Romantic night

I går laget eg en liten romantisk velkomst til kjære Espen når han kom hjem. Det er fint å gjøre sånn av og til. Så alt var nyvasket, masse god mat og godteri og ikke minst fin musikk på. Vi spiste oss gode og mette før vi sovnet og sov som to steiner til i dag. Senere i kveld får vi middagsbesøk, så nå er det avgårde og handle inn ingredienser. Fikk også pakket inn julegaver. Gleder meg faktisk til desember. Spesielt til julekalenderen min! God lørdag videre : )

Röhnisch Shape

God morgen sunshines! Nå har eg hatt lyst på ny treningstights lenge. Og da passet det bra at det var black friday i går. Så nå venter eg på at min nye Röhnisch Shape Doris Anti Shake tights kommer i posten! Har hørt så mye bra om den, så gleder meg til å trene med den! Det er denne og 2XU tights som har stått på ønskelisten. Kjøpte den fra Getinspired.no. Nå skal eg nyte dagen videre med kjære, som kom i går kveld! Ha en god helg 🙂 

Hva trener dere i?

Mofongo

Nå har eg lest ut boken Mofongo av Cecilie Samartin. Eg ble anbefalt boken veldig for en tid tilbake, men hadde ikke så høye forventninger. Ikke vet eg hvofor. Men boken er faktisk vanskelig å legge fra seg. Samartin skriver utrolig godt. Det handler om en liten gutt på ti år, Sebastian, som har en hjertefeil. Han har vært igjennom noen operasjoner når han var enda mindre der han nesten døde. Sebastian elsker bestemoren sin (som er så flink å lage mat at du kan lukte det når du leser), og de to gjør mye fint sammen. Han blir mobbet på skolen, og kan ikke løpe eller være aktiv som de andre barna, da hjertet hans kan eksplodere hvis han løper. På slutten skjedde det så mye at eg faktisk satt med tårer i øynene og syns det var tungt å holde de igjen. Den er godt skrevet og rører dypt. Anbefales på det sterkeste!


Follow

Vet ikke hvor mange som har bloglovin fra før, men det er utrolig praktisk og greit når du følger flere blogger. Lager din egen konto og trykker følg på de bloggene du leser, så kommer det automatisk oppdatering på bloglovin siden din når de du følger har postet et nytt innlegg : ) Hvis dere trykker på bildet under, så kommer du til “min side” og kan følge meg. Anbefales veldig!

Noen som har bloglovin fra før?

 

Follow on Bloglovin

Today´s morning

I dag så våknet eg av meg selv før vekkerklokken! Det er ikke ofte skjer. Det første eg tenkte var at eg faktisk hadde lyst ut og løpe. Selv når det regnet ute. Så eg skyntet meg å ta på treningsklærne og komme meg ut før lysten forsvant. Og endte opp sliten og våt av regnet, men knallfornøyd! Etterpå ble det en liten styrkeøkt i stua. Man må ikke ha treningssenter alltid, selv om det er mye lettere noen ganger, så kan man bruke overraskende mye rundt seg. Ellers må alle ha en god fredag videre : )

Ps: Viktig å bruke refleks ute nå når det begynner å bli mørkere! 

Trenings inspirasjon quote

I går når eg snakket med Espen, så hadde han vært og trent bodybuilder treningsprogram tidligere på dagen. Noe som er relativt tungt. Så sliten at han nesten ikke klarte å holde telefonen stakkar. Så kom han med tidenes setning:

Måtte bare skrive det ned! Kanskje vi andre kan finne inspirasjon fra dette her og presse oss selv litt hardere! : )

Shopping

Nå har eg klikket hjem to nye kjoler fra Nelly. Som også har gratis frakt nå. Har ikke så tykk lommebok, så det kommer fra salgssiden, mens eg sikler etter noen som ikke er så billig. Lov å drømme av og til.  Ellers så fikk eg handlet litt mer julegaver i dag. Så nå i kveld skal eg bare slappe av og nyte livet med fyr i peisen og en god film. Snakkes!

 

Kleine øyeblikk

Tror ikke eg er som alle andre “bloggere”. Som drar ut og tar outfit bilder nesten uansett vær og vind og stiller seg opp. Og tar de på avstand på en eller annen måte mens de poserer. Så tenkte eg skulle prøve dette fenomenet. Men er ikke lett når naboer går rundt hele tiden og du ikke har lyst til å bli sett på som en galning. Selv om kanskje er det likevel. Står og glaner i vinduet, tar litt bilder inne mens eg venter til naboen har gått inn døra så eg kunne smette ut og ta de ute. Men da når eg først stod der, lurte eg på hva stillinger eg skulle innta. Så eg gjorde noen forsøk.


 

Det var verdt noen forsøk, men tror ikke dette er noe for meg muligens. Nå skal eg til sørlandsparken og handle julegaver. Ønsk meg lykke til, det har blitt så stort der nå! 

Sørlandet

Vet ikke hvordan det er med dere. Og hvor kaldt eller varmt det er hos deg. Men her er det fortsatt 10 grader. Ute. Føler det er noe feil med det. Det er snart desember og det er like varmt som våren/sommeren har noen ganger hjemme i Samnanger. Der vi har vært vant til snø og minusgrader allerede. Blå himmel med noen små rosa skyer i blant og 10 grader, sørlandet på sitt beste på vinteren? Liker det! Personlig fryser eg over gjennomsnittet. Så fyr i peisen blir det!

Hvordan er været der du er?