk, vært på besøk, hadde en liten svipptur på akvariet i Bergen og kost oss masse.

På akvariet i Bergen.
Kosa oss med svele til lunsj på Akvariet i Bergen.
Leon hjelper til å lage middag.

Innlevert bacheloroppgave!

Endelig har jeg, etter tre år på universitetet, levert inn bacheloroppgaven min! Nå er det bare muntlig eksamen igjen og så har jeg en bachelorgrad i sosialantropologi i boks! Det har vært noen innholdsrike, lærerike, travle tider, og etter at pandemien kom, veldig lite sosialt. I de travle dagene er det fint å slappe av til den graden man kan slappe av med en 3 åring. Så her er et lite bildedryss av hva vi har gjort og sett nylig.

 

Jeg har søkt meg inn på master (i sosialantropologi på Universitet i Bergen), og er spent på om jeg kommer inn der. I mellomtiden får jeg første sommerferie på ganske lenge, en skikkelig en, da jeg stort sett har i en eller annen grad har lest i ferier også. Vi har også noen spennende ferieplaner fremover, så jeg gleder meg masse til å vise dere, og ikke minst til å ta bilder igjen!

Vi sees snart!