Mad men

Det er allerede blitt onsdag. Som sagt så er det ikke så mye eg kan gjøre på et militært område, så får ikke så mye inspirasjon rundt meg. Ellers har eg komt godt i gang på serien mad men.
Hva gjør dere på denne uken?:)

Kjærleik

I går tok eg turen.  Trengte litt stueskifte så nå sitter eg på Gardermoen militære flystasjon. Det å “besøke typen på jobb” her, er ikke det letteste. Kan jo ikke gjøre stort mye her siden det er militært område. Menmen! Får gjort litt nyttig ellers. Redigere litt på filmer, bilder og lest. Har begynt på ny bok fra biblioteket, så plutselig fikk eg en frist på meg. Noen andre der ute som har noe spennende å fortelle? : ) En historie, opplevelse,  god eller dårlig nyhet?  

23:03

Endelig ferdig å pakke. Tror eg. Fikk rydda og vasket hele leiligheten etter Espen dro, for imorgen er det min tur å dra et sted. Skal opp tidlig tidlig. Så er litt spent på det siden eg sover skikkelig godt, ganske lenge til vanlig. Ønsk meg lykke til! God natt 😉

Sunday

Denne helgen har vært veldig fin her på sørlandet. Espen kom hjem fredag kveld. Og vi tok bussen sammen. Selvsagt regnet det. Eg er vant til det etter å ha bodd 20 år utenfor Bergen, men sørlendinger er litt for vant med sol. Vi kom oss helskinnet hjem og Espen laget taco til oss, så spiste vi mens vi så på grusomme meg 2. Ellers har vi vært med venner og handlet.
I dag så har vi vært på middag hos svigers, og spiste supergod fårikål. Nå er det bare å nyte kvelden videre!

Todays fun

I dag så kom siste dagen Solveig skulle være her i Kristiansand. Så vi tok en litt tidligere buss inn til byen, og kikket rundt og fant på sprell. En av tingene vi finner litt underholdene, det er å gå i en klesbutikk, og finne frem de klærne vi mener er “styggest”. Eller svært lite pen i våre øyne. Og så prøve de. Ellers så var vi å spiste middag på Lotus. Et veldig fint spisested, som også har billig og god mat, og god service! Etter hvert dro Solveig, og nå har kjære Espen komt hjem for helgen:-)

Recipe for love

Innflyttningsgave fra verdens beste og kuleste kusine. Kan kjøpes på søstrene grene.

Dyreparken

I dag har vi vært en tur i dyreparken i Kristiansand. Tredje gangen min på kort tid, men er like gøy hver gang. Høysesong, mellomsesong og lavsesong. Løve, tiger, struts og surikat. Afrika, asia, nordisk villmark. Dyrene er like flotte hver gang. Vi tok den dagen det ikke var regn, for nå på høsten regner det noen ganger like mye i Kristiansand som i Bergen. Etter vi hadde sett alt, så gikk vi til sørlandsparken. De hadde nyåpning i dag på mange nye butikker. Så det var spennende. Kom litt ekstra med hjem også.  

 

Quote

Today

I dag så har vi slappet helt av før vi dro på middagsbesøk hos svigers. Masse god mat som alltid!
Og så har eg fått meg ny bluse.

22.10.13

I dag har vi sovet ut etter i går. Slappet helt av, før vi dro inn til byen og kikket. Handlet litt. Alltid fint med litt nye ting iblant.
Ps: det er sånn vi lager spagetti.