Ensomhet

Ensomhet er nok noe mange kjenner på. Spesielt i ferier og høytider. I dag er man avhengig av bekreftelse, om det kommer igjennom samtale eller likes/kommentarer på sosiale medier, så er det likevel der. Vi mennesker er flokkdyr, og trives godt sammen med andre. Men likevel, så er det deilig å være alene. Personlig har jeg ikke hatt så mye erfaring med ensomhet. Men jeg har snakket med flere som har sagt at etter det ble slutt mellom de og den andre halvdelen deres, så følte de seg ensom. 

Etter at det ble slutt for et år siden begynte jeg heller å tenke på hva jeg vil gjøre. Tenk på alle tingene jeg kan bestemme helt selv uten å spørre den andre halvdelen. Derfor er det også helt fantastisk å reise alene. For du trenger ikke spørre hva den andre vil gjøre. Du bare gjør akkurat hva som passer deg best. Noe jeg har lært, og heldigvis lærte veldig kjapt, er at alt handler om mindset og måten du tenker på. Hva du fokuserer på. Det er ikke hva som skjer med deg, men hvordan du reagerer på det. 
 

(Fortsetter under bildet)

 

De sier at du må kunne elske deg selv, før du kan elske noen andre. At du må kunne trives i eget selskap før du virkelig kan trives i selskapet av andre. Men hvem vet, vi alle er forskjellige. Men jeg syns man skal følge sine egne drømmer og tenke på hva du vil, om en er i forhold eller ikke. Ikke gjør deg avhengig av et annet menneske. Selv om du elsker noe over alt på jord, og ikke vil miste de, så er det viktig å stå på egne ben. 

Så kanskje 2017 er året for deg. Der du tenker på hva du ønsker. Hva som er dine drømmer. Er man i forhold er kommunikasjon viktig så klart, men det er også respekt for den andres drømmer. Det er en liten tankevekker over hvor mange som er avhengig av en annen person. Følelsesmessig eller materialistisk. 
 

#Torsdagstanker 

 

0 kommentarer

Siste innlegg