Utroskap

Nå har jeg lest boken utroskap av Paulo Coelho. Dette er egentlig litt uvanlig utvalg for min del hvis en tenker på bokens tittel. Men når det gjelder forfatteren er jeg en ivrig leser. Han er utrolig god til å skrive, sette ord på ting, opplevelser og følelser generelt i bøkene sine. Så det er ikke uten grunn at han er en av mine favoritt forfattere. Dermed havnet denne boken også i min bokhylle.

Personlig så er jeg veldig i mot utroskap. Det er et tillitsbrudd. Enkelt og greit. Så veldig mange ganger underveis i boken tenkte jeg for meg selv “neei, ikke gjør det da.” ,”det er ikke utveien.” ,”hvorfor finne en annen mann når du har en.” “finn på noe annet med spenning da.”

Som the chicago tribune had skrevet på fremsiden av boken: “En fengslende fortelling om eksistensiell angst, ekteskapelig svik og seksuell synd.” Denne tilbakemeldingen synes jeg passer veldig godt til store deler av boken, men ikke til slutten. Helt ærlig så er det slutten til denne boken som gjør at jeg husker den som så positiv som jeg gjør. Misforstå meg rett, den er fantastisk skrevet og veldig lettlest, men det er den følelsen som han har klart å sette ord på på slutten. Den følelsen kan man ikke glemme hvis en først har opplevd den. (bare så det er sagt, det har ingenting med utroskap å gjøre.) Lykken, friheten og spenningen blandet med litt redsel. 

Alt i alt gir jeg boken terningkast 5. Selv om det er et tema jeg ikke liker personlig, så er det en velskrevet bok. Den er lettlest og inneholder inspirasjon. (Da henviser jeg til mannen hennes spesielt og sjamanen.) Og en kan kanskje få et litt annet synspunkt på enkelte ting etterpå. Når jeg lukket boken satt jeg med en god følelse, noe som er bra. Det er ikke alle bøker som kan gjøre det uansett histore. 

Så ble det jammen meg fisketur

Skal jo si at det ble litt mer på sparket enn det har vanligvis vært. Men var veldig godt å få tatt I bruk fiskestanga. Sist var jo hjemme hos mamma og pappa 4 juli. Så er en stund siden! Så da var det Espen, svigerfar og meg som var avgårde 🙂

Dagens outfit

Ny kjole fra freequent på jobb!

Den er I grå/sort, hvit/sort og blå/sort.

Vestlandstur

3-5 Juli tok Espen, Timon og eg en tur hjem for å overraske mamma og pappa. Det er ganske lenge mellom hver gang eg er hjemme etter at eg flyttet sørover. Og mamma og pappa har komt på overraskelsesbesøk til oss når vi bodde i Farsund, så var det fint å kunne gjengjelde det! Vi kjørte i den fine bilen min så det ble minimum 16 timer i bil på en helg. Vi kom frem på ettermiddagen, de ble overrasket! Iløpet av helgen fikk vi vært på fisketur, slappet av og se igjen masse familie♥ Så her er litt bildedryss fra helgen. Dette blir del 1, siden eg har tatt så mye bilder. Enjoy!



Ny samboer

Snakker ikke om meg selv da,  men lille marsvinet vårt Timon har herved fått ny samboer, Baktus. Eller kallenavnene deres som har blitt Bolla og Kaktus 😛

Vina sweatshirt pants

Må bare si det. Kjøpte den nye buksen fra Marc Lauge, og den er sykt god! Den består 50/50 av polyester og viscose. Har noen joggebukser fra før, men dette er herved min nye favoritt ♡

 

Ny venn til bolla vår

I dag hentet vi et nytt marsvin som også var alene. Så nå får Timon en ny venn etter at Pumba døde. Timon har begynt å sture og vise litt dårlige tegn I det siste. Så da var det hurtig å finne ny venn asap. Vil jo ikke at han skal være deprimert lille bolla vår. Så nå er det nyeste medlemmet I packen her Baktus. Baktus mistet sin Karius på samme måte som Timon mistet sin Pumba. Så håper de to finner sammen nå. Det var vertfall masse lyder og prating og koselyder når de så hverandre! Ellers må dere alle ha en god kveld/natt videre!

På luftetur

Luftetur og luftetur. Vi sitter på terassen og nyter varmen og sola. Akkurat spist opp grillmaten og har nå Timon på fanget. Han nyter livet I skyggen, hvor det er 25 grader. Alt er jo mer luftig enn de stillestående 31 gradene I stua.