Dagstur til Jæren

Espen har da familie på Jæren. Så på søndag tok vi da en dagstur dit for å hilse på. En dag er bedre enn ingen. Det ble ikke så fryktelig mange bilder jeg fikk tatt der, men noen ble det på veien. Akkurat nå er jeg hjemme fra jobb og skal øyeblikk hilse på zZzZ´er da jeg skal opp tidlig imorgen og reise til Borhaug (utenfor Farsund) og planlegge litt mer da vi flytter dit på torsdag. Etter det er planen å stikke på spa på Aquarama i Kristiansand! Der er det helt fantastisk, og bare må dra Espen med dit så han også kan oppleve hvor avslappende og fint det er der 🙂 Natta folkens!

Lately

Is, sol og varme. Det har vært visning i leiligheten, så det har vært mye vasking, rydding og jobbing. Nå er det lørdag, og vi nyter livet. Imorgen skal vi ha en dagstur til jæren og møte familien til Espen før ny uke starter.

Håper alle nyter finværet:)

Details at work

Koser meg på jobb på Mappstore!

Ringer : Hennes og Mauritz og Hellas. Klokke og belte: Mappstore. Kjole: Mapp Smykke: Sverige

Get some air

I skrivende stund sitter jeg og tråler nettsider mens jeg nipper til et glass rødvin. Det er godt i blant. I dag har det vært en rolig dag hvor jeg har kost med gutta, byttet i buret deres og øvelseskjørt. Med andre ord, tatt dagen helt med ro. (hvis vi ser bort i fra en tulling i en rundkjøring, halvmeter fra kræsj.) Fredag var den eneste fridagen min på jobb, og da ble det en kort tur opp på Høyfjellet her på Flekkerøya. At jeg har bodd her så lenge, og enda ikke vært oppe der, er nesten flaut. Men nå var det gjort og der er det helt fantastisk utsikt. Så tenkte jeg kunne vise det i bilder til dere. Skikkelig sørlandsidyll. Ellers håper jeg alle har hatt en god helg.

Piggy

Det er ikke så mye annet å si om disse krabatene enn at de er kosete, spiser og driter. Elsker de.

(Timon er den med sort pels og en brun stripe. Pumba er den med brun pels og pannelugg)

Detaljer

Vi har testet ut våtdraktene til Espen, der den ene passet nesten helt perfekt til meg også. Det er deilig å komme seg litt ut av og til og kjenne frisk luft og solsteiken i ansiktet. Er det noe eg er personlig fan av. Så er det naturen. Den er der alltid. Det gjelder bare å åpne øynene fra alt det materialistiske rundt oss og virkelig se alt det vakre. Alle de små fine øyeblikkene og detaljene rundt oss. Det er så mange som glemmer det. Selvsagt blir en glad av det materialistiske ting også. Når en får tak i ting en har ønsket seg lenge for eksempel (da sikter eg meg inn på YSL ringen min), men det er viktig å se og huske de små fine øyeblikkene en opplever. For eksempel dette, dette gjør meg glad. 

 

Hva gjør deg glad? 

 

Arty oval ring

Endelig er den på fingeren. Har stått på ønskelisten så utrolig lenge. Made my day!

Arty oval ring fra YSL