You only live once

Nå nærmer det seg slutten her på Island med stormskritt. Sommeren er nesten over, og det føles som jeg bare har blunket to ganger og puff, høsten er nesten her. Nå i august har det vært utrolig mye jobbing, og jeg har min andre fridag i dag denne måneden. Noen av dagene har jeg våknet opp 6 på morgenen, jobbet i frokosten på hotellet til 9, så jobbet i housekeeping til et sted mellom 15 og 17 på dagen. Dratt hjem, dusjet, skiftet og så dratt tilbake for å servere 18-22 ish. (noen ganger også enda senere) Hadde nylig en dag hvor jeg bare jobbet 8 timer dagen, og det føltes rart å ha fritid etterpå. Visste nesten ikke hva jeg skulle finne på, selv om jeg har plenti å gjøre.

Innimellom all jobbingen, så har det også vært en del fester. ca 3 fester i uka, de siste to ukene. Og det som blir kuttet ned på da, er søvn. Og det er veldig mentalt å jobbe 10-14 timer dagen etter 4 timer søvn, eller sove kun 4 timer etter en så lang dag. Og nå tenker du nok, “dette er ikke sunt”. Og nei, det er det ikke. Men “you only live once”.  Og det å skape minner, opplevelser og historier mens jeg er her, er mye viktigere for meg enn å få 8,5 time søvn hver natt. Og minner har jeg definitivt skapt! Med så utrolig mange av de awesome menneskene som er her. 

Jeg må utnytte tiden jeg har her til å gjøre mest mulig. Det nærmer seg slutten på oppholdet mitt her, og det å ha en sluttdato gjør det også lettere å pushe grensene litt ekstra. Så når jeg er hjemme igjen, eller er gammel og grå, så har jeg tonnevis med artige og halvgale historier. De er alltid de beste. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

Siste innlegg